Şimdi Ara

Düşük Bütçeli Bisiklet Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öğrenci bütçem ile mümkün olursa sıfır eğer iyi bir bisikletin temizini bulursam 2. el de düşünebilirim.

Bisiklete bineceğim yerler:
    -Beşiktaş(ev Dikilitaş'ta Beşiktaş'ın komple bayırdan ibaret mahallesi ve yolları ana caddeler hariç kilit taş)
    -Beşiktaş sahilden vurup Sarıyer yönüne doğru gidiş. Bu yolda belki Emirgan Korusu'na falan girebilirim.
    -Beşiktaş sahilden yola çıkıp Merter'e oradan da bakırköy sahil yoluna çıkabilirim.
    -Eğer bisiklet girişi izni varsa yıldız parkına girebilrim
    -vapura atlayıp kadıköy sahil yolu olabilir
    -yine vapura atlayıp adalar olabilir

Görüldüğü üzere genelde İstanbul'un sahil yollarında kullanacak olsam da İstanbul'un komple survival bir ortam olması beni genel anlamda dağ bisikletlerine yönlendiriyor.

Para biriktirmeye henüz yeni başladım bisikleti almak için uygun bütçe muhtemelen temmuz ayı civarında toparlanır. Toplayacağım para muhtemelen 450-500 TL civarı olacak. bir ihtimal buna 100 TL ekleyip 600'e çıkabilirim. Araştırmalarıma şimdiden başladım.

Boy: 174 . kilo: 70-75 arası oynak

• Selamlar
    Sıfır olarak malesef o bütçeye göre pek bisiklet yok piyasada. Bulabileceğin modeller yerli markaların başlangıç modelleri olacaktır onlarda 600 tl civarı benim sana tavsiyem hepsiburada dan claud butler black hawk dağ bisikletini alman , salcano aracılığı ile satılıyor servis işi de salcano ya ait , salcano/kron gibi markaların en düşük modelleriyle aynı özellikte biraz daha ucuz anca kadro olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Diğer markaların giriş seviyesi bisikletlerine 600 tl civarı vereceğine bunu alıp beğenmediğin bir yanı olursa onu değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sporsalcbrb24w&categoryId=27058700&sku=SPORSALCBRB24W&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CLakmpj-7sUCFdLLtAodKT8A9g
    Bu sanırım?
    ağırlığı konusunda bilgisi olan var mı?

evet ama linkte ki 29 inch olanı birde 26 lık modeli var ağırlık olarak herhangi bir yerde bilgi yok ama 14kg civarıdır .

• 29 inch olanından almayı düşünüyorum bende ama acaba kadro boyu nedir, hiç bilgi bulamadım da.
  • 20 inch. 1i85 boyun olanlara daha uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.