Şimdi Ara

Düşük tepki süreli 24-25 inç IPS monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir iki hafta içinde yeni bir monitör alacağım ama gerçekten kafam çok karıştı. 24-25 inç bir monitör arıyordum başta ama LG'nin 29UM68-P modelini gördüm fiyatı da 900 tl civarında olunca aklımı çeldi biraz. Çok hardcore bir oyuncu değilim önceliğim görüntü kalitesi ama ghosting ile uğraşmayı da istemem. Eski olmayan iyi tepki süreli 1080p çözünürlüklü 24-25 inç IPS/PLS monitör önerirseniz sevinirim. Ayrıca biraz önce bahsettiğim LG modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçek tepki sürelerini gösteren bir inceleme bulamadım.

• Merhaba,
    Bende bir süredir 29UM68-P inceliyorum. haftada bir kaç saat oyun ve geri kalan sürede bolca Web ve Ofis kullanımı amaçlı düşünüyorum bu monitörü. Siz satın aldınız mı acaba?

Amazondaki yorumları çok olumlu cihazın. FreeSync desteğide büyük artı.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Lg 29UM68 modeli 21.9 formatında ve 5ms tepki süresine sahip 21.9 olması yukarıdan basık geniş ben gördüm monitörü bana göre o tarz monitörlerde oyun pek tat vermez. yakından görünce sizde aynı kanaate varırsınız. 900 TL seviyelerine çıkıyorsanız biraz daha bütçenizi arttırıp 144hz bir monitör alın derim. Asusun VG248QE modeli 1ms 144hz pivot bir monitör. Webte 1040 TL ye kadar bulunuyor. Ayrıca bu monitörü ayın 7sine kadar alırsan DOOM oyun hediyesi mevcut.
  • cho35 C kullanıcısına yanıt
    Benim monitör ihtiyacımda oyun ağırlı düşük, haftada 5-6 saat geçmez ama oynadığımda da keyif almak isterim. Şuan ATI R9 280X var örneğin, monitörüm de DELL S2340L 23" 7ms ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. 5ms'de de sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. 21.9 desteği olmayan oyunlarda da yanlarda siyah boşluk ile 1080p oynamaya razıyım. Yeterki düzgün bir desktop, Ofis ve sinema deneyimi sunsun.

Bu monitöre ek olarak da Rx 480 ya da çıkınca 490 almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cho35

Lg 29UM68 modeli 21.9 formatında ve 5ms tepki süresine sahip 21.9 olması yukarıdan basık geniş ben gördüm monitörü bana göre o tarz monitörlerde oyun pek tat vermez. yakından görünce sizde aynı kanaate varırsınız. 900 TL seviyelerine çıkıyorsanız biraz daha bütçenizi arttırıp 144hz bir monitör alın derim. Asusun VG248QE modeli 1ms 144hz pivot bir monitör. Webte 1040 TL ye kadar bulunuyor. Ayrıca bu monitörü ayın 7sine kadar alırsan DOOM oyun hediyesi mevcut.

21.9 oranı sinema formatıdır. Yanlardaki ek alan basıklık değil ek görüntü sağlıyor. Ben vatanda deneyimledim daha sinemetik bir izlenim katıyor oyunlara ve çok daha iyi bir oyun deneyimi sunduğunu gördüm. IPS olması ve Fiyatı da aklımı çelmeye yetti. İncelemelerinin çıkmasını bekliyorum ardından da bir sorun yoksa almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz monitör ise çok eski ve TN panelli bir monitör o yüzden sıcak bakmıyorum görüntü kalitesi açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elky kullanıcısına yanıt
    Ben daha almadım, üniversite işi araya girdi o yüzden çok takip edemedim ama işleri haledir alletmez aradan çıkarıcam monitör işini de.

• Asus VX238.Kullanıyorum memnunum, 1 hafta içinde ya gtx 1060 ya da gtx 1070 ile birlikte kullanacağım.Full Hd,Led,60hz.Full Hd için 10 numaradır.Tazeleme hızı bana yeterli,eğer 144hz aramıyorsanız 75hz'ye sıkıntısız overclock'lanabilir.2 ay önce Vatandan 650 tl'ye aldım.
    Bu arada 1 ms tepki süresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonHotsky -- 12 Ağustos 2016; 18:50:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LeonHotsky kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz monitör, ofis ve sinema odaklı kullanıcı için 23 inc TN panelli ve 170°(H)/160°(V) görüş açısı ile teknoloji çöpüdüR.

24 25 inç IPS monitör arayan için mantıksız bir öneri.

• Elky kullanıcısına yanıt
    1 ms tepki süreli monitöre sinema odaklı demek?
    Tv diye satılan plazmalarda tepki süresi 30ms üzerinde,plazmalar mı oyun için?
    Kafası güzelmiş güle güle kullan.
    Mat ekran,paneli gayet de kaliteli,kullanıyorum memnunum,sizin gibi 1 ms tepki süreli cihazlara çöp diyenler çöptür.
    Oturduğun yerden teknik verilere bakarak yorum yapmaya çalışan insan çöptür.Senin mantığınla a5x de en iyi işlemcidir.
    Monitörü kullanan biri olarak araştıranlara öneriyorum,senin gibi daha monitörü kullanmadan "çöp" diyen mahlukları da tanrıya emanet ediyorum.

Edit:Trollsün belli./DELL S2340L 23" 7ms/ kullandığını söylemişsin,7ms monitör kullanan adamın 1 ms,panel kalitesi trustedreviews'de dahi anlatılan, 100 tl daha pahalı monitöre çöp demesi tuhaf.

Edit 2:Oturduğun yerden sallamışsın,monitör Tn panelli "çöp" değil TFT panel.Daha monitörü bile görmemişsin belli,bari çamur atacağın zaman önce bir teknik özelliklerine bak zahmet olmazsa sonra sıkarsın.
    Al sana kaynak bakarsın belki;

http://www.cnet.com/products/asus-vx238h-led-monitor-23/specs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonHotsky -- 13 Ağustos 2016; 19:18:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.