Şimdi Ara

Duygun Yarsuvat!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz diğer adamı aziz yıldırım destekçisi diyerek kötülemediniz mi?
  • Bugün bir daha gördük ki spor klüplerine başkan olmak isteyenlere yaş sınırı getirilmeli. Adam daha hangi klübe başkan seçildiğinden bihaber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avarel Dalton

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Vergi hirsizlari gelmis etiklik tasliyor bize.

Galatasaray vergi borçlarını istese de istemese de vergi borçlarını çatır çatır ödeyecek. Siz şikenin bedelini ödediniz mi ? Sicilinizden nasıl temizleyeceksiniz ?

Aynen vergi borcu bi şekilde ödenirde abi pislik nasıl temizlenicek ? tarihe yapışmış bi karalekeyi nasıl temizliyiceksiniz arkadaş milyar dolarlar temizlermi bunu ? Bu pisliği tüm dünya bi araya gelse yine temizleyemessiniz rahat olun bi defa yediniz o lekeyi şikeciler.

Kime karşı temiz olalım ? Sanki ligdeki her takim tertemiz bir biz kirliyiz . GSliler kirli dese ne olur demese ne olur , gizli dinlemeler sizin başınıza gelse idi daha kötü halde olurdunuz ...

Hem sizi hem bizi gizli olarak dinleyip takip ettiler deseniz tamam derim ama sadece bir takim odaklı dinleme takip taraflı olur .. Tabi bunu anlamak için 20 yaş üzeri lazim .

Sanki sizler de dinlenip takip edildiniz de temiz! çıktınız.

Sadece gs liler ? Gittiğiniz her deplasmanda tüm anadolu takımları tarafından şike tezahüratları yapılır , pankartlar açılır. Uefa sezonunuzda 7 yıldızlı şikeci diye anıldınız bir çok yabancı klüp tarafından halende tiye alınıyorsunuz. Ne sanıyorsun sen bu olay öyle 5 - 10 yılda kapanabilecek birşeymi ?.

Bide Şu saçma sapan dinlenme olaylarınıza değinmek gerekirse senin şuan klübünün başında ki adam şike sürecinden önce bir çok pisliğe mafyavari olaylara karışmış bi adam ne sanıyorsun sen şikeden önce çokmu temiz bi klüp yöneticiniz vardı. Ben hiç bir zaman oyuncuları suçlamadım eğer bir futbol üzeri şike yapılmadıysada başkanınızın mafyavari davranışları size şike diye patladı bunun geri dönüşü yok açık ve net.

GS lilerin bizim hakkımızda ne düşündüğü önemli değil, açık ve net.
    Sizler sadece taraf olduğunuz için haklı haksız bakmaksızın bizim kötülüğümüzü isterseniz, açık ve net.
    Bu yüzdendir ki kibirli yapınızla sizi sizden başka seven yok, açık ve net.

Sizi sizden başka seven yok ? Yahu son 3 senedir gittğimiz deplasmanlarda size şikeciler diye pankart açılırken bize mevlana şehrine hoşgeldiniz diye pankartlar açılıyor bir tane sorunlu olmadığınız takım varmı sizin şu ligde ? Sosyal medyada en çok antipatik taraftar kesimine sahipsiniz ki bunu açılan sayfalar , twitterler filan kanıtlıyor şu ülkede oylama yapılsa beşiktaş harici bir tane anadolu klübü fenerbahçeden yana kullanmaz siz bu hale düşmüşken ne haddinize kalkıp sizi sizden başka seven yok diyebiliyorsun ?

Yahu işte içinize sinen kötülük başka yerlerde de ortaya çıkıyor, kendi memleketindeki Galatasaraylı ne yapsam da
    kendi çapımda Fenerbahçeye tepki koysam diye düşünüyor... Sizin zaten amacınız başarı değil bizim,başkasının başarısızlığı...
    Sosyal medyada da burada da belli oluyor, sevilmiyor artık Galatarasay taraftarı..
    Kendi pencerenden baktığın için öyle görüyorsundur, tabi sadece Galatarasaray taraftarının sayfalarına girerseniz böyle olur.
    Mesela bakın bu foruma, rakip takım taraftarları tiksiniyor sizden, her şeyde bir üstün olma çabası, sonra 4 ler gelince yedirememe...

Geçen gün bir Beşiktaş taraftarı yazmıştı, çok beğenmiştim aynen onu iletiyorum...

quote:

Nasıl yani, rakibiniz olarak görmüyor musun bizi? :( Şu an yaşadığım hayal kırıklığını tarif etmem mümkün değil, yıkılmış durumdayım.

Adam sıradan GS taraftarı değil Queen Elizabeth'in kayıp torunu sanki, egoya bak arkadaş.

E ozaman sende kendi pencerenden bakıyorsun ? Klübünün başında aziz yıldırım gibi bi adam olupda halen rakipleri şike yapmadığınıza inandırmakda pencereden bakmanın göstere göstere kanıtıdır. Beşiktaş taraftarı örneği vermişsin şaşırdıkmı hayır ? sence niye şaşırmadık sebebini sen çok iyi biliyorsun.Yukarıda ki mesajımda'da belirttim sadece beşiktaş ile aranızın iyi olduğunu sebebi malum. Lig ortada takımlar ortada sevilmiyorsunuz işte bursaspor , trabzon vb vb gider sosyal medya örneğini ben antipatik fb sayfaları diye verdim sen bana kalkmış diyorsun gs sayfalarına girerseniz böyle olur ? Gsnin ülkede 70 milyon taraftarımı var ki bu denli antipatik grup oluşumlarında hep en öndesiniz ?.

İyi arkadaş adamlarda ki mantık şu körü körüne yapılmış mafyavari davranışları savunursan sen doğru objektikf taraftarsın. Savunmassan kendi pencerenden bakıyon kafaya gel ne güzel dünya.

2009 öncesinde neden gs'liler veyahut diğer anadolu takımları bunları yapmıyodu ? 90'larda neden yapılmadı arkadaş ? ben 90'larda kupa maçlarını izleyen fenerliyi gs liyi yan yana görürdüm eee niyemi değişti bu kadar şey sebebi sizde bu kadar basit.

Sen olayı baştan yanlış anlamışsın, bizim size karşı şike yoktur vs kanıtlama amacımız yok, istediğinize inanın istediğiniz gibi davranın..

Aziz başkan ne demişti

quote:

"Göksel Gümüşdağ ve Yıldırım Demirören'e şimdi bir soru soruyorum. Serdar Adalı Bey'i attılar aslanların önüne. O da iyi dayanıyor. Bir olay olduğu zaman başkanın bilgisi olmadan bir iş olmaz. Ben ne diyorum, biz yapmadık. Ben ilk gün söyledim, ölene kadar da söyleyeceğim. İsteyene istediği yerde söylerim. Başkaları bir şeyler söylüyor, 'Ben inandım ben ölsem bile vazgeçmem' diyor. Sen kimsin ulan, sen kimsin.

Yahu siz ölene kadar deyin , bizim için bir sorunu yok.

Bizim başımızdaki iyi ki Aziz başkan gibi bir başkan var...

Biz sizlerin başkanlarının da ''Galatarasaraylılar Akp ye oy verdi'' dediğini biliriz...

Şuan ki yönetimin de vergi affı olsun diye buradaki oyunu yaptığını gayet net görüyoruz...

Ondan sonra demeyin sizde Aziz başkan var vs diye...Bakın önce kendinize ondan sonra konuşun bize.

Ülkedeki Fenerbahçe,Beşiktaş taraftarı zaten yarıya yakın taraftar ediyor ... Geri kalanda da sadece başka takım baskın diye bir şey yok.
    Geçen günkü maç için atlarla , halaylarla karşılamışlar Fenerbahçeyi...
    Ama 3-5 tane Galatasaraylı gidip pankart açabilirdi...
    Basit şeyler bunlar, bu kadar dar vizyondan bakmayın olaya.

• Yukarıda ne işlerin döndüğünü görün işte. Aslında bu olanı herkes biliyordu niyeyse gs başkanı çıkıp şimdi açıklama yapma gereği duyuyor. Biraz gündemi takip eden neden böyle bir açıklama yapıldığını ve diğer olayları bilir. Siz de burada bir birinizle kavga ediyorsunuz. Biraz açın gözünüzü. Futbolun kimin ellerinde olduğunu görüp hala kombine,forma,yayın vb. alanlara da diyecek birşey yok.
  • Vergi borcu ödenir diyenler aman dikkat edin kulübünüz sms ile kapınızı çalabilir. Sonra yok efendim bizde para yoktu, biz anlamayız bir şekilde ödeyin demeyin. Pamuk eller cebe genç aslanlar. Hadi bakalım...
  • Galatasaray galiba yine devlet desteği almak borçlarını sildirmek için yaranmaya çalışıyor.Bu da kaçar sonra.
  • quote:

quote:

quote:

Galatasaray vergi borçlarını istese de istemese de vergi borçlarını çatır çatır ödeyecek. Siz şikenin bedelini ödediniz mi ? Sicilinizden nasıl temizleyeceksiniz ?

Aynen vergi borcu bi şekilde ödenirde abi pislik nasıl temizlenicek ? tarihe yapışmış bi karalekeyi nasıl temizliyiceksiniz arkadaş milyar dolarlar temizlermi bunu ? Bu pisliği tüm dünya bi araya gelse yine temizleyemessiniz rahat olun bi defa yediniz o lekeyi şikeciler.

Hangi "şike" pardon ? Hangi mahkeme kararıyla bu kadar net konuşabiliyorsunuz ? Bize "şikeci" diyenlerin tamamı devleti yıkmaktan içerde şu anda. Ama sizden çaldığınız yetim hakkını toplayacakların hepsinin eli kolu serbest.

Bence burada zaman harcamayın UEFA ya mail kampanyası düzenleyin, Dear UEFA you know about Mehmet Simsek and Turkish goverment diye belki şüpheden dolayı vergi borçlarınızı görmezden gelirlerde Avrupaya kabul ederler. UEFA için şüphe olması yeterli değil mi ? Yeter ki adamları inandırın.

Neyse bugün başkanınız yarın alayınız öğreneceksiniz gerçekleri dilinizle söyleyeceksiniz dert etmiyoruz.

• Ayrıca şu da bir gerçek camia bu olaylarda sadece maşadır. Aziz Yıldırım da Fenerbahçeliler de "3 temmuz komedisinin" müsebbini çok iyi biliyor. Şu günlerde sokakta topu çalınan çocukların dahi camia yaptı dediği günlerde böyle demeçlerin Fenerbahçeliler gözünde kıymet-i harbiyesi yoktur.

3 Temmuz 2011 den beri bizim çizgimiz net, Biz Şike yapmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Galatasaray galiba yine devlet desteği almak borçlarını sildirmek için yaranmaya çalışıyor.Bu da kaçar sonra.

Dün çarşı duruşması varken başkanın neredeydi genç kartal?
  • Doğruysa direk istifa etsin duygun bey.
    CAS hukukçularının tescilledigi suç hakkında fazla konuşmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Şike yapan adamla dost olmam! "
    diyen başkanı gönderip,"Fenerbahçe'ye kumpas kuruldu" diyen başkanı getirdik.

Sanırım hükümet amacına ulaştı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kime karşı temiz olalım ? Sanki ligdeki her takim tertemiz bir biz kirliyiz . GSliler kirli dese ne olur demese ne olur , gizli dinlemeler sizin başınıza gelse idi daha kötü halde olurdunuz ...

Hem sizi hem bizi gizli olarak dinleyip takip ettiler deseniz tamam derim ama sadece bir takim odaklı dinleme takip taraflı olur .. Tabi bunu anlamak için 20 yaş üzeri lazim .

Sadece gs liler ? Gittiğiniz her deplasmanda tüm anadolu takımları tarafından şike tezahüratları yapılır , pankartlar açılır. Uefa sezonunuzda 7 yıldızlı şikeci diye anıldınız bir çok yabancı klüp tarafından halende tiye alınıyorsunuz. Ne sanıyorsun sen bu olay öyle 5 - 10 yılda kapanabilecek birşeymi ?.

Bide Şu saçma sapan dinlenme olaylarınıza değinmek gerekirse senin şuan klübünün başında ki adam şike sürecinden önce bir çok pisliğe mafyavari olaylara karışmış bi adam ne sanıyorsun sen şikeden önce çokmu temiz bi klüp yöneticiniz vardı. Ben hiç bir zaman oyuncuları suçlamadım eğer bir futbol üzeri şike yapılmadıysada başkanınızın mafyavari davranışları size şike diye patladı bunun geri dönüşü yok açık ve net.

Sizler sadece taraf olduğunuz için haklı haksız bakmaksızın bizim kötülüğümüzü isterseniz, açık ve net.

Sizi sizden başka seven yok ? Yahu son 3 senedir gittğimiz deplasmanlarda size şikeciler diye pankart açılırken bize mevlana şehrine hoşgeldiniz diye pankartlar açılıyor bir tane sorunlu olmadığınız takım varmı sizin şu ligde ? Sosyal medyada en çok antipatik taraftar kesimine sahipsiniz ki bunu açılan sayfalar , twitterler filan kanıtlıyor şu ülkede oylama yapılsa beşiktaş harici bir tane anadolu klübü fenerbahçeden yana kullanmaz siz bu hale düşmüşken ne haddinize kalkıp sizi sizden başka seven yok diyebiliyorsun ?

Yahu işte içinize sinen kötülük başka yerlerde de ortaya çıkıyor, kendi memleketindeki Galatasaraylı ne yapsam da
    kendi çapımda Fenerbahçeye tepki koysam diye düşünüyor... Sizin zaten amacınız başarı değil bizim,başkasının başarısızlığı...
    Sosyal medyada da burada da belli oluyor, sevilmiyor artık Galatarasay taraftarı..
    Kendi pencerenden baktığın için öyle görüyorsundur, tabi sadece Galatarasaray taraftarının sayfalarına girerseniz böyle olur.
    Mesela bakın bu foruma, rakip takım taraftarları tiksiniyor sizden, her şeyde bir üstün olma çabası, sonra 4 ler gelince yedirememe...

Geçen gün bir Beşiktaş taraftarı yazmıştı, çok beğenmiştim aynen onu iletiyorum...

quote:

Nasıl yani, rakibiniz olarak görmüyor musun bizi? :( Şu an yaşadığım hayal kırıklığını tarif etmem mümkün değil, yıkılmış durumdayım.

Adam sıradan GS taraftarı değil Queen Elizabeth'in kayıp torunu sanki, egoya bak arkadaş.

forumlarda 3-5 liselinin yaptığı yorumlara göremi belirlenecek taraftarların kendi aralarında sevilip sevilmediğii..

ama kesin olan birşey var
    fenerbahce anadolu ve trakyada sevilmiyor arkadaş!

ha gs lilerin üstünlük kurmaya çalışmalarından bahsetmişsin

senin takımın reale 11 kişi defans yaptırırken tribünlerde 5 5 diye bağırıyor olsaydın
    emin ol bu günkü gs lilerden daha fazla üstünüstün konuşrdun :)
    üsteki örneği ve benzerlerini anlaman için yaşamış olman gerekiyor
    şimdi sadece güler geçersin bu yoruruma
    tahmin edebiliyorum..

bu yılki 4 lere gelecek olursak :
    sıkıntı yok her sene her sene defans yaptıracak halimiz yok avrupalıya der Prandelliye ve sana Sevgilerimi iletirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

forumlarda 3-5 liselinin yaptığı yorumlara göremi belirlenecek taraftarların kendi aralarında sevilip sevilmediğii..

ama kesin olan birşey var
    fenerbahce anadolu ve trakyada sevilmiyor arkadaş!

ha gs lilerin üstünlük kurmaya çalışmalarından bahsetmişsin

senin takımın reale 11 kişi defans yaptırırken tribünlerde 5 5 diye bağırıyor olsaydın
    emin ol bu günkü gs lilerden daha fazla üstünüstün konuşrdun :)
    üsteki örneği ve benzerlerini anlaman için yaşamış olman gerekiyor
    şimdi sadece güler geçersin bu yoruruma
    tahmin edebiliyorum..

bu yılki 4 lere gelecek olursak :
    sıkıntı yok her sene her sene defans yaptıracak halimiz yok avrupalıya der Prandelliye ve sana Sevgilerimi iletirim..

EDİT:

bak
    beşiktaşlıya
    bu yil avrupada iyi gittiler
    hemen taraftar başladı üstünlük kurup gs liye fenerliye laf atmaya
    darısı fenern başına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Galatasaray galiba yine devlet desteği almak borçlarını sildirmek için yaranmaya çalışıyor.Bu da kaçar sonra.

Aynı bokun laciverti desem?

• Tarla sürmeye bile totem diyen başkanımız var Allah aşkına duygun dede sen bu işlere lütfen girme,aziz yıldırımın müritlerine ümit verip,tiran azizi daha çok savunmalarını sağlıyorsun.
  • ŞİKECİ Dostunun GALATASARAY'da Yeri Yoktur!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Aynı bokun laciverti desem?

Haklısın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Tarla sürmeye bile totem diyen başkanımız var Allah aşkına duygun dede sen bu işlere lütfen girme,aziz yıldırımın müritlerine ümit verip,tiran azizi daha çok savunmalarını sağlıyorsun.

kim olsun başkan kardeş esrarkeş sefa başkanın olur mu??
  • her zaman yazdım....

Az sabır,
    gerçeklerin daima açığa çıkma gibi alışkanlıkları vardır.

Az sabır,
    "şike" lafını dillerine dolayanların bu laflarını yutturma zamanı gelecek......

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

her zaman yazdım....

Az sabır,
    gerçeklerin daima açığa çıkma gibi alışkanlıkları vardır.

Az sabır,
    "şike" lafını dillerine dolayanların bu laflarını yutturma zamanı gelecek......

A.Y.ve saz arkadaşları Fenerbahçeyide alet ederek şike ve pis işlere karışmamıştır diyorsun yani?
    gerçi haklısın
    bu ülkede adalet yerlerde olduğu için, kanunlar sabah 03-04:00 lerde kişiye göre değiştirildiği için herkez aklanıp beraat ediveriyor :)

eskiden ergenekon vardı herşeyi ona yükleyip uyutuyorlardı tv başındakilerini
    şimdi artık koskoca paralelimiz var
    yaw he he

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.