Şimdi Ara

Düzce üniversitesi hakkında soruları alabilirim [Tıp dışında mümkünse gelmeyin derim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle buraya tıp,hemşirelik ve ormancılık hariç okumaya gelenin aklından şüphe ederim.

Düzce üniversitesi hakkında soruları alabilirim [Tıp dışında mümkünse gelmeyin derim]

Görselde hastane yok arkada kalıyor o

Kütüphane var mı ?

Yemekhaneden bozma bir tane(!) var ama kesinlikle yetersiz ayrıca tıp fakültesinin kendine özel kütüphanesi var ama yine o da yetersiz kalıyor.

Barınma nasıl ?

2 kız 3 erkek kyk var - 1 tane erkek okulun orda diğerleri uzak köyde - kızlar için okulun orda 2 yurt var kızlara hayat güzel bu bakımdan

kiralar yüksek ev sahiplerinin %90nı öğrencinin iliğini sömürmek için sıraya girmiş tipler

Ulaşım ?

-Sadece otobüs (final ve vize günleri fırsatçılık yapıp %40a varan zamlar yapıyorlar haberiniz olsun)

-Şehiriçi ulaşım tam bir felaket öğrenci 5tl tam bilet 7tl otobüs dedikleri şey minibüs max 25 kişi kapasiteli :) ama minibüs diyince kızıyorlar

kalabalıktan zaten binemezsiniz dert etmeyin :=)

-Taksi kullanmanızı tavsiye etmem öğrenciye özel zamlı tarife ile karşılaştım bir kere

Yemekhane ?

Bazen iyi bazen çok kötü

Esnaf ?

Buraya gelirseniz zincir marketler dışında alışveriş yapmayın kesinlikle tavsiyemdir

yemek yemek için pidecileri güzel ama

Hava kalitesi ?

Astımı olan gelmesin

Düzce, Avrupa'da havası en kirli 5 il arasında https://www.trthaber.com/haber/turkiye/duzcede-hava-kirliliginin-nedeni-belli-oldu-539604.html

Sosyal imkan ?

:) YOK

Üniversite çevresindeki mekanlarda alkol satışı yok kullanan varsa haberi olsun (ben kullanmıyorum)

Neden gelmelisin :

-Tıp okumak için gelebilirsin bunun dışında gelmen için bir sebep yok

Neden gelmemelisin :

- İnsanı cidden çekilmiyor cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum. İnşallah birini boğazlamadan mezun olur kurtulurum.

• okurken daraldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • düzce de zaten neden okursun ki bence mühendislik okuyorsan büyükşehir olmalı tabi benim düşüncem.

• Düzceliyim, boluluyum o çevreye hakimim. Düzce üni görece yeni bir üni, oturmamış bazı yönleri var. Bolu'da, Abant İzzet Baysal ünide okumak daha mantıklı her şekilde. Bolu enfes bir şehir ancak düzce leş oğlu leş bir şehir. İmkan diye bir şey yok, imkanın i si bile yok. Tüm düzce ahalisi gezmeye, alışverişe boluya gider öyle düşünün.
    Ancak düzce tıp ve düzce bilg müh iyi diye biliyorum, bunlar dışında okumanın hiçbir bahanesi olamaz o şehirde.
    Ancak tavsiyeye döndüreyim, bolu artık farklı bir parti belediyesi ve çok gelişti, kültürel olarak da. Kocaeli'de yaşıyorum, kızların rahatlığı buradan fazla. O yüzden illa düzce bakan biri, hedef değiştirip bolu bakmalıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siirt bile daha iyiydi sankiDüzce üniversitesi hakkında soruları alabilirim [Tıp dışında mümkünse gelmeyin derim] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede bile kantinde bira içiyoduk biz bunlar okul yanında alkol satmıyor aq sacmalıga gel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DemirdenLeblebi kullanıcısına yanıt

kaldırılmadı ki otogara giden kavşakta duruyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.