Şimdi Ara

Düşük puanlı vakıf üniversiteleri hakkında sorum olacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Kent Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, İstinye Üniversitesi gibi üniversiteler bazı örnekler. Şimdi bu okullara yerleşirsek geleceğimiz ne olur? Tam burslu olarak yerleşirsek paralı değil. Mesela buralarda kendimizi geliştirme şansımız nedir? Buralarda bir çevre yapma şansımız nedir? Buralarda öğretim kalitesi nasıldır? Buralardan mezun olursak iş hayatımıza nasıl başlarız? Hatta bu üniversitelerden yurt dışı olanaklarımız nelerdir? Ve bu üniversitelerden yatay geçiş şansımız nedir?

Çünkü tahminen bazı devlet üniversiteleri tutmazsa, Doğu'Ya da gitmek istemediğim için buraları yazabilirim. Ama buralar hakkında yapacağınız yorumlar da benim için önemli. Çünkü eğer sadece diplomamız olup, üniversite bize hiçbir şey katamayacaksa, istemeye istemeye de olsa %50 burslu orta kalite özel üniversiteleri yazmak zorunda kalabilirim.

Yukarıda çok fazla soru var. Hepsini cevaplamak sizin için yorucu olur ve cevaplamazsınız. O yüzden tek bir soru sorayım. Bu üniversitelerden birinde okursak, gideceğimiz yol, geleceğimiz nasıl olur? Teşekkürler şimdiden.

• Benimde bu üniversiteler tutuyor hatta arel bana çok yakın ama gitmek istemediğimden 2 yıllık programları düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegehthtvsshas

Benimde bu üniversiteler tutuyor hatta arel bana çok yakın ama gitmek istemediğimden 2 yıllık programları düşünüyorum
    Neden gitmek istemiyorsun?
  • babacan0903 B kullanıcısına yanıt
    Gidenler memnun değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KENT ÜNİVERSİTESİ YENİ AÇILDI GEÇEN YIL 1.YILIYDI NE CABUK ÖĞRENCİLER MEMNUN DEĞİLMİŞ.DİYE SÖYLENTİ ÇIKARMIŞLAR.
    BENCE BİR ÜNİVERSİTENİN İYİ YADA KÖTÜ OLDUĞUNU BELİRLEMEK İÇİN EN AZ 5 YIL GEREKİR.
    ÜNİVERSİTE KURUMSALLAŞSINMI BİR YANDAN EĞİTİM Mİ VERSİN DİĞER YANDAN HOCA MI BULSUN
    HANGİSİNİ ÖN PLANA ALSIN.
    AREL ÜNİVERSİTE Sİ İYİ OKUL BOŞUNA ÇAMURLAMAYA GEREK YOK.
  • düşük puanlı üniversiteler, düşük kalitelidir. Öğrencileri de haliyle düşük puanlıdır. Böyle düşük puanlı üniversitelere gideceğinize 1 sene daha çalısın daha iyi bir üniye gidin. Gidip mezun olunca iş bulamıyorum diye ağlamanın yakınmanın bir mantıgı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.