Şimdi Ara

Durup Dururken İnternetim Hızlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıldır smile adsl 2 mbit sınırsız tarifesindeyim. Dükkandan bağlandığımdan, ana telefon kablosu 3 çıkışlı. Telekomdan gelip ayarlamışlar idi, Pos cihazı, telefon ve internet. Switch kullanmıyorum.

Bu akşam birisi kabloya takıldı, internetim kesildi. bende oturup başına kabloyu söktüm, 7-8 tane ince ince kablo vardı; kafama göre bnları tekrar bağladım, yanlış bağladığımı düşünürken internetim düzeldi.

Ve şu an 2 mbit yerine 4 mbit kullanıyorum. 450 kb ile dosya cekiyorum, 3 ayrı yerden, ayriyetten torrentten denedim. Smile müşteri hizmetlerini aradım, bir problem gözükmüyor, hızınız normal dediler. Hız testi yaptırdı; 3600 kpbs cıktı, normal dendi. faturam yine aynısı gelecekmiş.

Sizce bu nasıl mümkün olur? Tekrar bağladığım kablolardan mı, yahut hatlardan mı?

Not: Üzümü yiyip bağını s.tir etsem de, bugüne kadar ne ttnetin ne de smile'ın kullanıcının hayrına yaptığı birşey görmediğimden, işkillendiriyor beni.

• ha unutmadan, 3 çıkış vardı ama artık ne pos cihazını nede telefonu kullanıyorum. Sadece net.

ve 3 tane public sunucu, 1 hotfile üyeliği ve torrent üzerinden denedim, tüm sitelerde hızım aynı. minimum 400 kpbs.
  • hocam hangi rengi hangi renge bağladın bizede söyle :)
  • 1-2 günlük bir olaydır diye bakmıştım ama 1 haftaya yakındır hala 4 mbit kullanıyorum.

Smile'ın reklamını yapmak gibi oluyor ama bu işin arkasından bir çapaoğlu çıkabilir mi diye düşünüyorum. kez müşteri hizmetlerini aradım , 2 mbit bağlantı ile 480 kb ile dosya indirmemin normal olduğunu söyleyip duruyorlar.

neyse, fazla sesimi çıkartmayıp kullanmaya devam edeyim bari :d
  • Bende smile kullanıcısıym benimde internetim durduk yere 4mb çıktı Şaşırdım doğrusu :)
  • ?????
    Bende smile kullanıcısıyım ama bende hız hala aynı???

• ne iştir arkadaşlar ....süpermiş valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durup Dururken değilki kablolarla oynamışsın :P

keşke benimde oynama şansım olsa 3 kablo geliyor birisi topraklı diğerleri hat kablosu :)
  • sadece 1 kişide değil birçok kişide aynı olay olmuş,şunun püf noktasını bizde bilsek de bizimde netimiz 2 katına çıksa
  • halada o şekilde kullanıyorum ve faturam aynı geldi ama hızı hatalı yazmışım 8 mbit olmuş :)
  • ben ttnet kullanıcısıyım son 4 senedır 1mbıt nankor herıfler hatada yapmıyorlar fazladan ucunu gostermıyorlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.