Şimdi Ara

duster 4x4 mu quasqai 4x2 mi 3008 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba 3 aracın arasında kaldım fıat fıorıno aracım var bunu satarak hangi aracı almalıyım

duster 4x4
    quasqai 4x2
    3008 mi
    lütfen yardımcı olun veya sızın önerınız ne olurdu max 45000tl ye cıkabılırım
    arac yuksek
    rahat
    konforlu
    genış
    dızel
    vss özellıklerde olmalı sedan ve hacbek arak kesınlıkle olmaz

• 3008'i hiç icelemedim bilmiyorum fakat onun dışında 2 seçenek arasından Nissan daha beklentilerinizi karşılar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

3008'i hiç icelemedim bilmiyorum fakat onun dışında 2 seçenek arasından Nissan daha beklentilerinizi karşılar gibi
    ben olsam 3008 seçerim amcamın 5008i var gayet memnun sanırım 5008 de eğlence paketi ve + 2 kişilik yer vardı fazladan 3008 bana göre daha şık duruyor 3008 alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

ben olsam 3008 seçerim amcamın 5008i var gayet memnun sanırım 5008 de eğlence paketi ve + 2 kişilik yer vardı fazladan 3008 bana göre daha şık duruyor 3008 alın derim

Alıntıları Göster
    Dağa taşa vurucaksanız Duster binek oto niyetine kullanacaksanız quasqai
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Dağa taşa vurucaksanız Duster binek oto niyetine kullanacaksanız quasqai

Alıntıları Göster
    sadece binek olarak kullanılacaksa 3008. gerçi o 3 araçta fiorino dan çok çok keyif vericidir. ama 3008 in iç mekanı çok çok kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bugünümün tamamını duster ile geçirmiş ve kuzeninde 1.5 DCI qashqai olan biri olarak, kesinlikle qashqai tercih edin :) 3008 hakkında bir bilgim tecrübem olmadığı için ona birşey demiyorum..

Eşşek niyetine binmek için güzel araç duster, ama ben kalitesizim diye bağırıyor. Anahtarı bile adamı deli eder

Aynısı ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 28 Ekim 2012; 17:50:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Bugünümün tamamını duster ile geçirmiş ve kuzeninde 1.5 DCI qashqai olan biri olarak, kesinlikle qashqai tercih edin :) 3008 hakkında bir bilgim tecrübem olmadığı için ona birşey demiyorum..

Eşşek niyetine binmek için güzel araç duster, ama ben kalitesizim diye bağırıyor. Anahtarı bile adamı deli eder

Aynısı ;

Alıntıları Göster
    İsterse 50 tekerlekten çekse bile Dusterı eleyin kemal tepretoğullarına bakmaya gittik bugün berbat birşey önce duster ın kapısını sonra qq nun kapısını açın kapayın farkı anlayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i20 mi ibiza mi
    4 yıl önce açıldı
    honda hrv mi crv mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

İsterse 50 tekerlekten çekse bile Dusterı eleyin kemal tepretoğullarına bakmaya gittik bugün berbat birşey önce duster ın kapısını sonra qq nun kapısını açın kapayın farkı anlayın

Alıntıları Göster
    arkadaşım snuç belli duster of road aracı gibi bişe dağda bayırda land rover döver.arazi içni bi araba youtubede videolarını bile izleyin.arabın açısı filan eğim açsıı cart açısı curt açısı çok iyi.yani bildiğin eşşek arabayı kamyon niyetine kullan öle yani ama konfor filan yazmışın araba konfor fakiri diyebilirim.konfor arıosan nissana yönel 3008 i ben olsam tercih etmem.ya quasgai yada duster alırıdm.

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tavsiyem 3008 dir hem geniş hem keyifli bir araçtır, bu olmad qq tercih edilebilir,
  • daga tasa vurmak icin arac ariyorsaniz lada niva :-) binek olarak kullqnilacaksa 3008 derim digerlerinden daha.sonra cikti teknolojisi muhtemelen daha iyi qq nunda cok bir artisi yok zaten yinede bende cok emin degilim ihtiyaca gore karar verilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qashqai yada 3008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 28 Ekim 2012; 20:21:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

qashqai yada 3008
    Dacia Dusterin ne zaman kasa değiştireceğini bilen varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aadnan

Dacia Dusterin ne zaman kasa değiştireceğini bilen varmı acaba.

Alıntıları Göster
    3008 alan bin pişman aratın bence forumda bir ka şikayet konusu vardı ; senfonik takırtı tukurtu yaptığı ile ilgili yoksa iç tasarımı muazzam ...
  • Eğer bakımına, yedek parçasına çok para harcamak istemiyorsanız duster 15 binde bir periyodik bakım istemesi ve bakımları ucuz olmasıyla birkaç adım önde.eğer qashqai alırsanız 10 binde bir bakıma gideceksiniz ve ilk bakım 400-500 TL arası sonraki bakımlar 600-700 TL arasında imiş.100 bin km ye kadar qashqai'ye sırf bakım için 3 bin tl daha fazla para harcarsınız yaklaşık..yakıt olarak ise 4*4 olan duster qashqai'den fazla yakıyor duyumlarıma göre, sanırım aktarması qashqai'den daha farklı 4*4 olduğu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

arkadaşım snuç belli duster of road aracı gibi bişe dağda bayırda land rover döver.arazi içni bi araba youtubede videolarını bile izleyin.arabın açısı filan eğim açsıı cart açısı curt açısı çok iyi.yani bildiğin eşşek arabayı kamyon niyetine kullan öle yani ama konfor filan yazmışın araba konfor fakiri diyebilirim.konfor arıosan nissana yönel 3008 i ben olsam tercih etmem.ya quasgai yada duster alırıdm.

Duster landı arazide gorsun prostat olur.ama arazi icin bu fiyata tercih edilir.eğer araziye çıkılmayacaksa ve 2.elde elini opene satarımcılık yoksa 3008 uygundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Duster landı arazide gorsun prostat olur.ama arazi icin bu fiyata tercih edilir.eğer araziye çıkılmayacaksa ve 2.elde elini opene satarımcılık yoksa 3008 uygundur

Alıntıları Göster
    Duster geçenlerde baya bi inceleme fırsatım oldu hem geniş hem yüksek istiyorsanız duster önermem bana içi küçücük geldi dışardan geniş gibi görünüyor ama bagaj kısmı biraz geniş ben kesinlikle qq öneririm japondan şaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Aynen
  • Bırak duster almayı yolda gorursen dırek kac derim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: theboccek

Bırak duster almayı yolda gorursen dırek kac derim:)
    sen öle san işte ladı yi görünce prostat olucakmışsırf motor gücüne kalmıyor bu işler arazide arababın eğim açıları tampon açıları daha önemli.bi gir yotubee filan landınında videolarını izle dusterında sonra yorum yaz ezbere yorum yapma.dacıayıda savunmuyoru mbu arada en nefret ettiğim arabadır.en başında zaten hepsi tipten kaybedio ama dusterın arazi performansının hakkını yiyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Gece gece güldürdün beni,güzel yorum olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.