Şimdi Ara

düz zotac 9600 gt amp mi oluyor yoksa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki zotac 9600 gt yi oc yapayım dedim ve amp hızları olan 725/1750/2000 'e çıkardım bayağıda bir test yaptım hiçbir problem olmadı zaten düz 9600 gt ile soğutma vs hiç bir fark yok sadece bendeki adam resmi var amp'de ejderha kartlar büyük ihtimalle tamamen aynı şunu merak ediyorum forumda düz 9600 gt'ye amp biosu atmayı deneyen oldumu acaba yada bu sizce denemeye değermi şu an hafif oc kullanıyorum ama eğer bu konu aydınlığa kavuşursa amp biosu'denemeyi düşünüyorum ne dersniz ?
    aşağıdaki resim çok az oc ettiğim hali amp ayarına daha güvenemediğim için getirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet23 -- 9 Mart 2008; 0:56:32 >

• Ben de bugün zotac 9600 gt aldım. Bakalım nasıl bi kart.Ben de alırken amp yoktu.Pek bi fark olacağını sanmıyorum
  • yav bende bı ekran kartı var ama drıverını bulamıyom nasıl bulucam :S
  • yav nvidia'nın sitesinden indirsene
  • hikmet hocam nasıl yaptığınıda anlatırmısın...

ayrıca ses farkettimi?oyunlarda gözle görülür bir fark varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DENIZCISERKAN

hikmet hocam nasıl yaptığınıda anlatırmısın...

ayrıca ses farkettimi?oyunlarda gözle görülür bir fark varmı?

hocam riva tunerle oluyor fark dersen crysisde highde 25 fps verdiği yerlerde 29 fps aldım 3-4 defa iki durumdada oynadım aynı yerleri
    ortalama %10-15 gibi bir fark oldu özellikle ramleri arttırınca aa performansı arttı .
  • bütün üretici firmaların yaptığı bu zaten düz referans tasarım ilk önce çıkıyo sonra oc li ürünleri.
    sonuçta (genelde) aynı ramleri kullanıyolar sadece yaptıkları oc çekip süsleyip satmak
    bizim gibi formları karıştıran arkadaşlar ise kendileri oc çekip kullanıyo ve oc li ile düz versiyon arsındaki farkı cebimize atmış oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

bütün üretici firmaların yaptığı bu zaten düz referans tasarım ilk önce çıkıyo sonra oc li ürünleri.
    sonuçta (genelde) aynı ramleri kullanıyolar sadece yaptıkları oc çekip süsleyip satmak
    bizim gibi formları karıştıran arkadaşlar ise kendileri oc çekip kullanıyo ve oc li ile düz versiyon arsındaki farkı cebimize atmış oluyo

hacı senin imzanda e2160 ın yanında 5,0v yazıyor o 0,5v olmasın
  • aynı kart bende de var ben 750/1833/2200 olarak kullanabiliyorum

bu arada driver olarak forceware 174.16 yı tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunteper -- 10 Mart 2008; 18:49:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunteper

aynı kart bende de var ben 750/1833/2200 olarak kullanabiliyorum

bu arada driver olarak forceware 174.16 yı tavsiye ederim..

aynen bende deneyeceğim o kart o hızlarda stabilmi?
    vistada denedinbmi dx-10 'da sahder hızları bazen oyunu donduruyormuş
  • arkadaşlar bu kartı kullananlar sıcakı durumu nasıldır ısınma varmı gürültü durumu nasıl oyun da takılma reset gibi problem yaşadınızmı bende amp alacam o yüden soruyorum
  • Dostum Ben AMP Kullanıyorum Kart Temel Grafiklerde Cok iyi Ama golge sis buhar gibi bolumleri olan oyunlarda bulut gölge ve sis kısımlarında karelenmeler oluyo oyunu full grafik kasmadan oynuyosun ama o kısımlardaki karelenmeler hevesimi kırdı acıkcası Sen ginede iyicene bi arastır ...
  • Ben bu değerlerde kullanıyorum dene istersen :

core--770
    shader--1950
    memory--2280
  • hikmet23, dediği 725/1750/2000 hızları zaten OC li versiyon yine Zotac 9600GT AMP! Edition için geçerli değil miydi?. AMP versiyonunu GPU-Z de kontrol ettiğimde sadece 2000Mhz olan memory hızı 1000Mhz diyor... Sıcaklık durumları yükte-yüksüz ne durumda merak ediyorum. Mesela kasanın olduğu oda içi sıcaklık 30C geçiyor buna göre kart yüksüz 60C yi geçmiyor duruyor, herhalde normal böyle olması. GPU-Z de fan hızı %57 diyor sıcaklık yine 59-60C... Bir sitede oda içi sıcaklık 25C miş, kart yükte 70C ve yüksüz boşta 43C diyordu (9600GT AMP! için)...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.