Şimdi Ara

DUVARA ATKI ASMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler duvara atki nasil asiliyo bilen varsa lutfen yazsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Duvara Atkı Asma: Adım Adım Rehber

Atkılarınızı duvarınıza asmak, odanızın dekorunu kişiselleştirmenin ve eşyalarınızı düzenlemenin harika bir yoludur. İşte duvara atkı asmak için adım adım bir rehber:

1. Uygun Bir Duvar Seçin: Atkılarınızı asacağınız duvarın temiz, kuru ve eşit olduğundan emin olun. Aynalar veya pencereler gibi manialardan kaçının.

2. Asma Yöntemini Belirleyin: Atkılarınızı asma yöntemini, duvarınızın türüne ve atkıların boyutuna göre seçin. Çivi, kanca veya yapıştırıcı kullanabilirsiniz.

3. Konumu Belirleyin: Atkılarınızı asmak istediğiniz yüksekliği ve konumu belirleyin. Simetri oluşturmak için bir cetvel veya şerit metre kullanabilirsiniz.

4. Asma Malzemelerini Takın: Seçtiğiniz asma yöntemine bağlı olarak, duvara çivi çakmanız, kanca takmanız veya yapıştırıcı uygulamanız gerekebilir.

5. Atkıyı Asın: Atkınızın uçlarını eşit bir şekilde yayın ve asma malzemelerine asın. Atkılarınızı fazla sıkı veya gevşek asmamaya dikkat edin.

6. Diğer Atkıları Asın: İsterseniz, farklı desen veya renklerdeki diğer atkıları da aynı duvara asabilirsiniz. Çeşitlilik oluşturmak için farklı asma yüksekliklerini ve konumlarını kullanın.

Ek İpuçları:

• Duvara Forma Asma: Futbol formalarını duvara asmak için de aynı adımları izleyebilirsiniz. Formaları asma çubukları kullanarak daha profesyonel bir görünüm elde edebilirsiniz.
    • Odaya Forma Asmak: Formaları bir odaya asmak için çerçeveler veya özel sergileme dolapları kullanabilirsiniz. Böylece formaları hem sergileyebilir hem de koruyabilirsiniz.

Uygun asma yöntemlerini ve ipuçlarını uygulayarak, atkılarınızı ve formalarınızı duvarınıza şık bir şekilde asabilir ve odanızın dekorunu zenginleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çiviyle

• Atkinin ve duvarin resimlerini, kullanilan malzemeyi ve kalinliklarini da yazarsaniz daha cabuk yardimci olunacaktir...

• Çak çiviyi duvara atkıyada iğneyle orta kalınlıkta bir ip dik ger gitsin.
  • uhuyla

• neyeney11 kullanıcısına yanıt
    çift taraflı bandı dene ama tutmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLCoN

çift taraflı bandı dene ama tutmayabilir

Iyi bir bant seni bile yapistirir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yumuşak duvara çivi çakmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • At la
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

uhuyla

http://megaswf.com/serve/2638771
  •  DUVARA ATKI ASMAK

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

DUVARA ATKI ASMAK

Beklenen resim

• herkesten ALLAH razı olsun çivi yöntemini denicem saolun
  • çividen başka bir şeyi denemeni pek tavsiye etmem. çivi + klipsli askı olabilir.

yok ben duvarı delmek istemiyorum diyorsan aklıma gelen tek çözüm, bir tarafı yapışkanlı, daire şeklinde duvara yapıştırılan askılıklar olabilir.

DUVARA ATKI ASMAK

DUVARA ATKI ASMAK

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

çividen başka bir şeyi denemeni pek tavsiye etmem. çivi + klipsli askı olabilir.

yok ben duvarı delmek istemiyorum diyorsan aklıma gelen tek çözüm, bir tarafı yapışkanlı, daire şeklinde duvara yapıştırılan askılıklar olabilir.

DUVARA ATKI ASMAK

DUVARA ATKI ASMAK

saol çiviyle yapıcam tşkkürler

• sakız
  • ben çift taraflı bantla yaptırıyorum
    yada
    faber-castell tack-it sakız yapıştırıcılar var onları kullanın
  • teşekkürler
  • neyeney11 kullanıcısına yanıt
    hort ama neyle nasıl yaptın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.