Şimdi Ara

dusukhizahayir.com engellenmiş !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim aklıma gelen ilk olay bu oldu. siteye dns değiştirmeden giremedim. hemen tweetleyelim arkadaşlar. hem olayı anlatalım hem de akk ye karşı destek isteyelim. dns bilmeyen internet kullanıcısını aydınlatmak ve herkese ulaşmak hepimizin amacı olsun !! 1 re-tweet bile alsak yeter, bu olay ekranlara taşınmalıdır !!

• hayırdır inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KVR1333D3N9 -- 20 Nisan 2012; 5:06:10 >
  • valla usta bendede google dns kullanmadan sunucu bulunamıyor diyor google dns ile siteye rahatça ulaşabiliyorum güvenli nette sorguladıgımda adresi

aile paketi girebiliyor (muş)
    çocuk paketi (test edilmemiş ) ünlem var yani belki girebilir belki giremez gibisinden .
  • Korktukların için direkt ip engelini çaktılar.
    Datacenter'a ticket atıcam bakalım.
  • 8.8.8.8
    208.67.222.222
    problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CULDAd

https://twitter.com/okanbayulgen

benim aklıma gelen ilk olay bu oldu. siteye dns değiştirmeden giremedim. hemen tweetleyelim arkadaşlar. hem olayı anlatalım hem de akk ye karşı destek isteyelim. dns bilmeyen internet kullanıcısını aydınlatmak ve herkese ulaşmak hepimizin amacı olsun !! 1 re-tweet bile alsak yeter, bu olay ekranlara taşınmalıdır !!

Okan Bayülgen'mi oldu :)))

Arkadaşım Adam karnını Ttnet'ten doyuruyor, reklamlarında oynuyor, birde protestomu edecek ? Her kes ekmeğine bakıyor, kimse bulaşmaz ttnet'e, bulaşan biter, her şey adamların elinde.

• engel sorunu kaldırıldı
  • Gün geçtikçe büyüyor en güzeli de bu.
  • Artı olarakhttps://twitter.com/#!/bilisiminternet burayıda mesaj yağmuruna tutun. Twitter hesabınız yoksa bile 2 dk nızı ayırıp bir hesap açıp birşeyler yazın sesinizi duyurun . Sesimiz çıksın biraz.
  • Bya katılım olmuş 3500 lerde şu an
  • arkadaşlar yanliş kampanya yapıyoruz bence BTK ya rüşvet kampanyasi başlatalim. Herkez 5 er 10 ar Tl verse bu adamlarin sülalesini aliriz. Zaten satilik adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

engel sorunu kaldırıldı

Hala aynı
  • 156.154.70.22 sorun yok bu dns yle... ama bi ara chrome yla destekle kısmını doldurup gönder deince loading için donen gif sürekli donüp kaydedildi ya da edilmedi demiyodu :).. şimdi düzelmiş baktım da.... bi avukatla görüşüp neler yapılabileceği imza kampanyasından sonra şu kadar bu kadar sayıya ulaşınca şunları bunları yapacaksınız diye fikir alınsa daha iyi olur gibime geldi
  • google dns ile girebiliyoruz bizi durduramazsın ttnet
  • TTNet'TEN YEDİĞİMİZ KAZIKLARA ÖRNEK!

18 mart günü ultranetlimitsiz tarifem Adil Kullanım Noktası (AKN) 'den dolayı 1mbps hıza düşmüştü. Bende bunun üzerine online işlemlere girip hattımı askıya al dedim ve uydunete başvuru yaptım ancak, alttaki uyarı dikkate alarak. orda bu işlem sadece geçici bir işlemdir, ttnet anlaşmalı bayilere veya telekom müdürlüğüne giderek ıslak imza ile işlemi tamamlazsanız 3 gün işinde bu talebiniz reddedilecektir yazıyordu. bende uydunete başvuru yaptım ancak sokağımızda altyapı olmadığından dolayı bu başvuru şuan askıda . ve ttnet nasılsa hattımı iptal edemez sandım ancak internetim kesildiğinden sonra 444 0 375 müşteri hizmetlerini aradım ve hattımın hat iptali yapıldığını söylediler telekom müdürlüğüne gidip tekrar aktif ettirmek gerekiyormuş. telekom müdürlüğüne gittim. ha bu arada twitter falan girebiliyorum ttnet destekle yazışmak için hat tamamen kapanmadı. neyse gittik görüştük hattın kapandığını yeni hat açılacağını söylediler bende askıda olan hattı nasıl kapatırsınız ayrıca imzam yok nasıl işlem yaparsınız denildiğinde ttnet ile burası aynı değil onların işleyişi ile bizimki bir değil dediler.yeni taahhütlü hat satmaya çalıştılar 6 ay indirim ve sözleşmeden dolayı taahhüt altında olduğum 180 tl lik borcu da taksitlendireceklerini söylediler. bende bu borcu ödemeyeceğimi hattı açmazsanız dava açacağımı söyledim kadın sinirlendi kağıtları yırttı attı. bence o sinir çıktım. alt yapı desteği olmadığı için MECBUREN TTNET'ten yeni hat açtırdım daha sonra.olay buradan sonra başlıyor.evime gelen 2 fatura ve 2side şöyle.
    1ncisi eski hattımın 197,25 TL olan borcu bunun içinde 176 tl taahhüt bozulduğu için ödeyeceğim miktar 21 tl ise 18 günlük internet kullanım bedeliymiş.
    2nci fatura ise 98 tl yeni fatura yeni hat buyrun..
    şimdi böyle bir zihniyet varken bu ülkede yaşamak caiz mi ?

SÖZÜN ÖZÜ UYDUNET ALTYAPISI GELDİĞİ AN HATTI İPTAL ETTİRİYORUM HATTA O KADAR DA BEKLEMEM BELKİ SINIRSIZ VINN ALIP BUNLARA 5 KURUŞ DAHA YEDİRMEYECEĞİM.!

• okan avea reklamlarına oynuyor.avea da ttnetin :)
  • http://www.dusukhizahayir.com/
    bu siteden bahsediliyor galiba,ben giriyorum şu an .
    yoksa ttnet bana torpilmi yaptı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.