Şimdi Ara

Durduk yerde FPS problemi yaşıyorum!!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. WoW'da hiçbir ayar değişikliği yapmadan( yani 3-4 aydır görüntü ayarları full sabit) 100 FPS alıyordum. An itibariyle 35-50 fps'den yukarıyı çok zor görüyorum. Sebebi ne olabilir ? Benim gibi bu problemi yaşayan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Arkadaşlar merhaba. WoW'da hiçbir ayar değişikliği yapmadan( yani 3-4 aydır görüntü ayarları full sabit) 100 FPS alıyordum. An itibariyle 35-50 fps'den yukarıyı çok zor görüyorum. Sebebi ne olabilir ? Benim gibi bu problemi yaşayan var mı ?

Çok fazla oyuncu olan yerlerdemi duruyorsun . bende dreanorda fix 60 fps alırken ashranda aynı ayarlarla 15-20 fps alıyorum
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Yaw yok hocam. Darnasuss'da Felwood da falan gezerken. Bende de çok kalabalık yerlere gittiğimde 100den 70-50 seviyelerine ara ara düşüyordu. Ama özellikle darnasuss'da daha 2 gun oncesıne kadar heryerınde 100 fps alırken bugun durduk yerde 30-35 fps almam çok enteresan. 8gb 1886 mhz ram, R9 280 twinfrozr 3gb 384 bit ekran kartım, i5 4690K 3.2 işlemcim var. çözünürlük 1680x...., efekt kalitesi sondan bir düşük olan sanırım high. Bu ayararın aynısıyla 100 sabit alıyordum ki max limit de 100. max limit açık olmasa daha fazla alacagıma emınım. Ama şmdi hiçbirşey yapmadan 30-35 ler görüyorum.. xS İnternet biraz yawaş gibi şu anda. Onunla bir ilgisi olabilir mi ?
  • Wod ile beraber grafik ayarlarında değişim oldu, az çok herkes de bir fark var.
  • Bendede FPS dalgalanma sorunu vardı 8 FPS ye düşüp tekrar 50 ye çıkıyordu, win'e format attım düzeldi.
  • Windows updatelerini almayın, aldıysanız format atıp güncelleştirmeyi kapatın. Yarardan çok zararı oluyor.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Yahu yok wod da 100 aliyordum yaaa. Guncellestrmeler falan kapali... xS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fps'nin düşük veya yüksek olmasının internet bağlantısıyla alakası yoktur. Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsan adaptör ve pili kontrol etmeni, güç seçeneklerini de gözden geçirmeni öneririm.
  • Recount bu soruna sebep olabiliyordu.Zaten yeni güncelleştirmeler geldi.Recount addonunu silip en güncel versiyonunu yüklersen belki sorunun çözülebilir.
  • cjoxloser C kullanıcısına yanıt
    Deneyelm bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende de aynı sorun var normalde haritada bir yere giderken bi anda fps 2-3 e kadar düşüyor sonrasında geri toparlıyor

Bazen fight esnasında oluyor format attım pc ye biraz azaldı ama arada yapıyor yinede farklı önerisi olan varmı ?
  • Phodran kullanıcısına yanıt
    Bende dün gece format attım. Driverları kurdum ve windows güncelleştirmelerini kapattım. Öncekiwindowsumda da kapalıydı zaten... Eski wow dosylaarı crash olmuştur diye yeni baştan client we 28gb+ wow indirdim. Sadece gerekli addonları yükleyerek bugun akşam testini yapıcam. Hayır 100 fps çakılı alırken ne alaka şimdi fps düşmesi onu anlayamadım.
  • Aynen hocam mop zamanı sorunsuz bir şekilde oynanıyordu wod basında da bir sorun yokdu şimdi durduk yere ne oldu anlamadım bende

Çare arıyorum hala ama bir türlü bulamadım yapıcak birşey varmı onuda bilmiyorum artık
  • Phodran kullanıcısına yanıt
    bakıcaz valla. Olmadı ticket açıp durumu izah edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phodran

Hocam bende de aynı sorun var normalde haritada bir yere giderken bi anda fps 2-3 e kadar düşüyor sonrasında geri toparlıyor

Bazen fight esnasında oluyor format attım pc ye biraz azaldı ama arada yapıyor yinede farklı önerisi olan varmı ?

Win güncellemeleri sistemin şişmesine neden oluyor ayrıca güncelleme sırasında pc kapanırsa zarar görüyor bu sebeble güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim, tabi wine format attıktan sonra. Ben tam format atmadım sadece C hd bölümü format D ise normal devam ediyor. Oyunlarımda zaten D de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.