Şimdi Ara

Düz lise seçmeli Osmanlıca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A. arkadaşlar ben 10 a geçtim. 9. sınıfın sonunda bize dilekçe gibi birşey getirdiler seçmeli ders dilekçesiydi. İki tane seçmeli ders ve grupları vardı galiba (tam hatırlamıyorum) ben Osmanlıca yı seçtim bunu değiştirebiliyormuyum? Değiştirenler oldumu acaba ?

• 2k1 blok.
  • Ulan 4 sene lise okudum hiç bir zaman seçmeli dersi ben seçmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Ulan 4 sene lise okudum hiç bir zaman seçmeli dersi ben seçmedim

Harbi he ünide böyle olmaz umarım :DD
    Ayrıca osmanlıca ne kardeş ne işine yarıcak? :D
  • Türkiyenin en saçma derslerinden biri büyük ihtimalle öğretmen bulamıycaklar yada alakasız o derste boş olan bi hocayı yazacaklar not cıkarıp aynı nottan soru soracak salak saçma seçmeliler var geçen sene Osmanlıcaya Fizik hocası giriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loveliness -- 12 Ağustos 2016; 16:53:53 >
  • hort
  • MR. Robot kullanıcısına yanıt
    bizede seçtirtmediler kağıtta biz seçtik gösterdiler ama müdür onları bize zorunlu işaretletti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Osmanlıca seçtiğin iyi olmuş, birçok ülkede kullanılıyor zaten. Bayağı işine yarar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlıca değil Osmanlı Türkçesi arkadaşların dediğine bakma sen ne işe yarayacak ne demek insan atasının eserlerini okuyamıyorsa utansın Okuması gayet zevkli bir ders haftada 2 saat zaten eğer medeniyetimizi öğrenmek istiyorsan işine yarar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.