quote:Orijinalden alıntı: teknolognoldukiBlackCross Yanlış Duymadıysam 2 el silah Sıkmış... quote:Orjinalden alıntı: teknolog nolduki
quote:Orijinalden alıntı: biyonyBlackCross Yanlış Duymadıysam 2 el silah Sıkmış... quote:Orjinalden alıntı: teknolog nolduki Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: biyonyMewlüth Bizi Bırakma...Alıntıları Göster Bu Arada BlackCross Karakolda Ceksin Cezasını!
quote:Orijinalden alıntı: biyonyBu Arada BlackCross Karakolda Ceksin Cezasını!Alıntıları Göster alla alla geçmiş olsun
quote:Orijinalden alıntı: biyonyBu Arada BlackCross Karakolda Ceksin Cezasını!Alıntıları Göster Ya BlackCross kim ya? Nolduki aralarında bi sorunmu var?
quote:Orijinalden alıntı: LITHIUMYa BlackCross kim ya? Nolduki aralarında bi sorunmu var?Alıntıları Göster Evet BlackCrossun Onla Bi Sorun Varmış Mewlütüm Bırakma Bizi Blackcross lanet bir üye:( quote:Orjinalden alıntı: Ħ10ỏџґ Ya BlackCross kim ya? Nolduki aralarında bi sorunmu var?
quote:Orijinalden alıntı: biyonyEvet BlackCrossun Onla Bi Sorun Varmış Mewlütüm Bırakma Bizi Blackcross lanet bir üye:( quote:Orjinalden alıntı: Ħ10ỏџґ Ya BlackCross kim ya? Nolduki aralarında bi sorunmu var? Alıntıları Göster kusura bakma da kaynak istesek?
quote:Orijinalden alıntı: biyonyEvet BlackCrossun Onla Bi Sorun Varmış Mewlütüm Bırakma Bizi Blackcross lanet bir üye:( quote:Orjinalden alıntı: Ħ10ỏџґ Ya BlackCross kim ya? Nolduki aralarında bi sorunmu var? Alıntıları Göster Bu ne la şimdi, kamera şakası mı?
quote:Orijinalden alıntı: BaMKaNBu ne la şimdi, kamera şakası mı?Alıntıları Göster biyony sen blackcross diil misin ? sanki wow bolumunden ole biliom ama
quote:Orijinalden alıntı: orgulasbiyony sen blackcross diil misin ? sanki wow bolumunden ole biliom amaAlıntıları Göster Hayır Arkadaşımdı Ama Artık Deyil Mewlüth Le Yakınlığımı Tartışmaya Gerek yok Evleri Yas İçinde quote:Orjinalden alıntı: orgulas biyony sen blackcross diil misin ? sanki wow bolumunden ole biliom ama
quote:Orijinalden alıntı: zrbkusura bakma da kaynak istesek?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa kusura bakma da kaynak istesek? +9
quote:Orijinalden alıntı: biyonyHayır Arkadaşımdı Ama Artık Deyil Mewlüth Le Yakınlığımı Tartışmaya Gerek yok Evleri Yas İçinde quote:Orjinalden alıntı: orgulas biyony sen blackcross diil misin ? sanki wow bolumunden ole biliom ama Alıntıları Göster Buna inanmak istemiyorum Nasıl yapabilir yaa..Geçmiş olsun.İyi olur inşallah.
quote:Orijinalden alıntı: Furkanquote:Orjinalden alıntı: ZoRBa kusura bakma da kaynak istesek? +9Alıntıları Göster Allah acil şifa versin...
quote:Orijinalden alıntı: LITHIUMAllah acil şifa versin...Alıntıları Göster kaynak lazım... inanası gelmiyor insanın
quote:Orijinalden alıntı: velfecirkaynak lazım... inanası gelmiyor insanınAlıntıları Göster çok ciddi birşey bu.umarım yalandır da böyle birşey olmamıştır
quote:Orijinalden alıntı: velfecirkaynak lazım... inanası gelmiyor insanınAlıntıları Göster Ya Gerekli Telefonlarımı Verecem bide Nese Ben Kardeşiyle Gidiyorum Hastaneye
quote:Orijinalden alıntı: velfecirkaynak lazım... inanası gelmiyor insanınAlıntıları Göster ve ayrıca hatırladıgım kadarıyla blackcross ufak bi cocuktu