Şimdi Ara

Düşük Hızda Gazdan Ayağı Çekince Silkeleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
10
Favori
208.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. 2011 punto evo 1.4. Benzinli. Her vites geçişinde ve gaza her dokunuşumda küt küt vuruntu ve öne doğru yığılma yapıyordu. Motor takozları değişti tüp beyni buji falan heryere baktılar en son şanzıman inecek dediler kaç tane ustaya gösterdim hepsine de sordum debriyaj sivicinden olur mu diye olmaz alakası yok dediler. En son gittim internetten debriyaj sivici aldım elektrikçide çırağa taktırdım düzeldi. Aylarca küt küt vuruntu yapa yapa kullandım aracı çok canım sıkılıyordu çok masraf ettim daha da çok edecektim hiç bir usta da çözememişti burda yorumlarda gördüm debriyaj sivicinden olurmuş herkese çok teşekkürler. Büyük masraflara girmeden kesinlikle önce bunu deneyin. 10 bin liraya yakın masraf yaptım düzelmedi. Daha da masraf olacaktı Allahtan burdaki yorumu gördüm 450 tl ye sivici değiştirdim düzeldi. Ustalara sanayiye aldanmayın Allah onları bildiği gibi yapsın internet ustalardan bin kat daha iyi usta. Masraf yaptıran şeref yoksunu ustalara tek tek gittim böyle böyle diyordunuz debriyaj sivicini değiştirdim düzeldi dedim. Ne alakası var onunla düzelmez diye hala iddia ediyorlar. Küfür etmrk istemiyorum ama bunların aldığı nefes israf. Sanayi esnafının allahı kitabı yalan dolan olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.