Öncelikle buraya tıp,hemşirelik ve ormancılık hariç okumaya gelenin aklından şüphe ederim. Görselde hastane yok arkada kalıyor o Kütüphane var mı ? Yemekhaneden bozma bir tane(!) var ama kesinlikle yetersiz ayrıca tıp fakültesinin kendine özel kütüphanesi var ama yine o da yetersiz kalıyor. Barınma nasıl ? 2 kız 3 erkek kyk var - 1 tane erkek okulun orda diğerleri uzak köyde - kızlar için okulun orda 2 yurt var kızlara hayat güzel bu bakımdan kiralar yüksek ev sahiplerinin %90nı öğrencinin iliğini sömürmek için sıraya girmiş tipler Ulaşım ? -Sadece otobüs (final ve vize günleri fırsatçılık yapıp %40a varan zamlar yapıyorlar haberiniz olsun) -Şehiriçi ulaşım tam bir felaket öğrenci 5tl tam bilet 7tl otobüs dedikleri şey minibüs max 25 kişi kapasiteli :) ama minibüs diyince kızıyorlar kalabalıktan zaten binemezsiniz dert etmeyin :=) -Taksi kullanmanızı tavsiye etmem öğrenciye özel zamlı tarife ile karşılaştım bir kere Yemekhane ? Bazen iyi bazen çok kötü Esnaf ? Buraya gelirseniz zincir marketler dışında alışveriş yapmayın kesinlikle tavsiyemdir yemek yemek için pidecileri güzel ama Hava kalitesi ? Astımı olan gelmesin Düzce, Avrupa'da havası en kirli 5 il arasında https://www.trthaber.com/haber/turkiye/duzcede-hava-kirliliginin-nedeni-belli-oldu-539604.html Sosyal imkan ? :) YOK Üniversite çevresindeki mekanlarda alkol satışı yok kullanan varsa haberi olsun (ben kullanmıyorum) Neden gelmelisin : -Tıp okumak için gelebilirsin bunun dışında gelmen için bir sebep yok Neden gelmemelisin : - İnsanı cidden çekilmiyor cinnet geçirmemek için kendimi zor tutuyorum. İnşallah birini boğazlamadan mezun olur kurtulurum. |
Bildirim