Şimdi Ara

duvarlarda küf olması :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
4
Favori
51.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bahsettiğiniz sorun bu sanırım. Bizde de var aynı sorun. Sürekli siliyoruz yine oluyor..Mutfak, banyo, salon, oturma odası heryerde var ve iğrenç kokuyor.

duvarlarda küf olması :((

duvarlarda küf olması :((

• quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

Bizde de aynı sorun vardı.En son Bauhausta bir cam sil gibi birşey bulduk.Yalnız fiyatı biraz pahalı 20 yada 40TL arası birşeydi.Kullanılışı nerde küf varsa üstüne sıkıyosun daha sonra bezle silip öyle bırakıp çıkıyosun.Biz bunu uyguladıktan sonra şuan küf, rutubet falan kalmadı.

Bir uyarı oda aşırı kimyasal kokuyor 1-2 gün odanın camlarının full açık olması lazım yoksa odaya giremezsiniz.

benım arkın evındede war aynısı
    sunu bı solıyımde denesın cocuk sagol kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: blowoff1

quote:

Bizde de aynı sorun vardı.En son Bauhausta bir cam sil gibi birşey bulduk.Yalnız fiyatı biraz pahalı 20 yada 40TL arası birşeydi.Kullanılışı nerde küf varsa üstüne sıkıyosun daha sonra bezle silip öyle bırakıp çıkıyosun.Biz bunu uyguladıktan sonra şuan küf, rutubet falan kalmadı.

Bir uyarı oda aşırı kimyasal kokuyor 1-2 gün odanın camlarının full açık olması lazım yoksa odaya giremezsiniz.

benım arkın evındede war aynısı
    sunu bı solıyımde denesın cocuk sagol kardes

adı ne bunun

• quote:

Orjinalden alıntı: splash17

quote:

Orjinalden alıntı: ѕєℓ¢єη

aynı sorun bizde de var odaların her tarafı banyo dahil küf içinde siliyoruz siliyoruz yine aynı ertesi gün küfleniyor
    bi de öyle pis bir kokusu var ki salon a artık kokudan giremiyroz

nedir bunun sebei ya da önlemek için ne yapılır ???

il/ kocaeli
    ısınma türü / doğalgaz-ık

bi arkadaşın evinde uyguladık zemin katta oturuyordu evin yan tarafı komple rutubetti ve inşaat malzemesi satan adamlarda bi sıva harcı vardı suyla karıştırıp sıva yapar gibi duvara sıvıyosunuz tabi rutubetin oldugu yere ve sorun ortadan kalktı rutubet olmadı bidaha

ne uyguladınız

• DOSTUM sen ne uyguladın bi degişiklik varmı?
  • quote:

bu kullandığınız maddenin adını yazarsanız çok ıyı olur
  • İzolasyon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

İzolasyon.

adı lazım ben isimsiz izolasyon malzemesi sürdüm banamısın demedi gene aynı bi yol bulmak lazım hergece buz gibi ewe giriyorum
  • bizdede oldu pimapen yaptırdık ondan sonra başladı.... çözümünü bulamıyoruz ...

evimiz dunlex teras kalan yerlerde küf oluyor üstü çatı olan taraf tertemiz.. çaresini bulamadık
  • Durum ne arkadaÅŸlar? Bu zıkkımdan kurtulan varmı? Bizim evde PVC pencere ve saten duvar. Ev yeni olduÄŸu halde (çok fazla olmamakla birlikte)
    bu durumun olması normal mi, yoksa bu sene yağan fazla yağmurdan dolayımıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabrek

Yittim arkadaşlar,alın çözüm;tesisatta mutlaka kaçak vardır,duvarları yıkıp onarma imkanı varsa ne ala,ha yok ama bu nemden küften bıktık diyorsanız,havalandırma falan hikaye;yapılacak tek şey vardır(dido yemek)boş ir cam sil şişesine çamaşır suyu(yoğun kıvamlı olanlardan)sulandırarak konulacak ve küf olan yerlerin üzerine sıkılacak bu işlem bir hafta 3-4 kez yapılacak,küf falan kalmaz.Sakın silmeye falan kalkışmayın dahda azdırır küfü sadece üzerine fıs fıs.
    Bana da dua ederseniz

arkadaşın çözümü işe yarıyor
    çok sıkmayın yoksa akıyor akmayacak ama nemlenecek kadar , biraz uzaktan sıkın geçiriyor küfleri.
    bir kaç gün düzenli yaparsanız 1 haftada birşey kalmaz yada fark çok olur

teşekür ederim bu arkadaşa :)

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

bizdede oldu pimapen yaptırdık ondan sonra başladı.... çözümünü bulamıyoruz ...

evimiz dunlex teras kalan yerlerde küf oluyor üstü çatı olan taraf tertemiz.. çaresini bulamadık

teras çatı üstlerinde ve konsol çıkma altlarında su ve ısı yalıtımı çok çok çok önemlidir
    büyük ihtimallle sizin evinizde yalıtım sorunu olmakla beraber pvc doğrama hava geçirgenliği olmayan bir malzemedir ve bu da bir mikta retkilidir sorununuzda . ahşap nefes alan yaşayan bir malzemedir . evinizde tuvalet yada mutfakta (mutfaklarda küçük vasisdas pencere olması iyidir) sürekli küçük bir pencere açık kalırsa sağlık açısından faydası olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Yittim arkadaşlar,alın çözüm;tesisatta mutlaka kaçak vardır,duvarları yıkıp onarma imkanı varsa ne ala,ha yok ama bu nemden küften bıktık diyorsanız,havalandırma falan hikaye;yapılacak tek şey vardır(dido yemek)boş ir cam sil şişesine çamaşır suyu(yoğun kıvamlı olanlardan)sulandırarak konulacak ve küf olan yerlerin üzerine sıkılacak bu işlem bir hafta 3-4 kez yapılacak,küf falan kalmaz.Sakın silmeye falan kalkışmayın dahda azdırır küfü sadece üzerine fıs fıs.
    Bana da dua ederseniz

çok sıkmayın yoksa akıyor akmayacak ama nemlenecek kadar , biraz uzaktan sıkın geçiriyor küfleri.

İyide bu geçici bir çözüm.Nem alma cihazları var onlara bakabilirsin.Onlar işe yarabilir.Sürekli silmekten iyidir bence.Ama bunlar geçici çözümler.Küf bir izolasyon sorunudur.Gerekli izolasyon yapılmadan bundan kurtulamazsnız.

• Evinizi günlük olarak bol bol havalandırmanız gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

quote:

Bana da dua ederseniz

bunu ben de deneyeceğim.
    yeni binanın en üst katında oturuyorum. boşluğa bakan yan cephenin duvarlarında küflenme sorunu var.
    binayı yapanlar sağ olsun dışardan sıva bile yapmamışlar. çok tutar diye içerden mantolamayı araştırmıyorum bile.

• annem gilin evde var bu sorun 4.kat
    önceleri dip odalarda vardı şimdi salona zıpladı
    her gün siliyorlar.
  • VALLA ARKADAŞLAR BURADA KONUYU İLK 1-2 HAFTA EVEL GÖRDÜĞÜMDE ARKADAŞ "ÇAMAŞURSUYUNU FISFISLA SIKIN RUTUBETİN OLDUĞU YERE" YAZMIŞDI..ERTESİ GÜN BİZZAT DENENDİ VE RUTUBETİN VE O İĞRENÇ KOKUSUNUN HİÇ EKSİK OLMADIĞI EVİMİZDE O KADAR YAĞIŞ OLMASINA RAĞMEN(-Kİ YAĞMUR YAĞDIĞINDA ÇOK BETER OLURDU) ARTIK RUTUBET OLMUYOR..HERKESE TEŞEKKÜRLER KEŞKE BUNU KIŞ BAŞLAÖAZDAN EVVEL GÖRSEYDİM..BENİ GERÇEKTEN BÜYÜK SIKINTIDAN KURTARDINIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 24 Mart 2009; 15:44:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.