Şimdi Ara

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
9
Favori
26.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile varsa o para bitmese bile harcayacak vaktin olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Owwshet

Para ile dostluk mu olur lan.Benim bildiğim para ile sadece tek gecelik dostluklar oluyor.Aman Yarabbi..

Yok la kankalık

• Aylık 13-14bin tl gelirimiz ama 3 kişiyiz ona rağmen dediklerinizin hepsi var tek kişi için bahsettiğiniz 10.000 tl yeterince fazla bunlar için

• Burda herkes zenginmis ulan ben 3 bin alsam kafam rahat yasarim diye dusunurken burda herkesin cirosu yillik 1 milyonmus masallah

Bu arada issizim. 3 bin cok sonraki hedef suan 2 bine yaklassam mutlu olacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

10 bin iyi değilmiş. Büyüyünce asgari ücret ile çalışırsan görürsün.

Bana dediysen ben orada acikladim alim gucunu.Ayrica iyi para dedim kotu filan demedim.

Bu paranin daha cok sey almasi gerektigini dusunuyorum kazanma zorluguna bakarak.

• babamin geliri 25bin civari biz bile oyle yaşamıyoruz.

(ben zaten yasamiyorum aylik 800 tl para fonderiyo sadece)

• Hala 10 binle öyle yaşanmaz diyenler var bal gibide yaşanır 0 sıkıntı borç harç yapmaz isen gezersin tozarsın herşey yaparsın

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

babamin geliri 25bin civari biz bile oyle yaşamıyoruz.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 13:25:35 >
  • 1500 lira kazanırken de yetmiyor. 3bin lira kazanırken de yetmiyor. 5bin lira - 10bin lira kazanırken hele hiç yetmiyor o para.

Yok tutumlu ol yok, yok ayağını yorganına göre uzat demesin kimse. Öyle yorgan markaları var ki sen 1500 kazanırken adını bile duymadığın ama 10bin olunca maaş almadan duramadigin.

Para pul boş işler, Allah sağlık huzur versin yoksa gerisi yalan.

• Babam 7k kazaniyor aylik altinda 37k'lik araba var.

meslek:asci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

babamin geliri 25bin civari biz bile oyle yaşamıyoruz.

O,babanın ayıbı.

hocam beni gec babamlarda aylik 500 bin tllik evde yasamiyo

ama 3 istanbulda bir de yazlik 4 evleri var. arabasi yok ama sirketin passadini kullaniyo son model.

onun harici guzel yaşiyolar her yaz 5 yildizli tatil koyundeyiz her kiz uludagdayiz.

bana gelincr aylik 800 fazla bile aslinda yurt param 150 tl onun harici cok harcamam yok.

zaten seneye mezun olunca bu bolumden ben de babamdan asagi kalmam

• Aylik 100000 de kazansan mutlu olamadiktan sonra ne fayda. Az kazan helal kazan afiyetle ye. Saydigin maddeler hep zevk isi. Dunya mali. Ne sana kalir ne bize. Maddelerde goremedim yardim etmek, ac doyurmak vs. Biz bu kafayla ... gireriz cennete.

• Ülkede hane başına düşen yıllık gelir ortalaması 30bin yoktur belki. Bu tutmuş aylık 10 bin fakirlere çok gelir diyor.

• Millet amma gözlü çıkmış "10k da para mı?" diyen var abi şaka mısınız siz? 3000 TL kendime 4000 TL aileme kalan 3000'i de zor zaman parası olarak koysam kenara ohh mis. 10 k yı az bulanlar her halde her akşam pirzola yiyip rakı meze olayına giriyorlar...

Ha buranın 10k TL'si yurt dışındaki ort. mühendis maaşından 4 kat daha değersiz orası da işin ayrı boyutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 29 Mart 2017; 13:35:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

10 bin iyi değilmiş. Büyüyünce asgari ücret ile çalışırsan görürsün.

10 bin ile dediklerini yapamazsın.cok büyük bir para değil.20 bin gelirimiz var yinede yetmiyor

• Aylık 10 bin tl için yetmez diyen veletler, okulu bitirdiklerinde gerçek hayat öyle bir çarpacak ki yüzlerine öyle bir yumruk yiyecekler ki neye uğradıklarını şaşıracaklar.

• 10 bin lira gelirim olsun. İnanilmaz rahat yasardim. Kimse atip tutmasin az gecinilmez vs diye. Konuyu acan yapılabilecek seyleri paylasmis. Herkes ayni seylerin hepsini yapmak zorunda degil.

• Çok fazla özenmeyin. Aylık 3 trilyon cirosu olan babamın şirketi 2010 senesinde iflas etti. Öyle böyle borçları bitirdik, tabi 5 senemiz sırf bu borcu ödemek için gitti. paranın verdiği o güçle her şey yapılabiliyor ama Allah bir elinizden aldığı zaman çol koyuyor insana. ben 16 odalı villadan 2+1 eve geçtim. sırf yeni evin toplam büyüklüğü benim eski odam kadar bile değildi. ama bir şey öğrendim ki alın teri, gerçek para nasıl kazanılır, hayata nasıl tutulur diğer insanlar nasıl yaşıyor ben nasıl şükretmeliyim. bunları öğrenmiş oldum. şu an da aylık 400 bin tl ile 200 bin tl arasında seyrediyor ciro. müteahhit oğlu olanlar çok hava basmasın günlük 50 bin tl masrafı olan iş adamları var fabrikası kocaman. demem odur ki yine de şükür etmek lazım. bu paranın hepsi cebimize kalmıyor tabi, giderler masraflar çok.

• Aylık bu miktara yakın gelirimiz var. Evliyim. Söylediklerinizden ev araba hariç olanları yapabiliyoruz. Söylediğin fiyatta bir evi almak için 6bin arabayı almak içinde 2bin kredi ödemen gerekir. Kalan para ile bu söylediklerini yapamazsın:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.