Şimdi Ara

Duygun Yarsuvat!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mimleon

her zaman yazdım....

Az sabır,
    gerçeklerin daima açığa çıkma gibi alışkanlıkları vardır.

Az sabır,
    "şike" lafını dillerine dolayanların bu laflarını yutturma zamanı gelecek......

şike yok diyen yok hemen coşma, aziz de yalanladı biraz önce siteden 50m dolar mevzusunu
  • aziz başkan yalanladı doğru olanıda yaptı...bize daha fazlasını yapamazlar ama gs o vergi borcunu seve seve ödeyecek
  • 3 yıl men aldık mı,aldık..
    Adımız şikeciye çıktı mı,çıktı..
    Başkan şike konusunda tatmin edici bir açıklama yaptı mı,yapmadı..
    Tapeler yalan dendi mi,denilmedi.
    Üstüne üstlük tapelerde geçen tarla sürme olayına totem dediler.

Sonuç olarak dava sportif olarak Fenerbahçe açısından kapanmıştır.Fenerbahçe uefa ve tüm başvurduğu kurumlar tarafından mahkum edilmiştir,3 yıl men almıştır.Gerisi beni ilgilendirmez.
  • Gülen'in 50 milyon dolaramı ihtiyacı var ?
  • Hala anlamıyorsunuz,
    benim yazımda 50 milyon falan dedimmi?

tekrarlıyorum,

gerçeklerin ortaya çıkma huyu vardır,
    az sabır,
    "şike" lafını diline dolayanlar, yutacaklar o lafı.

hepsi bu,
    Başkan yalanlar yalanlamaz o ayrı konu,
    benim için önemli olan FENERBAHÇE.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkenin çivisi çıkmış yemin ediyorum adam ekonomik bir beklenti için cemaat kumpas kurdu diyor akşamında yalanlanıyor yani öyle bir şey olsa aziz denen şahıs susar mı bugüne kadar tamamen hükumet yalakalığı ve küçük hırsızlıkları aklama çabası taraftar hafta sonu istifaya davet etmeli işlerin böyle yürüdüğünü erken çözmüş duygun dedemiz ...
  • Aziz Yıldırım'ı bu konuda gerçekten kutlamak lazım, Yarsuvat'ın açıklamalarını yalanladı. Şu saatten sonra da Yarsuvat'ın acilen o koltuğu terk etmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Aziz Yıldırım'ı bu konuda gerçekten kutlamak lazım, Yarsuvat'ın açıklamalarını yalanladı. Şu saatten sonra da Yarsuvat'ın acilen o koltuğu terk etmesi gerek.

Ne istifası, bizimkiler sıçtığını sıvamakla meşguller!
    Hamdi Yasaman NTVSpor'a konuştu demin;
    "Başkanımız o sözleri Galatasaray başkanı ağzıyla değil,hukukçu kimliğiyle söylemiştir. 50 milyon dolar iddiası da başkanın aldığı bir duyumdan ibarettir."(hukukçuya bak,duyumla ahkam kesiyor)Buna benzer şeyler söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar olaylar bu adam boş konuşmaz ki zaten bizim de savunduğumuz olay bu.

• mimleon kullanıcısına yanıt
    Madem öyle niye her fırsatta Aziz Yıldırım ı koruyorsun birader?

Şurada Aziz Yıldırım a " pis " diyene kılıç çekiyorsun ne hikmetse. Ama hala "benim için önemli olan Fenerbahçe" diyebiliyorsun.

Başkan başkan diye diye Fenerbahçe yi getirdiğiniz hale bakın bir. Utanmanız yoksa bile oturup düşünün. Kulüp 3 yıldır" yaptık, yapmadık" kavgasında. Ortaya net bir delille çıkıp " al işte kanıt! biz yapmadık" diyen delikanlı yok. Üstüne "başkan" dediğin adam da " yapmadık" diyemiyor. " Diğerleri de yaptı onları niye almıyosunuz" gibi ortaokul seviyesi savunma yapıyor. Yazık!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Şurada Aziz Yıldırım a " pis " diyene kılıç çekiyorsun ne hikmetse. Ama hala "benim için önemli olan Fenerbahçe" diyebiliyorsun.

Başkan başkan diye diye Fenerbahçe yi getirdiğiniz hale bakın bir. Utanmanız yoksa bile oturup düşünün. Kulüp 3 yıldır" yaptık, yapmadık" kavgasında. Ortaya net bir delille çıkıp " al işte kanıt! biz yapmadık" diyen delikanlı yok. Üstüne "başkan" dediğin adam da " yapmadık" diyemiyor. " Diğerleri de yaptı onları niye almıyosunuz" gibi ortaokul seviyesi savunma yapıyor. Yazık!!

Yahu nasıl dinliyorsunuz Aziz Yıldırım ı ? Pes, sen böyle konuşursan millet ne der ? Ne zamandan beri suçlular suçsuzluğunu ispat etmek zorunda ? Hadi başkan kendi suçsuzluğunu edemedi ? Hani Emenike nin görüntüleri, Hani bagajda yakalanan 300 Bin TL, Hani Korcan ın ablası ? Tapelere gelince bu ülkede başbakanın oğlununkiler montaj da Aziz Yıldırımınkiler mi gerçek ? Hadi hepsi gerçek diyelim, Bilal Erdoğan için tapeler tek başına delil olamaz diyen Hukuk Aziz Yıldırım için mi geçerli değil ? Yahu hepsini geçtim bir fenerbahçeli olarak Türk Hukuk tarihinin en çabuk en hızlı karara bağlanılan davası. Bu bile şüpheliyken sen kalkmış suçsuzluğunu ispatlasın diyorsun.

İyi biz seni olmayan imzalı evraklarla 3 5 gizli tanıkla hayali ihracatla suçlayalım sende ispat et o zaman yapmadığını. Bu gün kumpascıların hepsi sapır sapır dökülürken seninkisi işmi şimdi ? Tamam Aziz Yıldırım antipatik yönleri çok fazla bir adam, tamam artık bırakmalı, 3 Temmuz da etrafında oluşan gücü de kullanamadı eyvallah, dikdatör yanı da hoşumuza gitmiyor.

Ama bir yerde yanılıyorsun. Aziz yıldırım ın şu lafını hiçe sayıyorsun "biz en temiziz diyenden daha temiziz." Defalarca içerdeyken, çıktıktan sonra biz şike yapmadık dedi. Bazıları burada ...üyle güldüler koskoca camia sizinlemi uğraşacak diye. Ama o hep kumpastan bahsetti. Her ne kadar siyasi tarafına çok dokunmadan imalı göndermeler yapmış olsa bile bugün Aziz Yıldırım a randevu dahi verilmiyor olması yeterlidir bazı şeyler için. Biz ki o devlet için CAS davası açmıştık "ülke menfaati için çektik" diyerek vazgeçtik. Bizi "namussuz" olmakla suçladılar. Ama bu ülke için canını veya davanı feda etmek değil "namussuzluk". Yetim hakkı yemek çalmak çırpmak, vergi kaçırmak yanında bizim yaptığımızı iyi ki yapmışız yine yapsın helal olsun. Bu ülke de ülke menfaati neden istenilir ? kim ister ? Sonra bakıldı ki sözler tutulmuyor bir daha açtık tabi bu işlemler bazılarının UEFA ile onca pazarlığından sonra yapıldı bir faydasını görmedik. Neyse uzatmayacağım, UEFA bize şüphelendiğinden ötürü ceza verdi ortada kesin olarak vardır onlarda diyemiyorlar. Ben neden suçu kabul edeyim ?

Mantığın çok saçma ki şaşırdım. Bu ülkede başkası çıkıp yalan deyince aa yalanmış diyorlar Aziz Yıldırım yalan deyince Adama sen yalancısın diyorlar.

Temmuz 2012 Yüce Divan Toplantısı, Biz şerefsiz değiliz biz şike yapmadık.
    Ekim 2014 Gazete Röportajı biz şike yapmadık.
    Ocak 2014 Yer Antalya Fenerbahçeliler Derneği. Biz Şike yapmadık.

Boşverin milleti öküz öldü ortaklık bozuldu arkadaşlar.

• Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    Rüşvet operasyonuyla şikenin ne alakası var ben çözemedim aydınlatırmısın ?
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun sana ve senin gibi "sözde" Fenerbahçelilere....
    Limdi gözlerini aç ve oku....

1- Aziz Yıldırım 3 temmuzun ilk günlerinden beri "biz şike yapmadık" diye onlarca kez tekrarladı, ama senin gibiler bunu unutmak ve unutturmak çabasında

2- 3 Temmuzu sadece Aziz Yıldırıma yıkmak külliyen acizliktir.
    Amaç, Fenerbahçe kulübü ve camiasını ele geçirmek, yönetmek ve yönlendirmektir.
    Bu nedenle bizim gibi önce FENERBAHÇE diyenler direnirken,
    sizin gibiler, Aziz Yıldırımı sebep göstererek TESLİM OLANLARDIR.

3- 3 Temmuzdan sonraki her türlü yıkıcı faaliyet karşısında durmak gerçek FENERBAHÇELİLERİN duruşu olmalıdır.
    Bu duruşda, Kulübü, Takımlarını, Teknik Kadroyu,Yöneticilerini, Başkanını korumak içerir.
    Eleştirilerimizi, muhalet isek tepkilerimizi bu sınırlar içinde vermek gerçek FENERBAHÇELİLERİN işi olmalıdır.
    Bu kişi Aziz olmayıp Ahmet de olsa aynı tepkiyi verirdim.

4- Az sabır, gün gelecek, tüm iftiracılar ve yandaşları bu iftiralarını yutacaklar. O gün yazacaklarım bu oadar naif olmayacak.

sanırım anlatabildim.....

• mimleon kullanıcısına yanıt
    1- Ben bir şeyi unutturma çabasında değilim. En başından beri " aziz aziz " diye peşinden koşanlara ben " aziz değil fenerbahçe benim önceliğim" diyenlerdenim. Aziz Yıldırım 3 Temmuz sürecinde kulübü kendine kalkan olarak kullanıp taraftarı yeri geldiğinde ne güzel sattığını, nasıl pis laflarla aşağıladığını cümle alem gördü.

2- 3 temmuz süreci Aziz Yıldırım a yıkılmıyor. Ben Aziz Yıldırım ve ekibinin yaptığı pis işlerin, antipati kazanma çabasının, ve başarısızlıklarının kendi egosundan kaynaklı olduğunu ve bu egonun bastırılmadığı sürece bu başkanla farklı konumda olmayacağımızı savundum hep. Benim gibiler Aziz Yıldırımı sebep olarak göstermedi. Benim gibiler Aziz Yıldırımı hep sorun olarak gösterdi. Sebepler ayrıdır. Bunu idrak edebileceğini düşünüyorum.

3- Gerçekler illa ki gün yüzüne çıkacaktır. Ama bu Aziz Yıldırım ın türlü dalaverelerle kurul üyelerini yolladığını, takımda ne kadar başarılı adam varsa küstürdüğünü, yıllarca futbolda gram ilerlemediğimizi, ilerlemeye başladığımız dönemlerde kaos yaşadığımızı değiştirmez.
    Aziz Yıldırım 107 yıllık tarihinde görmediği bir şeyi göstererek mikrofonla oraya gelen seyirciyi aşağılayacak kadar egosuna teslim olmuş bir yöneticidir. Bu kabul edilemez.

O gün geldiğinde istediğini yazabilirsin. Ben Fenerbahçe nin peşinden giderim yine. Aziz Yıldırım gibi ego sahibi bir adamın yaşattıklarından sonra onun arkasında duracak değilim. Benim karakterim bana sırf bir şeylere tepki gösterdim diye beni fişleyen bir adamın peşinden gitmemi engeller.

Sizin gibiler Tayyip Erdoğan a diktatör diyip Aziz Yıldırım ı koruyabiliyor buna şaşıyorum. Nasıl bir ironi yaşadığınızı anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.

• Duygun beyin derdi, şamar oğlanına dönen cemaate bide biz çakalım da şu vergi borcunu sildirelimden başka birşey değildir. Düşünün biraz.
  • Yazıklar olsun, ne diyeyim. Benim bildiğim hukukçular delillerle konuşur, kulaktan dolma aslı astarı olmayan saçmalıklarla değil.
  • Pardon da hangi gerçekleri konuşmuş Yarsuvat? Hani şu başkanınızın dün resmi olarak yalanladığı gerçekler mi? Bu durumda iki başkandan biri yalan söylüyor, acaba kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

Yarsuvat bizim için GS başkanı değil mevsimlik geçiş elemanıdır. GS'de başkan olmaya kalibresi yetecek bir adam değildir.

Diğer açıdan da, cemaat o parayı gerçekten şu an istese mesela, Aziz bunu 100 defa basın toplantısı yaparak duyurur.

Yapıştı, temizlenmez yani.

İlk cümlenden yola çıkarak bir an senin gs başkanından daha yüksekte biri olduğunu sandım hatta inan kıraç sandım seni

• quote:

Orijinalden alıntı: kiymaliborekgurmesi

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Tapelere gelince bu ülkede başbakanın oğlununkiler montaj da Aziz Yıldırımınkiler mi gerçek ? Hadi hepsi gerçek diyelim, Bilal Erdoğan için tapeler tek başına delil olamaz diyen Hukuk Aziz Yıldırım için mi geçerli değil ? Yahu hepsini geçtim bir fenerbahçeli olarak Türk Hukuk tarihinin en çabuk en hızlı karara bağlanılan davası. Bu bile şüpheliyken sen kalkmış suçsuzluğunu ispatlasın diyorsun.

Bak ne güzel bi noktaya parmak basmışsın. Bilal'in tapeleri ile Aziz Yıldırım'ın tapelerinin gerçekliği aynı seviyededir. Bilal'e inanan Yıldırım'a da inanmalıdır. Aksi taktirde Aziz Yıldırım şike yapmamıştır derse biriniz o zaman para sıfırlama tapelerine de tek laf etmeye hakkınız yoktur. Bu ses kayıtlarını çıkaranlar aynı kişiler çünkü.

Ses kayıtlarından yargılanma mevzusuna gelince evet Bilal yargılanmıyorsa bu konuda Aziz Yıldırım'da yargılanmamalıdır ama vicdanen bakınca duruma kimin ne yaptığı ortadadır.

• yahu,
    işi getirip akp/paralel seviyesine bağladınız ya bravo.

tekrar yazalım da milletin öce bilgisi sonra fikri olsun.

son 11 yılda ciddi şekilde örgütlenen islami kesim, kurumlar ve kuruluşlar yoluyla TC kurumları üzerinde bir baskı oluşturup, hakimiyet kurma çalışmasına başladılar.
    Akp ve Gülen cemaati bunu birbirlerinden destek alarak yürüttüler.
    örnek, Asya, Avrupa, Amerika, Afrikadaki Türk okulları, bunlar için geleneksel bayramlar icat edip, Türkçe olimpiyatları, okullara destek kampanyalrı vs...

bu süreçte, eğitimde, sermayede, bankacılıkda örgütlenen bunlar, sporda da hakimiyet için çalışmaya başladılar. İlk girişim Hasan Doğandı, rahmetli olunca işleri yarım kaldı. TFF Yi elegeçirmek zor bir süreçti ve pek faydası yoktu. Önemli olan sürünün lideri olmaktı. İşte son 10 yıldır futbolun lider olan FB yi gözlerine kestirdiler. Uydurma senaryo, dinleme, fezleke, iddianame ile camiayı tehdit ettiler. Sandılar ki Aziz Yıldırım bırakacak, jazır tuttukları Mehmet Ali Aydınlar yeni bir İslami FB yi oluşturacak.
    Ama, bildiğiniz gibi olmadı FENERBAHÇE dimdik ayakta kaldı. Hemen B planını uygulayp, MAA yı tff başkanı yaptılar, o da beceremedi, FB kurtarma söylemiyle yapamaya çalıştıkları açığa çıktı, asıl amaç planlarını sonuca ulaştıracak yeni bir yoldu ama olmadı.
    Mahkeme başladı cezalar kesildi. Sonradan akp tarafı bir gazetecinin söylediği şu cümle, bugünkü Yarsuvatın açıklamasıyla örtüştü. dediği "bu davadan kurtulmanın yolu, cemaat avukatlarından geçer, bedelide 50milyon, FB vermedi, Trabzon 10milyon verdi, belgesi bile bende var kurtuldu. cemaatin bir çok yerde uyguladığı senaryo budur"

Bu gelişmelerden sonra, aralarına dershaneler nedeniyle karakedi girdi, çünkü özel okul kurmaktan çok daha kolaydı ve dehşet bir geliri vardı.
    bu gelirin büyük çoğunluğuda Gülen cemaatine aitti. işte bu pasta paylaşılamayınca cemaat 17 aralıkta cemaatin polisi ve savcısıyla bir atakta bulundu. Tezgahlar açığa çıktı, ama AKP hükümet olmanın gücünü kullanıp, bu saldırıyı yasal yollardan bitirdi. Şimdi cemaatçi acına başladı.

İşte bu aşamada anlaşıldı ki, 3 temmuz davası cemaat tarafından yapılan, akp tarafından göz yumulan bir davaydı.

bU nedenle, FENERBAHÇEMİZİN aklanması için gereken yasal şartlar kısmende olsa AKP hükümetinin elindedir.
    Bu demek değildir ki, FB akp ye dayandı.
    Demokrasi ve özgürlük adına yapılacak yeni mahkeme gerçekleri görsün yeter....

İşte bu mücadelenin aslı budur.

yoksa siz rakip taraftarların dediği gibi "Aziz şike yaptı vs....." değildir.

anlayana sivri sinek saz,
    anlamayana "az sabır, gerçekler ortaya çıktığında görüşeceğiz" dir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.