Şimdi Ara

duvarlarda küf olması :(( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
51.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim odada küf var dış duvarda kılcal çatlaklar vardı bina oturduğu için ben Polisan polizolan aldım uygulamdim dış duvara 2. Kattayim.pencereden sarkip boyadım 3 kat . 2 hafta kadar önceydi bugün baktim yine küf başlamış ayrıca önceden Şifonyer vardi onuda çekmiştim.o günden beri öyle duruyordu . Evimde doğal gaz bağlı değil . Güneş görmeyen cephe . Üst kattaki komsuda doğal gaz var .camlar PVC

Ne yapabilirim . Çamaşır suyu ile yine temizliyecegim birazdan havalar iyi olunca boya yapacagim çünkü çamaşır suyu biraz inceltici boyayı

duvarlarda küf olması :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• duvarlarda konusmuyor :D
  • Konuyu hortlatsam , cevap alma şansım var mı ?

• Çamaşır suyu ile sıkıp küfü şimdilik ortadan kaldırdık. Evi her gün havalırıyorum artık soğuk sıcak farketmeden. Tekrarlamadı, sanırım terlemeden oldu.
  • benim oda da acaip küflenmişti gecen sene. hatta öksürüğüm geçmedi. küften dolayı öksürdüğümü farkettim. covidden dolayı gitmiyorum doktora belki mantar yaptı ciğerde..

benim duvarda bir küf olmuş alien gibiydi. odada camları kapatıp elektronik sigara içiyordum hep. havalandırmıyordum.

küfü çamaşır suyu ile silip önce küf boyası ile komple odayı boyadım. daha sonra normal boya ile boyadım 2 kat. o günden sonra küf görülmedi odada.

• denemekte fayda var bi bakalım, benim de kalbim ağrımaya başladı 2 ay önce taşındık

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Benim odada küf var dış duvarda kılcal çatlaklar vardı bina oturduğu için ben Polisan polizolan aldım uygulamdim dış duvara 2. Kattayim.pencereden sarkip boyadım 3 kat . 2 hafta kadar önceydi bugün baktim yine küf başlamış ayrıca önceden Şifonyer vardi onuda çekmiştim.o günden beri öyle duruyordu . Evimde doğal gaz bağlı değil . Güneş görmeyen cephe . Üst kattaki komsuda doğal gaz var .camlar PVC

Ne yapabilirim . Çamaşır suyu ile yine temizliyecegim birazdan havalar iyi olunca boya yapacagim çünkü çamaşır suyu biraz inceltici boyayı

Sizin küf inatcıymış. Çamaşır suyundan sonra " taş verniği " sürüp 2 gün tam kurumasını bekleyin en son antiküf boyayı sürüp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 20 Ocak 2021; 23:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Sizin küf inatcıymış. Çamaşır suyundan sonra " taş verniği " sürüp 2 gün tam kurumasını bekleyin en son antiküf boyayı sürüp deneyin.

Alıntıları Göster

Geçenlerde yine küf oldu çamaşır suyu ile silip Polisan in izasyon astarinj sürdüm kuruduktan sonra iki kat boya bir kaç gün sonra yine biraz küf oldu artık günlerdir iyice camları açtım küf gitti gibi ama camları açmazsam yine küf olur yazın farklı birşeyler denerim artık bu vernik dediğiniz nedir

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

https://m.n11.com/arama?q=ta%C5%9F+verni%C4%9Fi

Iyi bir yalıtım sağlıyor.

Ben duvarlara degil ama bahçede saksı olarak kulandığım biriketlere uyguladım.Soğuktan kardan-yagmurdan patlıyordu, sıvamaya üşendim taş verniği uyguladım. Bu sene -14, -15 derecelerde kar altında bile patlayan dağılan olmadı.

Küfü de keser diye düşünüyorum. Sınayanı kurt kapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

https://m.n11.com/arama?q=ta%C5%9F+verni%C4%9Fi

Iyi bir yalıtım sağlıyor.

Ben duvarlara degil ama bahçede saksı olarak kulandığım biriketlere uyguladım.Soğuktan kardan-yagmurdan patlıyordu, sıvamaya üşendim taş verniği uyguladım. Bu sene -14, -15 derecelerde kar altında bile patlayan dağılan olmadı.

Küfü de keser diye düşünüyorum. Sınayanı kurt kapmaz.

Mevcut boyanın Uzerine sürülüp sonrada boyami yapılıyor üzerine. Boya DYO dymamik mat sürdü boyacı iki kat. SoDe küf tutmaz demişti anti küf bakteri önleyici boya ne var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 21 Ocak 2021; 0:32:46 >

• Polisan Elegans var kaliteli.Tas verniği duvara uygulayıp üzerine polisanı sürün 2-3 kat.

• Olur öyle olmasa duramazdın
  • Küflenmiş duvarı boyayla örtenler , pis kokuyu temizlemek yerine üzerine parfüm sıkanlarla aynı mantıktalar :) neden küf yapıyor duvar nereden rutubet geliyor önce onu bulsanızda sağlıklı yaşasanız .
  • SeRSeRi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.