Şimdi Ara

Düzce üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düzce üniversitesinde yönetim bilişim sistemleri okuyan biri olarak şuan 3. dönemimi yarılamış bulunmaktayım. Şahsen bu bölümü bilgisayarlara ve bilişim teknolojisine olan ilgimden dolayı seçtim.

Bu bölümü kısaca özetlemek gerekirse Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) bölümünde, çalıştığı işletmenin her departmanına erişebilen, aldığı bilgileri bilişim aracılığıyla düzenleyip, işletme sahibinin karar aşamasında daha doğru ve işletmesini ileri götürecek kararlar almasında yardımcı olan kişiler yetişmektedir. YBS hem işletme alanını hem de bilgisayar-bilişim alanını kullanan ve sorunları çözümü için gerek takım gerekse de bireysel katkı sağlayan bir alandır. Bu yüzden mezun olduktan sonra bilişim kısmında bir ilerleme kaydedemezseniz mali müşavir gibi işletme ile alakalı alanlarda da sahibi olmanıza olanak sağlayabilir.

Daha fazlası için bu siteye bakabilirsiniz: https://duzce.edu.tr/yonetim-bilisim-sistemleri/

• Yanlış bilgi. Yönetim Bilişim Sistemleri mezunları Mali Müşavirlik yapamaz.

• Bu yanlış bir bilgi. Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) mezunları SMMM kanununda belirtilen lisans programlarında yüksek lisans yapmadıkları sürece SMMM olmak için başvuramazlar. Birçok SMMM odasının YBS mezunlarının başvurusunu kabul etmediklerine dair belgelere İnternetten ulaşabilirsiniz. Lütfen arkadaşları yanlış yönlendirmeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.