Şimdi Ara

DÜRÜST YORUMUMU SÖYLÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021'de girmemiş olmama rağmen az önce bazı soruları inceleyip genel aldığın yorum ve son olarak youtube'da geçmiş YKS öğrencilerin yorumlarına dayanarak şu kanıya vardım:
    Özellikle AYT matematiği 2019'a kıyasla zorluk açısından benzer buldum, belki bir tık zor diyebiliriz. Onun haricinde AYT fen zorluk açısından 2019'a yakındı.

Matematiğin bir tık daha zor olmasını göz önünde bulundurarak sıralamaların 2019 ile 2020 arasında 2020'ye bir tık daha yakın olucağı düşüncesindeyim.

Bu kanıya varma sebebim ise her sene orta üstü öğrencilerin sınav sistemine kendilerini daha iyi adapte edip gelişen youtube camiasıyla beraber sınava daha iyi hazırlanabiliyor olmaları. Bundan dolayı her sene beklenenden fazla bir şekilde yığılma oluyor.

Belki bana katılmazsınız fakat 2018'den daha iyi gelecek diyen iyimser arkadaşları takıp inanmanızı pek tavsiye etmiyorum. Sıralama sonuçları açıklandığında burada ağlama duvarı kuruluyor.

Bunları daha önceki yıllarda gören bir öğrenci olarak yazıyorum. Sonuçlar açıklandığında beklediğimden düşü sıralama gelince zamanında çok üzülmüştüm ve birkaç gün etkisinden çıkamadım. Son olarak tavsiyem bundan sonraki süreçte kendinizi bir iki tık kötüye hazırlayıp,kabullenip ardından kafanızı dinlemeniz ve kendinize vakit ayırmanızdır. Herkese en hayırlısını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tytkasmayangenç -- 27 Haziran 2021; 19:14:47 >

• "az önce genel itibariyle inceledim "

yeni nasıl incelediniz ? :D Daha sorular yayımlanmadı

Youtubede sınava dair bu kadar zor soru çözen kanal sayısı 3 tane yoktur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 27 Haziran 2021; 19:5:18 >
  • Tamam kanka çok güzel bi yorumcusun sen böyle devam et
  • Ya sınava girmeyen bir zahmet konuşmasın hangi soruyu gördün matematikde de 2019 diyorsun polinom mu integralleri mi türevi mi yoksa analitik sorularını mı
  • Ulan 2019 polinom küme ve 1 2 geo haric özgün soru yok
  • 2020’ye yakın olmayacağı aşikar
  • Sınava girmeyen ahkam kesmesin kardeş
    Bir bunlar bir de hocalar bık bık bık
    90 liraya kıyamayıp evinde kös kös oturanlar konuşmasın
  • Amk salakları sınava girmediyseniz kapatın fucking çenenizi. Valla çıldırttınız adamı ya. Girmedim ama… soruları görmedim ama…
  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle. Taş çatlasın 2-3 özgün soru vardı. Bu sınavda ise 30 tane rahat vardır
  • Valla dayın ösym'de mi çalısıyor nerden aldın soruları.

• Gençler sakin olun, kendinizi kandırmaya devam edin. Sonuçlar açıklandığında buralara doluşcaksınız tekrardan. Buradaki kötümser arkadaşlar her sene olduğu gibi yargıyı dağıtıp kapanışı yapıcaklar.
  • tytkasmayangenç T kullanıcısına yanıt

yazık kafana

• 2021 mat soruları 2019 ve 2018'dekileri katlar, 2018deki zor denilen parabol sorusu 2019 polinom sorusu analitik soruları 21'in yanında çerez kalıyor, soruların yapılabilirliğinin arttığını varsaysak bile sıralamalar 2018 2019 gibi gelecek bence.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Yoruma biraz açıklık getirip düzenledim. Bu arada ben zaten tüm soruları çözüp bu kanıya vardığımı belirtmedim. İster katılırsınız ister katılmazsınız hatta görüşlerime itibar bile etmeyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tytkasmayangenç -- 27 Haziran 2021; 19:18:13 >
  • 19 38-2 gelmisti 21 25 fln isaretledim belki daha az

• boş
  • Ayt matematik 2019 a benzer mi? Nesi benziyor tam olarak soru sayısı mı
  • 2019 ile uzaktan yakından alakası yok. 2019'u 10'a katlar zorluk olarak
  • 2019 ile benzer diyen adamın beyninden şuphe ederim 2018 desen anlarim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.