Gecen sezon başı çöp transferler yüzünden Erden Timur a bu başlığı açmıştım ve onu gönderdik şimdi asıl baştaki vizyonsuz var, ben böyle bir yetersizlik görmedim, 10 numara transferi yapacaklar ama yıllık 6 milyon çok muş, Mertens i dede olana kadar oynatır bu vizyonsuzlar, ligi 40 puan arkamızda bitiren kaç senedir ne lig ne avrupa başarısı olan doğru düzgün topcu satamayan rakibimiz e para yüzünden oyuncu kaptırıyoz... Kimse demesinki daha iyisini alırız daha iyisi daha ucuza ve bize gelecek ha bu hayalin sonu anca Ndombili olur Ziyech olur yine Boş bulduğunu ucuz bulduğunu alıyolar ne mevki ne hocanın dediği önemli bunlar için rezil kepazeler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Haziran 2024; 12:21:2 > |
Dursun Özbek istifaaa
-
-
Bjk’yi kara günler bekler. Kendi ağzınızla söylüyorsunuz ne Avrupa var ne başka bir şey. Futbolcu satmadan almalar, ileride bjk’ye transfer yasaklamaları gelir. Sonra dursun başkan haklıymış dersiniz. Daha kamp başlamadı. İleriyi düşünerek hareket ediyorlar. Biraz sabredelim. -
Dursun istifaaa iki ay olacak nerdeyse yeniden Sampiyon olamadik hala -
Riva dan gelen gelirler nereye harcandı, Floryadan gelenler nereye gidecek, taraftar kara kara düşümüyor, Boey 30 milyona satıldı, Rafa Silva pahalı diyoruz almıyoruz, TR de yıllardır doğru düzgün başarısı, satışı olmayan takım kolayca alınıyor, bizde bekliyoruz Tete davası ne olacak diye halen, yeni bir Ndombili nezaman gelir diye -
Muslera mertens şutlanmalı idi bu eyt lilerle Avrupada başarı imkanı yok. -
Bu konu Commander ile evohan'ın "Galatasaray'da negatif aura yaratma" olarak değiştirilmelidir.
-
Bütün topcularla çingen pazarlığı yapip sonra ndombili lere kalan biz değiliz, daha rivadan ne geliyo belli olmadan, 170 milyon dolar gelir elde ettik dedikten sonra, uefa bize mali açıdan ceza veremebilir diyerek florya yıda satan biz değiliz
-
Dursun sen anca yerinde durursun, Rafa dan sonra Oğuz Aydın ıda rakiplere kaptırdı, hemde topcu bize gelmek istemesine rağmen, leş yönetim anca 30 yaş üstü sözleşme yenileyemeyen adamları toplar onları maaşa bağlarlar -
Romantik düşünmeyip dk 60da pili biten mertens yerine paraya kıyıp rafa silvayı alsak o bölge için iyi olabilirdi ama bu seferde kanayan yara ortasaha ve sağ bek bölgelerine hiç adam almazdı Denemesini bile yapmazdı bunlar Bize Dubois'i berkanı, demirbay parlatıp transfer sezonunu kapatırlardı -
Yine bir şey alabildikleri yok, Oğuz Aydın ı da kaçırdılar takımda koşan fizikli kanat oyuncusu bir tek Barış varken bu Oğuz u kaçırmaları tam garabet oldu, bu çocuk forvette oynardı 30 yaşındaki paragöz Batsu yu alana kadar al böyle hırslı çocukları oynat ama yok bonservisi var ya almıyor Tursun emmi
İyice rezil oldu zaten Tursun insan içinede çıkmıyor şuan
-
Başlığı tam zamanında açmışım aslında bugün bide çıkmışkar beceremedikleri sağ bek transferini açıklıyorlar -
Bu istifaya Okan'ı da dahil etmeliyiz.
-
Haklının acelesi yokmuş -
Aylar önce yazmıştım Rafa yı kaçırmaları garabet transfer sürecinin başlangıcı ve haberciydi şimdi nal toplama sürecine doğru sürükleniyoruz.... -
koşa koşa oy verenler pişman bile değildir. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X