1-Pato 2-Adrian Ramos 3-Emmanuel Riviere 4-Adebayor 5-David Villa
Hocam saydıklarının içinde bir tek Ramos iş yapar diğerleri yeminle çöp. Villa ATM'den beri yarım yamalak top oynuyor + yaşı da çok ileride.Saydığın isimler alınabilir ama tek Ramos işimize yarar bak mesela alabileceğimiz yıldız isimler ve hangilerinin iş yapabileceğini söyleyeyim.
Alınabilecekler; Huntelaar,Remy,J.Hernandes,Dzeko,Negredo,Soldado,Doumbia,Destro,Pazzini,Ramos... Bunlar aklıma gelenler.
Ama bunlardan çoğu defans içine sarkan,golcü oyuncular bize duvar olabilen , arkası dönük , kanatları içeri alan, selçuK'u melo'yu ileriye taşıyacak adam lazım.
Bizde bunu en iyi yapan Elmander di. Drogba da bir nebze o etkiyi yarattı ama Elmander kadar dinç değildi.
Gelelim bu tür oyunculara bu oyuncular içinde Dzeko , Huntelaar en iyisidir. RVP de vardı onu kaptırdık. En ama en iyisi Dzeko olacaktır. Tam bir takım oyuncusu.
Pellegrini yıllardır Agüero tek başlamak yerine Dzeko + Agüero çıkıyor niye çünkü Navas , Silva , Nasri herkesi oynatır Dzeko.
Ama sen gidip Remy, Doumbia tarzı oyuncu alırsan sadece Burak'ın yedeği olur ikisini de aynı anda sahaya sürmek saçmalıktır. Biri oraya koşar biri buraya koşar ama onlardan 100 km uzaklıktaki orta saha pas atamaz. Bize uzun dinamik bir sivot forvet lazım. O gelsin bu gelsin demekle olmuyor.
Keşke Llorente'yi bir seneliğine kiralasaydık.
~kasva~
kullanıcısına yanıt
forvetler olarak Burak'a zerre güvenmediğimden; kiralama gibi bi seçenek ve ya pazarlıklarla fiyat indirimi yapılacaksa başta llorente,aboubakar,bi dönem bragada oynayan eder,adrian ramos arasından birileri olabilir tabiki gönüllerde ibra
yukarıdaki hiç bir isim bizim standartlarımıza uymuyor. bize bi Zlatan lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-23066F9EA
yukarıdaki hiç bir isim bizim standartlarımıza uymuyor. bize bi Zlatan lütfen.
umut bulut varken sanmıyorum bunlar bize yetsin
Kardeş Dzekoyu bende isterim ama pahalı olduğundan almadım listeye yani bütçemize yetecek oyuncuları yazdım aslında Ramos konusunda çok haklısın ama ben Riviere ninde iş yapabileceğini düşünüyorum bizim takımda gençte aynı zamanda...İkisinden biri gelse keşke...Hayaller hayalller
quote:
Orijinalden alıntı: ~kasva~
Kardeş Dzekoyu bende isterim ama pahalı olduğundan almadım listeye yani bütçemize yetecek oyuncuları yazdım aslında Ramos konusunda çok haklısın ama ben Riviere ninde iş yapabileceğini düşünüyorum bizim takımda gençte aynı zamanda...İkisinden biri gelse keşke...Hayaller hayalller
Dzeko çok imkansız transfer değil hocam (maliyet açısından.)
City bırakmıyor. City bırakırsa elinde pivot adam kalmıyor.Negredo alınmıştı ama sakatlıktan dolayı parlayamadı.
madem hayal kuruyoruz. tek isim var: BENTEKE
quote:
Orijinalden alıntı: lookout
Suarez.
quote:
Orijinalden alıntı: James Rodriguez
Hocam saydıklarının içinde bir tek Ramos iş yapar diğerleri yeminle çöp. Villa ATM'den beri yarım yamalak top oynuyor + yaşı da çok ileride.Saydığın isimler alınabilir ama tek Ramos işimize yarar bak mesela alabileceğimiz yıldız isimler ve hangilerinin iş yapabileceğini söyleyeyim.
Alınabilecekler; Huntelaar,Remy,J.Hernandes,Dzeko,Negredo,Soldado,Doumbia,Destro,Pazzini,Ramos... Bunlar aklıma gelenler.
Ama bunlardan çoğu defans içine sarkan,golcü oyuncular bize duvar olabilen , arkası dönük , kanatları içeri alan, selçuK'u melo'yu ileriye taşıyacak adam lazım.
Bizde bunu en iyi yapan Elmander di. Drogba da bir nebze o etkiyi yarattı ama Elmander kadar dinç değildi.
Gelelim bu tür oyunculara bu oyuncular içinde Dzeko , Huntelaar en iyisidir. RVP de vardı onu kaptırdık. En ama en iyisi Dzeko olacaktır. Tam bir takım oyuncusu.
Pellegrini yıllardır Agüero tek başlamak yerine Dzeko + Agüero çıkıyor niye çünkü Navas , Silva , Nasri herkesi oynatır Dzeko.
Ama sen gidip Remy, Doumbia tarzı oyuncu alırsan sadece Burak'ın yedeği olur ikisini de aynı anda sahaya sürmek saçmalıktır. Biri oraya koşar biri buraya koşar ama onlardan 100 km uzaklıktaki orta saha pas atamaz. Bize uzun dinamik bir sivot forvet lazım. O gelsin bu gelsin demekle olmuyor.
Aradığımız forvet tipi pivot olmalı ama yıpratıcı özellikte olmalı. Ulaşılabilir en iyi örnek Fernandao idi. Onu fena kaçırdık. Nani ile çok iş yapacaklar. RVP gölgede kalacak. Kötü oldu.
Messi Ronaldo Baki mercimek(adam 9 dil biliyor tercüman olarak gelsin bence)
Geçen sene Michuyu çok istemiştim.
quote:
Liverpool'a 32.5 milyon euroya transfer olmak üzere.
quote:
Orijinalden alıntı: -RAUL
quote:
Liverpool'a 32.5 milyon euroya transfer olmak üzere.
Alıntıları Göster
Hep aynı tarz değil ama...
Christian Benteke Klaas-Jan Huntelaar Fernando Llorente Vincent Aboubakar Mario Mandžukić Seydou Doumbia Jackson Martínez Fernando Torres Adrián Ramos Wilfried Bony
Ve son olarak tabiki
İBRAM
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
Hep aynı tarz değil ama...
Christian Benteke Klaas-Jan Huntelaar Fernando Llorente Vincent Aboubakar Mario Mandžukić Seydou Doumbia Jackson Martínez Fernando Torres Adrián Ramos Wilfried Bony
Ve son olarak tabiki
İBRAM
Alıntıları Göster
ROMELU LUKAKU
Alabilecek olsalar Benteke. Direk yaz geç.
Birde Dzeko. Tam Aradığımız adam komple forveti toplar. Da niasse varken diğerlerine sıra Gelme ihtimali yok
Niasse. Bu adamı mutlaka çalmalıyız gsnin elinden.