< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tytkasmayangenç -- 27 Haziran 2021; 19:14:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tytkasmayangenç -- 27 Haziran 2021; 19:14:47 > |
"az önce genel itibariyle inceledim " yeni nasıl incelediniz ? :D Daha sorular yayımlanmadı Youtubede sınava dair bu kadar zor soru çözen kanal sayısı 3 tane yoktur :D |
Tamam kanka çok güzel bi yorumcusun sen böyle devam et
|
Ya sınava girmeyen bir zahmet konuşmasın hangi soruyu gördün matematikde de 2019 diyorsun polinom mu integralleri mi türevi mi yoksa analitik sorularını mı
|
Amk salakları sınava girmediyseniz kapatın fucking çenenizi. Valla çıldırttınız adamı ya. Girmedim ama… soruları görmedim ama…
|
Evet kesinlikle. Taş çatlasın 2-3 özgün soru vardı. Bu sınavda ise 30 tane rahat vardır
|
2019 ile uzaktan yakından alakası yok. 2019'u 10'a katlar zorluk olarak
|
"az önce genel itibariyle inceledim " yeni nasıl incelediniz ? :D Daha sorular yayımlanmadı Youtubede sınava dair bu kadar zor soru çözen kanal sayısı 3 tane yoktur :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 27 Haziran 2021; 19:5:18 > |
|
|
|
|
|
|
|
Valla dayın ösym'de mi çalısıyor nerden aldın soruları. |
|
yazık kafana |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tytkasmayangenç -- 27 Haziran 2021; 19:18:13 > |
19 38-2 gelmisti 21 25 fln isaretledim belki daha az |
|
|
|
|