< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşom21 -- 30 Ağustos 2018; 4:18:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşom21 -- 30 Ağustos 2018; 4:18:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yanlış. Troll kelimesini bana yüklemen yanlış. Trolün tek derdi buradaki sümüklü gibi insanları tetiklemek saf duygularıyla oynamak. Hiçbir onurgaya sahip olmaz onlar. Benim yaptığım insanşarın yanlışı suratına çarpmak bunda da ısrarcı olmak. Bu beni trol yapmaz, sizin yanlışınızı da doğru yapmaz. çünkü ben bu kültürden dilim yandı. Bu kültürde medeni olmanın bir şeye yaramdığı gibi sizi olduğunuzdan düşük göstermesi; sizin sporcu olmanıza rağmen bunu belirtmediniz, karşı tarafa gücünüzü hissettirmediniz diye sizi "vur enseye al ekmeği elinden" gibi etiketlemesi; alçakgönüllüğü enayilik sanmaları; dürüstlüğü en önemli insan meziyeti olmasına rağmen salaklık olarak görmeleri daha neler neler.
video paylaştık güldük diye başlamışsın ortadoğulu gibi davranmaya. Bir de ben redpilci değilim saçma sapan etiket vurmaktan bıkmadınız anasını satayım. Tamam kadınlar şöyle böyle de ben sizin gibi bir ideolojiye körebe gibi bağlanamam |
Tamam bunu yazman hoş bir şey teşekkür ediyorum ama benim bu toplumdan artı alma gibi bir ihtiyacım yok ki her durumda haz verecek olsa da. Şey gibi düşün lan söylesem mi söylemesem mi dur nasıl anlatyım sanaaa iğrenç biliyorum ama bunun aklınıza kazımak istiyorum. Bu kültürden artı almak dondurmanı bir hayvana yalattırmak gibi. Anladın mı olayı. Açayım mı? Yüzünde ekşine oldu dimi görüyorum ben seni merak etme ama dostum gerçekler böyle.
Bir de şu trole yazdığım mesaja gülmüştün. Nasıl o mesaj sende nasıl bir çağrışım yarattı? Enine boyuna bana o meşazımı anlatır mısın? |
Gelir şimdi sümüklüler "sen bize hayvan mı diyorsun????" Oğlum ben size niye hayvan diyim, kültür böyle. Herkes kendi beyninin heykeltıraşı mı evet. Herkesin kısmen iyiyi doğruyu yanlışı ayıracak içgörüsü var mı evet. O zaman helva yapsana mı diyim işte böyle bir milletiz
|
avcılarınavcısı demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 30 Ağustos 2018; 9:49:10 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 31 Ağustos 2018; 2:3:9 > |
|
|