Şimdi Ara

Düşünsenize ayda 10 bin TL kazanıyorsunuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
9
Favori
26.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekstra mesai yaparak ayda 2 bin lira kazanıyorum. Ayın 5 inde akşam 7 de maaşım yatıyor. 7 yi 5 geçe o paradan eser kalmıyor. Kredi kartı, kredi taksiti, aylık market alışverişi derken koskoca 30 gün cebimde meteliksiz geziyorum.

Yazık değil mi bize be, çok bişey istemiyorum vallahi de billahi de lan. Hergün acaba eşim bugün ne ister de alamam diye düşünmekten illallah ettim. Kızımı eşimi alıp kafamda hiçbir geçim sıkıntısı düşünmeden gezmeye dahi çıkamadım.

2 bin lira lan. 2 bin lirayı bile bize fazla görüyorlar bu amk ülkesinde. Halbuki bu ülkenin kendi kurumu bile " Türk-İş'in araştırmasına göre, mart ayında 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 480 lira, yoksulluk sınırı ise 4 bin 823 lira oldu. " bilgisini paylaşırken üst makamlarda bulunanlar bizim seçtiğimiz insanlar neden göremiyor görmek istemiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatalrhymex F kullanıcısına yanıt
    Sen 2 binle yine iyisin 10 bin ile geçinmek ne zordur bilir misin? Turkiye de alim maliyeti artarken maaslar ayni kaliyor sonra neden millet sinir hastası...

• Bu yazı muhtemelen lisede okuyan ergen bir kardeşimize ait. Haftalık babasından aldığı 20 lira ile geçindiğini düşünürsek aylik 10 bin lira bu kardeşimiz için büyük para. Ama maalesef güzel kardeş hayat çok daha acımasız ve pahalı. Bu yüzden o ballandıra ballandıra yazdığın o hayat aylık 10 bin lira ile yaşanmaz. Bunu üzülerek sana söylemek zorundayım.

• Abim aylık 3500 dolar alıyor Bahreyn'de daha bi hayrını göremedik

• Evlensen karı koca 4-4 alsan buna yaklaşırsın. Çok büyük bir hayal değil.

O kadar param da olsa arabayı kendim yıkarım. Çiziyor herifler.

• O maaşa bu olmaz, şu olmaz diyen arkadaşlar.

En önemli noktayı unutuyorsunuz.

O paraları kazanınca arkadaşında dediği gibi paranın değeri olmuyor. Sağa sola çok harcıyorsun. Eş dost sürekli olarak senin yüzüne güler ve paranı yer. Ama senin ihtiyacın olduğunda herkes gider. Üzülürsün. Paran yanlız bırakır seni.

Ben bıraktım o paradan daha fazlasını. Şuan daha önce çalıştığımın %30 unu alıyorum. Farklı bir şehirde oturuyorum. Kendi evimi kiraya verdim, ben başka şehirde kirada yıl..

• boşgeçmeyin kullanıcısına yanıt
    Lng lpg süvarisi de 20000€ fiyatlara çıkıyor ona bakarsan her şey sana bağlı

• Bir akrabamın ayda evine 40.000 girio benim de ayda 10000 girio ama bu dediklerin ikimizde de yok. Bu biraz yaşam tarzıyla alakalı bence tabi para ve vakit de olmalı

• 15.000 usd den fazla para aliyorum her ay. Bunlarin yarisi bile yok, yapmaya vakit hic yok.

• 10 bin tl kazansam ayda güzel yaşarım yaşımız 37 daha o kadar parayı 1 ay dahi kazanamadık o ayrı. Güzel yaşarsın ama senin dediklerini 10 bin tl ye yapmak mümkün değil. Böyle yasaya bilmek.için aylık gelir en az 30 bin tl olacak. Sen ya çok gençsin yada hesap bilmiyorsun kardeş komik olmuş bu dediğin yaşam 30 bin tl ile oda belki anca yaşanır kendine gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 29 Mart 2017; 9:55:25 >
  • 10 bin tl bu saydiklarin icin yetmez evet. Ama zaten bu kadar kazanirken sikinti para degil, zaman oluyor ne yazik ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

25 yaşındayım aylık 7bin alıyorum ama dediklerinin çoğu olmuyor malesef

Ne iş yapıyorsunuz hocam

Trafo mühendisiyim.

Hocam riskli iş Allah kolaylık versin.

• Asgari ücret ile kaç çocuk bakan aileler var. Kime sorsan mesela asgari ücret ileçalışan kişi yetmiyor der. Kimi 3 veya 5 bin tl arası aylık alır yetmiyo der ayda 10bin tl alan kişi bile bu lafı der.

• sevdayeli kullanıcısına yanıt
    Aylık 2 bin lira ile çok güzel yaşıyorum kardeş

Nereden baktığına bağlı

10 bin ile o yazılanlar rahat rahat yapılır

Tanıdıklarımdan biliyorum

Bu kadar karamsar olmayın

Size de yazık

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Para ile dostluk mu olur lan.Benim bildiğim para ile sadece tek gecelik dostluklar oluyor.Aman Yarabbi..

• Dediklerinin hepsini yapsa iflas eder adam

• 10.000TL 4.000USD etmiyor degil mi ?

Buradakiler gibi kendi kazancimi yazmayacagim ama;

Buğdaydan petrole, vidadan ucaga herseyi yurtdisindan ithal eden bizler icin. 10.000TL iyi bir para degil. Yoksulluk sinirindan hallice.

Milletce fakiriz. CUNKU Uretmiyoruz ne zaman anlayacaksiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

10 bin iyi değilmiş. Büyüyünce asgari ücret ile çalışırsan görürsün.

Türkiye standardlarında gerçekten müthiş para.

Yalnız 10000₺, 3000$ bile etmiyor şu an. Öyle çok iyi bir alım gücü de yok.
  • Bu dediklerinizi yapmak için çok kazanıp az harcamanız gerekiyor.
    Nasılsa 10bin alıyorum deyip harcamaya başlarsanız, ay sonunu getiremezsiniz.
    Ama ayda 10bin kazanıp, 3-5 sene kendini sıkar, birikim ve yatırım yaparsanız o zaman rahat yaşarsınız.
  • bütün forum milyonermiş meğer haberimiz yokmuş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.