Şimdi Ara

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
9
Favori
26.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sakın burda ayda 10 bin TL kazanmaya bakmayın SAKIN

Okuyun ama gidin yurt dışında çalışın orda yaşayın

Daha bu gün tanıtılan samsung alaxy s8 Türkiye fiyatı 5000 TL eee noldu şimdi senin maaş yarılandı

Yurt dışında ne kadar 800 euro orda çalışan sıradan asgari ücretli adam bu telefonu alıyor maaşın yarısı duruyor sen burda 10.000 TL alsan ne olacak

Dışa bağımlısın kardeşim burda yaşayıp oraya bağımlı olacağına orda yaşa keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşgeçmeyin kullanıcısına yanıt
    12k$ a kimyasalda çalışmam şahsen kuru yük falan olsa neyse. Kimyasalda 15 in aşağısına çalışılmaz.

• Mühendisim aylık 7 bin lira gelirim var çalıştığım yerden. Istanbulda iki tane taksi plakası çalışıyor. Babam müteahhitlik yapıyor kendince. Tüm bunlar son 2 senede oldu. 2 sene önce aylık 3 bin lira alırdım net. Ve ne babam müteahhitlik yapardı ne de taksiler vardı. Ama hala altımda fiat bravo var hala aynı evimde oturuyorum Aynı börekçisi kahvaltımı yapıyorum. Ne mi değişti konuşmam hareketlerim tavrım değişti rahatlık geldi. Anliycan para konuşturuyor adamı. Darısı hepinizin başına.

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    modern times kullanıcısına yanıt
    Doktor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10binle boyle yasanmazki

• 500 binlik ev ve 100 binlik arabayı krediyle alacan mecburen. Faizi ile 800-900 bin olan krediyi de aylık 4.000 civarı taksitle 20 yılda ödersin. Geri kalan o 6.000 tl ile söylediğin gibi nasıl yaşayacaksın? Daha eve eşya almadın, arabanın versinisi sigortasını yatırmadin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aksumit

Mühendisim aylık 7 bin lira gelirim var çalıştığım yerden. Istanbulda iki tane taksi plakası çalışıyor. Babam müteahhitlik yapıyor kendince. Tüm bunlar son 2 senede oldu. 2 sene önce aylık 3 bin lira alırdım net. Ve ne babam müteahhitlik yapardı ne de taksiler vardı. Ama hala altımda fiat bravo var hala aynı evimde oturuyorum Aynı börekçisi kahvaltımı yapıyorum. Ne mi değişti konuşmam hareketlerim tavrım değişti rahatlık geldi. Anliycan para konuşturuyor adamı. Darısı hepinizin başına.

Kizlarin bakisi , insanlarin sana bakisi da degisir. Hayat bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet 2 binlirayı bulamıyor 10 binlara çok para değil diyenler var bırak 10 bini keşke herkes 3-4 bin den aşağı kazanmasa onada razıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 29 Mart 2017; 20:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Homosepiens

sorun değil full focus 2. elhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-2015-22bin-km-sunrooflu-386194166/detay ideal gibi

Hocam burada 100bini biriktirmesinin veya krediyle odemesinin zor oldugu konusunda herkes hemfikirdir.

Focus kesinlikle cok begendigim bir araba ama bu kadar zahmetle odeyeceginiz borcun karsiligi degildir diye dusunuyorum.Bu kadar parayi degersizlestirip ustune otvyi sisirenler utansin.

• Muhtemelen keşke ayda 20 bin kazansaydım derdim
  • 10k ile 500.000 tl evde (Hemde kira değil) hem de 100k araba sanırım bu reiz bekar :D

saka bi yana 10.000 3.000 dolar edyor bir mac pro parası :(

olm tl çok değer kaybetti ya.
    saka bi yana 10.000 bu kdar çene yoruyorsa belkide programcı olup crossover kazanmak için yatırım yapmalısnız. (zaman ve emek olarak). Türkiyeden çalışıp aylık 2.500$ alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

ailem o dediğinin kat kat fazlasını kazanıyor ama huzur yok. mutlu değilim.

+1milyon
  • ekşi sözlük
    10 bin tl maaş almak
    https://eksisozluk.com/entry/52356038

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhabbet84

https://eksisozluk.com/entry/52356038

yazarıda benim kardeşim. üye isen mesaj atabilirsin
  • Kardeşim bizede şöyle bizde bilelim son 2 senede insanın ömrü boyunca sahip olamadığı bi varlığa sahip oluyorsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan altın z*çsaydı fakir döts*z doğardı.
  • Ayda 10 bin tl ye çalışacağıma Dünya da asgari ücrete çalışırım daha iyi.
  • o iş ilk mesajdaki gibi olmuyor diyecem olmayacak. kreş parası bile olmuş 1500 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _devilpotion_

kardeşim 2500 € aylık alıyor bu dediklerinin hiç birisini yapamıyor

nerde yasiyor kardesin
  • 10bine yazdıklarının yarısını yapamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.