Şimdi Ara

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
9
Favori
26.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrQuN

Aylık 10 bin tl için yetmez diyen veletler, okulu bitirdiklerinde gerçek hayat öyle bir çarpacak ki yüzlerine öyle bir yumruk yiyecekler ki neye uğradıklarını şaşıracaklar.

Kesinlikle agir sacmaliyorlar. 10bin lira ile tek kisi kral gibi yasar ya da 3 aile normal gecinir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyukaranlık

Zenginin malı fakirin parmaklarını yormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bana ayda 10bin kazanacağım iş bulun sizin dostunuz olayım.

Şöyle güzel bir yazılım ile telefon açık bırarak para kazanma işine girelim.

1500 TL'ye yazılım satalım her sattığımız kişi de bir arkadaşına satsın yazılımı netwürk margeting yapalım.

Ne dersiniz? Türkiye en inovatif iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

25 yaşındayım aylık 7bin alıyorum ama dediklerinin çoğu olmuyor malesef

Ne iş yapıyorsunuz hocam

Trafo mühendisiyim.

Hocam benim bir kedim var, 3 yaşında çok bakımlı ve kilosu yerinde.

Sürekli evde, iş arıyor şuanda onu bir işe sokabilirmiyiz ?
  • bundan 8-9 ay öncesıne kadar ayda yaklasık 10-12 bın lıra ortalama net kazancım oluyordu. 4 yıl kadar bu sekılde kazancım oldu. 8 ay önce yanlış bır yatırım -şansızlık-cahıllık gıbı kombınasyonlar netıcesınde şuan ayda elıme gecen para max. 3 bın lıra. ne kadar gelırse o kadar harcanır sozu kısmen benım ıcınde gecerlıydı. demem o kı zamanında çeşme akarken testıyı doldurmak şartmış, ben geç anladım.
  • Aylık 10 bini olan insanın farklı hobileri olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Ekstra mesai yaparak ayda 2 bin lira kazanıyorum. Ayın 5 inde akşam 7 de maaşım yatıyor. 7 yi 5 geçe o paradan eser kalmıyor. Kredi kartı, kredi taksiti, aylık market alışverişi derken koskoca 30 gün cebimde meteliksiz geziyorum.

Yazık değil mi bize be, çok bişey istemiyorum vallahi de billahi de lan. Hergün acaba eşim bugün ne ister de alamam diye düşünmekten illallah ettim. Kızımı eşimi alıp kafamda hiçbir geçim sıkıntısı düşünmeden gezmeye dahi çıkamadım.

2 bin lira lan. 2 bin lirayı bile bize fazla görüyorlar bu amk ülkesinde. Halbuki bu ülkenin kendi kurumu bile " Türk-İş'in araştırmasına göre, mart ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 480 lira, yoksulluk sınırı ise 4 bin 823 lira oldu. " bilgisini paylaşırken üst makamlarda bulunanlar bizim seçtiğimiz insanlar neden göremiyor görmek istemiyor?

Hocam Allah sağlığınızı bozmasın, ailenizle mutlu yaşayın. Yazınızı okuyunca içim burkuldu. Ama şunu da düşünmedim değil; lütfen beni yanlış anlamayın ve kırılırsanız da şimdiden özür dilerim, sizin gibi kazancı ve yaşantısı olan -hatta daha da az kazanan- insanların çoğunluğu çevremde hükümeti doğrusuyla yanlışıyla hiçbir sorgulama yapmaksızın destekliyor. Her fırsatta Avrupa'ya sövüyor, bir defa bile köprüsünden geçmeyeceği arabası bile olmayanlar ihale şartlarının kusurlarını on defa dile getirmeme rağmen iyi yapılmış diyerek övünüyor. Benim arabam var iyi kötü yılda bir defa yurtdışına da çıkıyorum. Ben bu insanların daha iyi şartlarda hizmet ve sosyal aktivitelerle hayatı yaşayabilmesi için çaba sarfederken, onlar adına üzülürken, neden bu insanlar kendilerine bu koşulları reva görüp hiç sorgulamazlar. Neden ben onlar yerine mutsuzluk hissederken, onlar nasıl mutluluğu bulur? Bunun sırrı nedir sizce Allah aşkına bir açıklayın.

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. En yakınımda babam sizin dediğiniz kafadan gidiyor mesela. Yok adama anlatamıyorum diyorum ki baba bak ben bu durumdayım ben rahat bir şekilde hayatımı devam ettiremiyorum. Zorlanıyorum ekstra işlere gidiyorum, eşimi torununu alıp daha dogru düzgün bir yerlere çıkamadım diyorum.

Daha ne istiyorsun işte karnın doyuyor yetmiyor mu dedikten sonra üstüne bişey söyleme gereği duymuyorum duyamıyorum. Benim bu durumumuzdan anladığım tek şey bu ülkenin başında kim varsa dini gayet güzel bir şekilde siyasetle birleştirip bu insanları kullanmak ve inandırmayı gayet güzel bir şekilde başardıklarıdır. Maalesef kurunun yanında yaş ta yanıyor demekten başka birşey söyleyemiyorum.

• Aylık gelirim 425 TL kyk bursu.150 direk kyk yurt ücretine gidiyor.175 aylık harcamam oluyor.Her ay kenara 100 TL atıyorum.10.000 gelirim olsa fabrika kurarım

• Bu dediklerin ayda 10 bin Dolara olur, 10 bin TL ye olmuyor mümkün değil. Siz bugün 10 bin TL yi çok büyük para sanıyor olabilirsiniz ama Dolar bazında yaşadığımızı düşünürsek artık büyük bir para değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Ekstra mesai yaparak ayda 2 bin lira kazanıyorum. Ayın 5 inde akşam 7 de maaşım yatıyor. 7 yi 5 geçe o paradan eser kalmıyor. Kredi kartı, kredi taksiti, aylık market alışverişi derken koskoca 30 gün cebimde meteliksiz geziyorum.

Yazık değil mi bize be, çok bişey istemiyorum vallahi de billahi de lan. Hergün acaba eşim bugün ne ister de alamam diye düşünmekten illallah ettim. Kızımı eşimi alıp kafamda hiçbir geçim sıkıntısı düşünmeden gezmeye dahi çıkamadım.

2 bin lira lan. 2 bin lirayı bile bize fazla görüyorlar bu amk ülkesinde. Halbuki bu ülkenin kendi kurumu bile " Türk-İş'in araştırmasına göre, mart ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 480 lira, yoksulluk sınırı ise 4 bin 823 lira oldu. " bilgisini paylaşırken üst makamlarda bulunanlar bizim seçtiğimiz insanlar neden göremiyor görmek istemiyor?

İçim burkuldu. İnsanımızı bu hale düşürenler, ilk fırsatta düşerler inşallah yakamizdan. Allaha havale ediyorum onlari

İnşallah hocam Allah razı olsun sizin gibi düşünen iyi insanlar sayesinde kurtulacağız birgün umut ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Bana ayda 10bin kazanacağım iş bulun sizin dostunuz olayım.

Şöyle güzel bir yazılım ile telefon açık bırarak para kazanma işine girelim.

1500 TL'ye yazılım satalım her sattığımız kişi de bir arkadaşına satsın yazılımı netwürk margeting yapalım.

Ne dersiniz? Türkiye en inovatif iş

Detayları konuşmak için ne zaman buluşuyoruz

• 10bin TL maaş alan biri afedersiniz eşek gibi çalışır.Özel sektör olsun, kamu olsun.

Özelde çalışıyorsa zaten büyük ihtimal İstanbul-Kocaeli(Gebze büyük olasılıkla) arası çalışır.Sürekli mesaisi olur eve geç gelir,cumartesi tüm gün çalışır bir pazar günü boş kalır.

Maddi olarak ta ev,araba alma derdine girilir kredi çekilir onlarla boğuşurlar.

Ne az ne çok maaşın olsun,işten çıkıp hava kararmadan evine varacağın işi işte bırakabileceğin iş olsun.Kafan rahat olsun.

Asgari ücretle çalışıp tüm gün canıma okunduğunu biliyorum masabaşı iş olmasına rağmen.

Allah düşük maaşla geçinme gücü versin insana.
  • ayda 10000tl dediğin TR şartlarında zengin sayılacağın parayı avrupa'da abd'deki ortalama insanlar kazanıyor.

Keşke bu ülke 35-40 milyon nüfüsü olsaydı.

Hiçbir zaman zengin hayatı yaşayamayacağında gelen o his

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 29 Mart 2017; 15:55:57 >

• Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor

• Hayali bile güzel kardeşim
  • quote:

Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor

Herkesin yediği kendine

• Yorum tutmuş sana oradan selam söyleyeyim mi

• quote:

Yorum tutmuş sana oradan selam söyleyeyim mi

Ben ün ve şaşaa insanı mıyım

• Mütevazi ve tevazu insanısın

• quote:

Mütevazi ve tevazu insanısın

Teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.