Şimdi Ara

Duvara zarar vermeden poster yapıştırmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
69.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu koçtaş'da, ikea'da felan ne gibi ürünler satılıyor bunları yapıştırmak için.

İstiyorum ki posteri yapıştıracam

Mesela 1 ay sonra sıkıldım zarar vermeden söküp kaldıracam yerine başka poster asacam felan

• Yapay Zekanın Yanıtı

Duvara Zarar Vermeden Poster Yapıştırma

Duvara bir şey yapıştırmak, poster veya fotoğraf asmak gibi birçok durumda gerekli olabilir. Ancak hamur yapıştırıcılar gibi bazı yapıştırıcılar duvara zarar verebilir ve duvar yüzeyinde iz bırakabilir.

Duvara zarar vermeden poster yapıştırmak için tercih edebileceğiniz birkaç yöntem vardır:

• Çift Taraflı Bant: Çift taraflı bant kullanmak, duvara iz bırakmadan poster yapıştırmak için en kolay ve yaygın kullanılan yöntemlerden biridir. Ancak, duvar yüzeyinin temiz ve kuru olduğundan emin olmalısınız.
    • Patafix Yapıştırma Hamuru: Patafix, duvara zarar vermeden yapıştırmak için özel olarak tasarlanmış bir yapıştırma hamurudur. Posterleri ve diğer hafif nesneleri duvara asmak için idealdir.
    • Yapışkan Sprey: Yapışkan spreyler, posterleri ve diğer hafif malzemeleri duvara zarar vermeden tutturmanıza olanak tanır. Ancak, spreyi iyi havalandırılan bir alanda kullanmak ve kullanım talimatlarına uymak önemlidir.
    • Askı Sistemleri: Posterleri ve fotoğrafları duvara asmak için özel olarak tasarlanmış askı sistemleri kullanabilirsiniz. Bu sistemler, duvara zarar vermeden ve iz bırakmadan posterleri yerinde tutar.

Posterleri ve fotoğrafları duvara yapıştırmadan önce, duvar yüzeyinin temiz ve kuru olduğundan emin olun. Ayrıca, yapıştırıcıların kullanım talimatlarına uyun ve duvarı hasardan korumak için gerekli önlemleri alın.

Bu yöntemleri izleyerek, posterleri ve fotoğrafları duvara zarar vermeden yapıştırabilir, duvarınızın estetik görünümünü koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iş görür bu konu. takip and up
  • uhu patafix.tam aradığın şey.ben kırtasiyeden aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up and takip
  • Koçtaşa gerek yok.Bantı kes ters katla yuvarla ve posterin 4 köşesine ama arkasına yapıştır ve duvara yapıştır.Ne poster kötü görünür nede duvar.Kolayca ayırabilirsin posterden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 20 Kasım 2011; 23:32:17 >
  • patafix duvarda çok kalınca çıkarması işkence oluyor ve fena leke bırakıyor arkasından...

Magnet bant diyorum ben.
  • etiket kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çift taraflı bant işine hiç girmeyin duvar duvarlıktan çıkıyor
    Kağıt bant kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum
  • adamlar patafix demiş.
    çok uzun kadığında iz yapıyor patafix
    en iyisi bantı çift taraflı yapmak
  • Resmi yala sonra duvarı yala çivi al çak
  • İtalyan boya olduğu için normal bant yapışmıyor

Değişik bir şey lazım

Duvara zarar vermeyen cinsten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Resmi yala sonra duvarı yala çivi al çak

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

uhu patafix.tam aradığın şey.ben kırtasiyeden aldım.

benim duvarım boyasını kaldırdı
  • bizim duvara bisey olmadı.markası neydi.paketi sarımıydı
  • çerçevelettir ben öyle yaptım
  • kağıt bant iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

patafix duvarda çok kalınca çıkarması işkence oluyor ve fena leke bırakıyor arkasından...

Magnet bant diyorum ben.

Hocam bunu duvara uygulasak direk kağıdı yapıştırmak için çift taraflı olarak döndürerek mi kullanıyoruz?(kestiğimiz bantın ucunu diğer ucla birleştirme olayı yani?) yoksa direk duvara ve kağıda yapışıyor mu?magnet dediğin metalik bir ortama uygulanmaz mı

• Açıkçası ben de kullanmadım henüz fakat 2 ayrı parça keserek birbirine tutturdum (belki şans eseri). Hani 4 parça kesip kağıdın arkasına, 4 parça da duvara yapıştırsak olur gibi geliyor
  • takip
  • mesajım dursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.