Şimdi Ara

Düz taban için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düz tabanlık veya ayakkabı öneriniz varsa alırım.
    Aynı dertten muzdarip olan vardır heralde içe basma ayakkabinin bir süre sonra yamulmasi v.s
    Çözüm bulan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi ürünü kullaniyorsunuz

• Hocam bende düz tabanım desteklik tabanlık kullanmıyorum. Yani almaya zamanım olmadı.
    Düz taban için ayak rahatlığı için Adidas kadar rahat güzel bir ayakkabı yok. Adidas spor yürüyüş koşu ayakkabılarını dene bence.
    Bir önceki Adidas ayakkabıyı 5 sene giydim hala pırıl pırıl sapasaglamdi. Yamulma yok ezilme yok ayağı destekliyor ağrı felan olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanPoğaça -- 5 Mart 2020; 23:38:34 >
  • AjanPoğaça kullanıcısına yanıt
    Bakarım. Sizdede içe basma olayı olmuyor dimi şuan ayakkabidan dolayı. Bende şuan nike var içe basmaktan yamuldu 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Bakarım. Sizdede içe basma olayı olmuyor dimi şuan ayakkabidan dolayı. Bende şuan nike var içe basmaktan yamuldu 😂
    Bende fazla yok içe basma ama düz.

• Ameliyat harici düzeltmeler haricinde bir kaç senede bir hortladığından ötürü doktorların söylediğinden ziyade kendim deneme yanılma yapıyorum.En son özel tabanlık için 320 TL + muayene röntgen falan 500 TL civarı bir meblağ ödemiştim.Tabi bu 3-4 sene kadar önce.
    Standart tabanlıklara göre ekstraları oldu tabi ancak değmez.Neyse kendimce dikkat ettiklerim şu şekilde:
    1) Bir numara büyük ayakkabı tercih etmek
    2) Burnu daralan ayakkabı almamak
    3) Tabanı düz ayakkabı tercih etmemeye çalışmak
    4) Tekrar hortlama zamanına dikkat edip, tabanlık kullanmak
    5) Ayak bileklerinin olduğu kısmı ve dolaylı yoldan baldır kemiğini çalıştırmak için yokuş yukarı yürümek veya egzersiz yapmak.

• SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz Taban
    13 yıl önce açıldı
    Düz Taban ve MSÜ girişi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba hocam ben şimdiye kadar giydiğim sevdiğim tek model Reebok energylux modeiydi onun dışında anladığım ayakkabıyı en fazla 3 ay giyebildim ya kenarı ya da üst kısmı deliniyor veya deforme oluyordu şuan ayakkabı eskidi yeni ayakkabı modeli bulamıyorum ayakkabıyı seçerken neye dikkat etmeliyim önerdiğiniz model var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ismailsins İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düztabanım ayağa özel tabanlık kullanıyorum, kullandığım ayakkabı şuanda Nike Air Max Zephyr ayağı ağrıtmıyor ama ayakkabıların 1 sene sonra şekli şemalinin kaymasına bende bi çözüm bulamadım

• Bu düz tabanlar için özel tabanlık yapılıyormuş.500 TL gibi birşeymiş.Silikon-jel tabanlık dene bakalım.Ayakkabıda ortopedik olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 20 Mayıs 2021; 16:29:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam Adidas ve nike mağzalarini tek tek dolaştım bir tane aklı başında yardımcı olmak isteyen biriyle karşılaşmadım hepsi en pahalı ürünü satma peşinde adama soruyorum hangi ayakkabı daha uygun diye bilmiyorum ama bunlar yeni geldi belki beğenirsiniz diye alakasız 1.5k'lık ayakkabıyı satmaya çalışıyor. Nike mağzasında Air Max önerdiler fakat dediğiniz gibi daha giyerken ayakkabının şekli bozuldu. Amazon prime day gününde 420 liralık energlux 3.0 modelini indirim ve kuponla 230 liraya aldım umarım rahatsızlık vermez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.