Şimdi Ara

Düz lise mezunu mühendis olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şuan teknik lise 10.sınıf okuyorum. Bölümümden memnunum ama ortam nedeniyle düz liseye geçmeye karar verdim. Okula felan danıştım herşey tamam. Birde şu neden var seneye bazı kültür derslerini göremeyeceğiz. Buda bize üniversite sınavında dezavantaj olarak geri dönecek diye düşünüyorum. Asıl sorum, düz lise mezunu olduktan sonra Elektronik veya Mekatronik mühendisliği okuyabilir miyiz?

• Çalışıp kazandıktan sonra neden olmasın, üniversiteye gittiğinde yok sen meslek liselisin, yok sen düz liselisin, anadolu liselisin diye bi ayrım yok, adamakıllı ders çalıştıktan sonra istediğin her yere gelebilirsin, iş sende bitiyo yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden okuyamayasin kardes, calisirsin sinava iyice... bizim dersanede iyi siniflarda duz liseler de var. Yapilir yani

• arkadaşım düz lisede okuyor ve bu sene ygs de 35k oldu yani lise farkı yok iş sende bitiyor
  • Mr.DarKStyLee kullanıcısına yanıt
    Ben de düz lise mezunuyum ygs de 8 k dayım lys inş 5 k lara çekicem neden olmasın herkes de 1 beyin var

• Bende düz lise mezunuyum pc enginerr istiyorum hedef 55-65 k herşey çalışmaya bağlı ve alt yapıya
  • Hocam hepinize bu değerli cevaplarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben lise farkı olur diye düşünmüştüm ama yokmuş. İnşallah düz liseye geçeriz bir sıkıntı çıkmazsa tabi. Yoksa meslek lisesinde ygs'de harcanırız şuan kimya,biyoloj,geometri görmüyoruz. Seneyede fizik ve matematik görmeyecekmişiz ben en çokta bundan geçmek istiyorum düz liseye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.