< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 28 Mart 2017; 18:37:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 28 Mart 2017; 18:37:29 > |
Zenginin malı fakirin parmaklarını yormuş
![]() |
5 6 alıyorum ama hiçte öyle yaşanmıyor be arkadaşım 10 bine o hayat çok zor . 400 500 binlik evi nasıl alacak 100 binlik araba olabilir ama
|
Yanlış hatırlamıyorsam sizin cinsel organınız ereksiyon halinde 5 cm idi.
Acı olacak ama şunu söyleyeyim; 5 cm organım olup da 1 milyon lira yıllık kazancım olacağına, ayda 5k - 10k'ya tamah eder ve adam gibi bir cinsel organın keyfini çıkartırdım, ki muhtemelen öyle de olacak. |
10.000 den fazla eve para giriyor ama dediğin gibi bir hayat olmuyor gelirin artınca giderinde aynı zamanda artıyor.
|
2 kazan ama Allah bereketini versin hocam...bereketsiz 100 bin de kazansan bir ayda,işe yaramaz...Allah sağlık sıhhat afiyet ve ağız tadı versin gerisi boş...insan dünyaya niçin geldiğini unutuyor...
pahalı elbiseler,evler ve arabalara bakmaz Allahü Teala...önceliklerimiz bunlar olmamalı...ahiretiçin uğraşmalıyız...bu dedikleriniz olcaksa hiç 10 bin kazanmayım ben bir ayda....şans oyunları,içki,kumarla harcanan bir 10.000.. Allah korusun |
Ayda 10 bin tl para mı yav? Millet nasıl geçiniyor anlamıyorum.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|