Şimdi Ara

Duygun Yarsuvat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • miliiyet gazetesinden Atilla Gökçe'ye konuşmuş duygun hoca...

haberin içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

bunu dillendiren bir gs başkanı...fb'ye bu oyunu kim oynadıysa beter olsunlar toplum içine çıkacak yüzleri kalmasın bu takımın 3 senesini çalanlar ve çalanlara ses çıkarmayıp alkış tutanlarda görsünler bunları

http://m.milliyet.com.tr/Skorer/ColumnistArticle?ID=1985533

• Haberi doğru farz edelim.Ee değişen ne? Aziz Yıldırım istenilen parayı verseymiş cemaat onun kirli çamaşırlarını ortaya dökmeyecekmiş yani.Şimdi burada kim suçlu? Çamaşırı kirleten mi,çamaşırları ortaya döken mi,yoksa her ikisi de mi? Ortada sahte evrak,sahte delil mi vardı da ben mi kaçırdım? Olan şeyleri ispiyonlamışlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Haberi doğru farz edelim.Ee değişen ne? Aziz Yıldırım istenilen parayı verseymiş cemaat onun kirli çamaşırlarını ortaya dökmeyecekmiş yani.Şimdi burada kim suçlu? Çamaşırı kirleten mi,çamaşırları ortaya döken mi,yoksa her ikisi de mi? Ortada sahte evrak,sahte delil mi vardı da ben mi kaçırdım? Olan şeyleri ispiyonlamışlar işte.
    tuttuğun takım dan yapıcağın yorum zaten belli işinize gelmez aksi.

ergenekon, balyoz, odatv, 3 temmuz. operasyonlarını yürüten savcılar hakimler polisler coğu gözaltında coğu acığa alındı kumpaslardan, sahte deliller ıspanlandı bir cok kişi hakkında yakalama emri cıkarıldı.

hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s103r

tuttuğun takım dan yapıcağın yorum zaten belli işinize gelmez aksi.

ergenekon, balyoz, odatv, 3 temmuz. operasyonlarını yürüten savcılar hakimler polisler coğu gözaltında coğu acığa alındı kumpaslardan, sahte deliller ıspanlandı bir cok kişi hakkında yakalama emri cıkarıldı.

hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Yarsuvat bizim için GS başkanı değil mevsimlik geçiş elemanıdır. GS'de başkan olmaya kalibresi yetecek bir adam değildir.

Diğer açıdan da, cemaat o parayı gerçekten şu an istese mesela, Aziz bunu 100 defa basın toplantısı yaparak duyurur.

Yapıştı, temizlenmez yani.

• 3 temmuz dosyasındaki ekler, tapeler, konuşmaların hiçbiri sahte değil öyle olsa dava coktan düşerdi..aksini iddaa edenler fanatik fb lidir..Fenerbahçe baktığınızda minimum 3 maçta şike yapmış, Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler var işin içinde onlar yapmış ama benim için yapmadılar heralde FEnerbahçe için yaptılar..
    İtalya'da juve yaptı gözünün yaşına bakmadılar 2.lig ve kupasını aldılar..aynısının yapılmasını hiçbir zaman Türkiye'de beklemedim öyle bir ne yürek var ne adalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

3 temmuz dosyasındaki ekler, tapeler, konuşmaların hiçbiri sahte değil öyle olsa dava coktan düşerdi..aksini iddaa edenler fanatik fb lidir..Fenerbahçe baktığınızda minimum 3 maçta şike yapmış, Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler var işin içinde onlar yapmış ama benim için yapmadılar heralde FEnerbahçe için yaptılar..
    İtalya'da juve yaptı gözünün yaşına bakmadılar 2.lig ve kupasını aldılar..aynısının yapılmasını hiçbir zaman Türkiye'de beklemedim öyle bir ne yürek var ne adalet.
    Vay anasını, eğer Yarsuvat bu sözleri gerçekten söylemişse şu andan itibaren benim için GS başkanı değildir. Zaten daha önceki bir söyleşisinde "kurumlarla iyi geçinilmeli yoksa olan klübe oluyor" tarzı TFF'ye teslim olma yönünde bir açıklaması vardı (o da gerçek midir bilinmez, basının yalancısıyım) ilk sinyelleri orada vermeye başlamış meğerse. Eğer gerçekse bugün şu dakika klüpten defolup gitsin...

• Gs başkanı vergi bırçlarını biraz hafıfletmek için devlete yanlıyor bence:) yoksa fb için bunlar kılını kıpırdatmaz.
  • Aysal dan sonra iyi geldi bu adam.
  • Zaytung gibi haber 50milyon istemis vs baya sallamis
  • Mélih_1905 kullanıcısına yanıt
    Bunun adaletle alakası yok. GS ye aynı durum olsaydı benzer şeyler yaşanırdı.
    Bizde italya gibi Juventusu Milan ı oyundan çekseniz arkadan Fiorentine Udinese Napoli İnter gibi takımlar gelmiyor. Bizim takımlarımız da onlar gibi bir zihniyete sahip değil ve getirisi de yok. Avrupaya gidince de yaptıkları ortada zaten.

Burada sorun çıkarlar. Kimin bu takımlardan ne kadar çıkarı varsa cezalar da o yönde geliyor. Türkiye de 3 büyükleri küme düşürmek öyle kolay değil. Burası ne İtalya ne İspanya ne de Almanya. Bunu anlamış olmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Bu mesaj silindi.
    Aziz Yıldırımı zerre kadar sevmem. davranışları yönetimi hareketleri bana ters. Şike sürecinde ben de bayağı giydirdim kendisine. Ama rakip takım taraftarı arkadaşlar (GS, TS başta olmak üzere) Galatasaray Kulübü Başkanı böyle açıklama yapınca ayaklandılar. Yok efendim yapamazmış, bu ne demek şimdi, olamaz böyle şey, böyle başkan olmaz falan filan... Bir Nasreddin Hoca fıkrası herşeyi anlatıyor. Kardeşim sen kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun. Bir işin diğer tarafı var. İlla ki Aziz Yıldırım kişiliğinde olmalı başkanlar değil mi. Bağırsın çağırsın küfretsin rakibe saydırsın saygısız olsun. Objektif olmasın rakibi saymasın. Böyle mi olmalı Galatasary Trabzonspor başkanları. Kötüyü örnek almayalım. İyiyi örnek almak lazım. Neden Süleyman Seba. Biraz araştırın okuyun. Başkanın belki bir bildiği var, belki objektif olarak düşüncelerini anlatıyor. Bunda tepki verecek ne var.
    Ya gerçekten hepsi bir kumpassa. 50 milyon dolar ver yoksa sana böyle bir kumpas kurarız demişlerse. Sen kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun.

• ayrıca röportajı açıklamalrı tamamen okudunuz mu başlığa bakıp sallıyorsunuz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın !
    Adam nerdeyse 61 den beri hukukçu. ne demiş.

Aziz Yıldırım, 6222 sayılı yasa kapsamında yargılandı. Normal olarak asliye ceza mahkemesinde yargılanması gerekirdi. Ama Giresunspor eski başkanı Olgun Peker’le ilgili iddialar kapsamında olayı çete suçu olarak gördüler ve ağır cezaya gittiler. Bence bu yanlıştı.

"Normal olarak asliye cezada yargılansaydı, tutuklanmazdı. Asliye cezada suçlu bulunsa dahi “hükmün açıklanması geri bırakılır” ve bu kadar yıpranmamış olurdu. Bu dava ile ilgili yargılama usulü kararları üç gün içinde değişti. İyi olmadı.”

Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç!”

Başkan Yarsuvat, bunları söylerken Fenerbahçe’ye ortalama Galatasaraylıların baktığı “hasım” ya da “rakip” gözüyle bakmıyordu. Üzgün ve samimi bir tavırla sanki komşusunun başına gelen bir felaketten söz ediyordu. Başkan’la tartışmaya girmedim. Bu 50 milyon doların bağış olarak mı, destek olarak mı talep edildiğini sormadım.

Kendi mantığımla bunun karşılığını da bulamadım. Ne var ki Aziz Yıldırım’ın 2 Temmuz 2013 gecesi tahliyesinden hemen sonra, evinde Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök’e başına gelenlerin Fethullah Hoca örgütünün işi olduğunu anlattığını biliyorum. Ertesi gün Yıldırım, bu beyanları yalanlamıştı, onu da hatırlıyorum.

Bir de Aziz Yıldırım’ın sık sık tekrarladığı bir mesaj var: Günü geldiğinde konuşacağını, Türkiye’yi sarsan açıklamalar yapacağını söylüyor Fenerbahçe Başkanı. Duygun Yarsuvat’ın ayrıntısız, sade ve net sözcüklerle anlattıklarını buraya yazmadan önce, Pazar akşamı arayarak “Sohbette söylediklerinizi yazabilir miyim? Bunu sormak benim görevimdir” dedim. “Elbette yazabilirsiniz, dedi, teşekkür ettim. Son sözü de şu oldu: “Asıl ben size izin istediğiniz için, nezaketiniz için teşekkür ederim!”

Lütfedip gazeteyi açıp okumayan arkadaşlar belki buradan okuyabilirler.

• aha sonra cemaat konuşmaya şu şekilde devam etmiş olabilir:

--- spoiler ---
    başkaları getiriyor da, o niye getiremiyor. laf mı? bunlar ne zannediyor bu işi ya. ama şimdi düşüyorlar, kucağımıza düşecekler merak etme.
    --- spoiler ---

yok lan. bu başka davaydı.

(bkz: 17 aralık 2013 ihale ve rüşvet operasyonu)

TAMDA MALİYE 40MİLYON CEZA KESTİ. UZLASMAYA CALİSİLİRKEN. ADAMA DEMİSLER Soylede cezayi dusurek. Adnandan sonra bir capsiz daha.

Sinegin yagindan maduriyet cikaran aziz yildirin boyle bisey olsa susarmiydi? İktidari en cok ben yalayacam 17 aralikta gundem degissin diye olanlara bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Gs başkanı vergi bırçlarını biraz hafıfletmek için devlete yanlıyor bence:) yoksa fb için bunlar kılını kıpırdatmaz.

Sizinki de şikeden yırtmak için az yanlamadı. Yok en büyük lider Erdoğandırcılar , yok biz tabi ki hükümetin yanındayızcılar , başbakanım bize söz verdiciler , biz paralelci değiliz 17 aralık bir kumpastırcılar , yok cemaat hükümetle aramıza kara kedi sokmaya çalıştıcılar .

Eğer bir insan 17 aralık rüşvet operasyonunun gerçekliğine inanıyorsa şikeye de inanmak zorundadır. Ha şike operasyonunun gerçekliğine inanmıyorsa o zaman ayakkabı kutuları , ses kayıtları, para sıfırlamaları hakkında tek laf etme hakkına sahip değildir. Bunu ben demiyorum yöneticiniz Mahmut Uslu diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

aha sonra cemaat konuşmaya şu şekilde devam etmiş olabilir:

--- spoiler ---
    başkaları getiriyor da, o niye getiremiyor. laf mı? bunlar ne zannediyor bu işi ya. ama şimdi düşüyorlar, kucağımıza düşecekler merak etme.
    --- spoiler ---

yok lan. bu başka davaydı.

(bkz: 17 aralık 2013 ihale ve rüşvet operasyonu)

TAMDA MALİYE 40MİLYON CEZA KESTİ. UZLASMAYA CALİSİLİRKEN. ADAMA DEMİSLER Soylede cezayi dusurek. Adnandan sonra bir capsiz daha.

Sinegin yagindan maduriyet cikaran aziz yildirin boyle bisey olsa susarmiydi? İktidari en cok ben yalayacam 17 aralikta gundem degissin diye olanlara bak.
    50 milyondan dolayı değil marina projesi için yapıldı bu kumpas.
  • Hukuk profesoru Galatasaray baskani, birilerinin 3 yildir kabullenmek istemedigi seyleri soyledi diye baskanliktan azledilmis. Tabii buyuk baskan olmak icin baska turlu konusacaksin. Kulubu batirip gideceksin. Fenere laf atacaksin. Dogrulari soylerse profesor bile olsa burun kivirir yarisi etmeyecekler.

Adam hukukcu, tum hukukcularin soyledigi seyleri soyluyor. Ama azili Fener dusmani olmak hukuku falan iplememeyi gerektirir. Biz 3 sene once cemaat derken guluyordu millet. Gercekler 'zaman'la anlasilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

3 temmuz dosyasındaki ekler, tapeler, konuşmaların hiçbiri sahte değil öyle olsa dava coktan düşerdi..aksini iddaa edenler fanatik fb lidir..Fenerbahçe baktığınızda minimum 3 maçta şike yapmış, Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler var işin içinde onlar yapmış ama benim için yapmadılar heralde FEnerbahçe için yaptılar..

Juventus aklanmadı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Gs başkanı vergi bırçlarını biraz hafıfletmek için devlete yanlıyor bence:) yoksa fb için bunlar kılını kıpırdatmaz.

Sizinki de şikeden yırtmak için az yanlamadı. Yok en büyük lider Erdoğandırcılar , yok biz tabi ki hükümetin yanındayızcılar , başbakanım bize söz verdiciler , biz paralelci değiliz 17 aralık bir kumpastırcılar , yok cemaat hükümetle aramıza kara kedi sokmaya çalıştıcılar .

Eğer bir insan 17 aralık rüşvet operasyonunun gerçekliğine inanıyorsa şikeye de inanmak zorundadır. Ha şike operasyonunun gerçekliğine inanmıyorsa o zaman ayakkabı kutuları , ses kayıtları, para sıfırlamaları hakkında tek laf etme hakkına sahip değildir. Bunu ben demiyorum yöneticiniz Mahmut Uslu diyor.

Bu dedıkerıne bende katılıyorum. Aziz yıldırım içeriden çıkana kadar gayet dik durdu ama çıktıktan sonra onun için gaz yıyen taraftarını sattı. Zaten çoğu taraftarın desteğini bu yuzden kaybetti. Benım derdim fenerbahçe kişiler gelip geçici, 2011 yılında fb şike yaptı deyıp ıkıncı takım temız dersen kimse fb taraftarını kimse bunun sadece şike operasyonu olduğuna inandıramaz. Yoksa fb taraftarıda bu operasyonun arkadında dururdu emın olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avarel Dalton

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Vergi hirsizlari gelmis etiklik tasliyor bize.

Galatasaray vergi borçlarını istese de istemese de vergi borçlarını çatır çatır ödeyecek. Siz şikenin bedelini ödediniz mi ? Sicilinizden nasıl temizleyeceksiniz ?

Aynen vergi borcu bi şekilde ödenirde abi pislik nasıl temizlenicek ? tarihe yapışmış bi karalekeyi nasıl temizliyiceksiniz arkadaş milyar dolarlar temizlermi bunu ? Bu pisliği tüm dünya bi araya gelse yine temizleyemessiniz rahat olun bi defa yediniz o lekeyi şikeciler.

Kime karşı temiz olalım ? Sanki ligdeki her takim tertemiz bir biz kirliyiz . GSliler kirli dese ne olur demese ne olur , gizli dinlemeler sizin başınıza gelse idi daha kötü halde olurdunuz ...

Hem sizi hem bizi gizli olarak dinleyip takip ettiler deseniz tamam derim ama sadece bir takim odaklı dinleme takip taraflı olur .. Tabi bunu anlamak için 20 yaş üzeri lazim .

Sanki sizler de dinlenip takip edildiniz de temiz! çıktınız.

Sadece gs liler ? Gittiğiniz her deplasmanda tüm anadolu takımları tarafından şike tezahüratları yapılır , pankartlar açılır. Uefa sezonunuzda 7 yıldızlı şikeci diye anıldınız bir çok yabancı klüp tarafından halende tiye alınıyorsunuz. Ne sanıyorsun sen bu olay öyle 5 - 10 yılda kapanabilecek birşeymi ?.

Bide Şu saçma sapan dinlenme olaylarınıza değinmek gerekirse senin şuan klübünün başında ki adam şike sürecinden önce bir çok pisliğe mafyavari olaylara karışmış bi adam ne sanıyorsun sen şikeden önce çokmu temiz bi klüp yöneticiniz vardı. Ben hiç bir zaman oyuncuları suçlamadım eğer bir futbol üzeri şike yapılmadıysada başkanınızın mafyavari davranışları size şike diye patladı bunun geri dönüşü yok açık ve net.

GS lilerin bizim hakkımızda ne düşündüğü önemli değil, açık ve net.
    Sizler sadece taraf olduğunuz için haklı haksız bakmaksızın bizim kötülüğümüzü isterseniz, açık ve net.
    Bu yüzdendir ki kibirli yapınızla sizi sizden başka seven yok, açık ve net.

Sizi sizden başka seven yok ? Yahu son 3 senedir gittğimiz deplasmanlarda size şikeciler diye pankart açılırken bize mevlana şehrine hoşgeldiniz diye pankartlar açılıyor bir tane sorunlu olmadığınız takım varmı sizin şu ligde ? Sosyal medyada en çok antipatik taraftar kesimine sahipsiniz ki bunu açılan sayfalar , twitterler filan kanıtlıyor şu ülkede oylama yapılsa beşiktaş harici bir tane anadolu klübü fenerbahçeden yana kullanmaz siz bu hale düşmüşken ne haddinize kalkıp sizi sizden başka seven yok diyebiliyorsun ?

Yahu işte içinize sinen kötülük başka yerlerde de ortaya çıkıyor, kendi memleketindeki Galatasaraylı ne yapsam da
    kendi çapımda Fenerbahçeye tepki koysam diye düşünüyor... Sizin zaten amacınız başarı değil bizim,başkasının başarısızlığı...
    Sosyal medyada da burada da belli oluyor, sevilmiyor artık Galatarasay taraftarı..
    Kendi pencerenden baktığın için öyle görüyorsundur, tabi sadece Galatarasaray taraftarının sayfalarına girerseniz böyle olur.
    Mesela bakın bu foruma, rakip takım taraftarları tiksiniyor sizden, her şeyde bir üstün olma çabası, sonra 4 ler gelince yedirememe...

Geçen gün bir Beşiktaş taraftarı yazmıştı, çok beğenmiştim aynen onu iletiyorum...

quote:

Nasıl yani, rakibiniz olarak görmüyor musun bizi? :( Şu an yaşadığım hayal kırıklığını tarif etmem mümkün değil, yıkılmış durumdayım.

Adam sıradan GS taraftarı değil Queen Elizabeth'in kayıp torunu sanki, egoya bak arkadaş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Vergi hirsizlari gelmis etiklik tasliyor bize.

Galatasaray vergi borçlarını istese de istemese de vergi borçlarını çatır çatır ödeyecek. Siz şikenin bedelini ödediniz mi ? Sicilinizden nasıl temizleyeceksiniz ?

Aynen vergi borcu bi şekilde ödenirde abi pislik nasıl temizlenicek ? tarihe yapışmış bi karalekeyi nasıl temizliyiceksiniz arkadaş milyar dolarlar temizlermi bunu ? Bu pisliği tüm dünya bi araya gelse yine temizleyemessiniz rahat olun bi defa yediniz o lekeyi şikeciler.

Kime karşı temiz olalım ? Sanki ligdeki her takim tertemiz bir biz kirliyiz . GSliler kirli dese ne olur demese ne olur , gizli dinlemeler sizin başınıza gelse idi daha kötü halde olurdunuz ...

Hem sizi hem bizi gizli olarak dinleyip takip ettiler deseniz tamam derim ama sadece bir takim odaklı dinleme takip taraflı olur .. Tabi bunu anlamak için 20 yaş üzeri lazim .

Sanki sizler de dinlenip takip edildiniz de temiz! çıktınız.

Sadece gs liler ? Gittiğiniz her deplasmanda tüm anadolu takımları tarafından şike tezahüratları yapılır , pankartlar açılır. Uefa sezonunuzda 7 yıldızlı şikeci diye anıldınız bir çok yabancı klüp tarafından halende tiye alınıyorsunuz. Ne sanıyorsun sen bu olay öyle 5 - 10 yılda kapanabilecek birşeymi ?.

Bide Şu saçma sapan dinlenme olaylarınıza değinmek gerekirse senin şuan klübünün başında ki adam şike sürecinden önce bir çok pisliğe mafyavari olaylara karışmış bi adam ne sanıyorsun sen şikeden önce çokmu temiz bi klüp yöneticiniz vardı. Ben hiç bir zaman oyuncuları suçlamadım eğer bir futbol üzeri şike yapılmadıysada başkanınızın mafyavari davranışları size şike diye patladı bunun geri dönüşü yok açık ve net.

GS lilerin bizim hakkımızda ne düşündüğü önemli değil, açık ve net.
    Sizler sadece taraf olduğunuz için haklı haksız bakmaksızın bizim kötülüğümüzü isterseniz, açık ve net.
    Bu yüzdendir ki kibirli yapınızla sizi sizden başka seven yok, açık ve net.

Sizi sizden başka seven yok ? Yahu son 3 senedir gittğimiz deplasmanlarda size şikeciler diye pankart açılırken bize mevlana şehrine hoşgeldiniz diye pankartlar açılıyor bir tane sorunlu olmadığınız takım varmı sizin şu ligde ? Sosyal medyada en çok antipatik taraftar kesimine sahipsiniz ki bunu açılan sayfalar , twitterler filan kanıtlıyor şu ülkede oylama yapılsa beşiktaş harici bir tane anadolu klübü fenerbahçeden yana kullanmaz siz bu hale düşmüşken ne haddinize kalkıp sizi sizden başka seven yok diyebiliyorsun ?

Yahu işte içinize sinen kötülük başka yerlerde de ortaya çıkıyor, kendi memleketindeki Galatasaraylı ne yapsam da
    kendi çapımda Fenerbahçeye tepki koysam diye düşünüyor... Sizin zaten amacınız başarı değil bizim,başkasının başarısızlığı...
    Sosyal medyada da burada da belli oluyor, sevilmiyor artık Galatarasay taraftarı..
    Kendi pencerenden baktığın için öyle görüyorsundur, tabi sadece Galatarasaray taraftarının sayfalarına girerseniz böyle olur.
    Mesela bakın bu foruma, rakip takım taraftarları tiksiniyor sizden, her şeyde bir üstün olma çabası, sonra 4 ler gelince yedirememe...

Geçen gün bir Beşiktaş taraftarı yazmıştı, çok beğenmiştim aynen onu iletiyorum...

quote:

Nasıl yani, rakibiniz olarak görmüyor musun bizi? :( Şu an yaşadığım hayal kırıklığını tarif etmem mümkün değil, yıkılmış durumdayım.

Adam sıradan GS taraftarı değil Queen Elizabeth'in kayıp torunu sanki, egoya bak arkadaş.

E ozaman sende kendi pencerenden bakıyorsun ? Klübünün başında aziz yıldırım gibi bi adam olupda halen rakipleri şike yapmadığınıza inandırmakda pencereden bakmanın göstere göstere kanıtıdır. Beşiktaş taraftarı örneği vermişsin şaşırdıkmı hayır ? sence niye şaşırmadık sebebini sen çok iyi biliyorsun.Yukarıda ki mesajımda'da belirttim sadece beşiktaş ile aranızın iyi olduğunu sebebi malum. Lig ortada takımlar ortada sevilmiyorsunuz işte bursaspor , trabzon vb vb gider sosyal medya örneğini ben antipatik fb sayfaları diye verdim sen bana kalkmış diyorsun gs sayfalarına girerseniz böyle olur ? Gsnin ülkede 70 milyon taraftarımı var ki bu denli antipatik grup oluşumlarında hep en öndesiniz ?.

İyi arkadaş adamlarda ki mantık şu körü körüne yapılmış mafyavari davranışları savunursan sen doğru objektikf taraftarsın. Savunmassan kendi pencerenden bakıyon kafaya gel ne güzel dünya.

2009 öncesinde neden gs'liler veyahut diğer anadolu takımları bunları yapmıyodu ? 90'larda neden yapılmadı arkadaş ? ben 90'larda kupa maçlarını izleyen fenerliyi gs liyi yan yana görürdüm eee niyemi değişti bu kadar şey sebebi sizde bu kadar basit.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.