Herkese iyi akşamlar dilerim,öncelikle şunu belirtmek gerekirse 21 yaşındayım ve ilk defa bir kızdan sanal üzerinden aşık oldum yaklaşık 4 aydır konuşuyoruz lise deyken görüyordum her neyse kızın bazı sağlık sorunları var ama ben alttan alıyorum görüşmek istediğim halde bir türlü görüşemiyoruz yaklaşık 4 ay olmasına ve duygularımın olduğunu ona söylememe rağmen sizce görüşmek istemeyeceği başka ne şey olabilir konuşurken çok iyiyiz ancak bir türlü reel de denk gelemedik
Not:Aramızdaki mesafe 6km
Dışarı davet et geliyorsa karşılık alabilirsin.Bahane buluyorsa negatif demektir.
Tabii ki 4 ay içerisinde çok davet ettim 2 dakika da olsa yüzünü görmek istedim ama işte halen salaklık bende maalesef insan bazen kapılıyor..
Bulusmaya hayir diyorsa MUKEMMEL YEDEKTESİN. Kiz sana tekmeyi atmadan sen at.
quote:
Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA
Tabii ki 4 ay içerisinde çok davet ettim 2 dakika da olsa yüzünü görmek istedim ama işte halen salaklık bende maalesef insan bazen kapılıyor..
Buluşmaya gelmiyorsa ya seni yedekte tutuyodur ya da hiç sevmiyordur.Tavsiyem o kızı bırakıp başkalarına devam etmen.Aksi takdirde boşa çabalamış olacaksın.
Her gün fotoğraf atıp canım diye hitap edince Ümit ediyorum,dediğiniz gibi ileride daha çok üzüleyeceğime şimdi üzülmek daha mantıklı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme