< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Düşük Km ve Ağır Kayıtlı mı? Yüksek Km Hasar Kayıtsız mı? (3. sayfa)
-
-
Hocam faturaya takılmayın işin incigini boncuğunu zaten sigortacılar biliyor muhtemelen o anki piyasa ederine bakıyorlar başka nolacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2019 yılının 65 bin lirasıyla arac ağır hasar alabilir ama aynı araç bugunkü bedeliyle yine 65 binlik masrafı olsa ağır hasar almayabilir çünkü para olmuş pul.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam çok güzel yazmışsınız ya ahhaha güldüm valla. Paramız oldu pulquote:
Orijinalden alıntı: zerenerhan
2019 yılının 65 bin lirasıyla arac ağır hasar alabilir ama aynı araç bugunkü bedeliyle yine 65 binlik masrafı olsa ağır hasar almayabilir çünkü para olmuş pul.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi aracımızla kaza yaptık önden. usta 5 bine hallederiz demişti. Sigorta experi tanıdıkmış. gelmiş bir ton şey yazmışlar. bizim araçtan da bir çok parça çalmışlar. 5 bin tl ödedik yaptırdık. Sonra baktık ki sigortaya hasar kaydı 12 bin tl girilmiş. Elimizde video vardı bizim araçtaki sağlam parçaları sökmüşler çıkma parçalar takmışlar yan sanayi. bizden 5 bin 12 bin de sigortadan almışlar. daha sonra bi kaç defa önünden geçtim dükkanın denk gele experle çay içiyorlardı.
Bu konularda neler döndüğünü bilseniz dudağınız uçuklar..
-
Şimdi öyle demeyin bence. internette araç ilanlarına baktığımda 2. el değeri ile 300 bin tl olan araçta 33 bin tl lik ağır hasar kaydı var diyor. veya 28 bin tl ne bileyim 42 bin tl ağır hasarlı diyor. Mesela ben 150 bin tl lik 3008 bakıyordum 14 bin tl lik ağır hasarı vardı..
Ağır hasar bence ona göre değilde aracın yürüyenine ve güvenlik koruyucularına zarar gelmesi durumunda veriliyor.
-
Aynen hocam bir şekilde şartları vardır ağır hasarın mutlaka benim dediğim sadece bir tanesi. 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X