Bugun itibari ile servise verdim makineyi.. Aklima gelen ve sizden duydugum butun sorunları yazdırdım :)
Yalniz $oyle bir durum var, Teknosa nin $ube muduru tanıdık cikti ve en kisa surede makineyi getirtiriz diyerek sacmaladi tam cikarken .. :( Umarim boyle bi$i olmaz...
Farzedelimki hemen geldi ne onerirsiniz ?
Arakadaşım, Umarım makinanın durumu gönlünce olur. Eğer ki makina hemen onarılır ve geri gelirse yapacak bir şeyin yok gibi.. 1 yıl içinde aynı arızanın 3 defa oluşması ya da 1 yıl içinde farklı farklı 5 defa arıza oluşması, ürünün yenisi ile değişimi ya da para iadesi için gerekli kanuni şartlar...
HP Teknik Servisi artık 3 gün içerisinde anakart değişimi yapıp cihazları onarabiliyor. Yavaş yavaş kendini düzen'e sokup bu işi daha hızlı hale getirecek. Sonuç olarak bir çok kişinin ürün değişim hayalleri yavaş yavaş suya düşecek. Bu nedenle ürünlerinizi olduğu gibi kabul edip onlarla barışık yaşayın, bu cihazların bir notebbok olduğunu unutmayın ve elinizden geldiği kadar titiz kullanın.
Cok fazla polemige girmek istemiyorum.. Ben yeterince ozenli kullandigima inaniyorum. Hatta size $oyle izah edeyim kendi alın terim ile kazandıgım ilk para ile aldıgım ilk $ey, dolayisi ile azami ozen gosterildiginden $upheniz olmasin..
Olan sorunlar zaten ortada, ben farkli bir$ey yaratip uydurmadim..
Eger ben makinemi duzgun kullanıyorsam, en nihayetinde elektronik bir cihaz oldugunu aklımdan cikarmiyorsam bahsi gecen $irkette lutfedip aldigi paranın kar$ılıgında urun ve hizmet versin..
quote:
Orjinalden alıntı: TRescon
HP Teknik Servisi artık 3 gün içerisinde anakart değişimi yapıp cihazları onarabiliyor. Yavaş yavaş kendini düzen'e sokup bu işi daha hızlı hale getirecek. Sonuç olarak bir çok kişinin ürün değişim hayalleri yavaş yavaş suya düşecek. Bu nedenle ürünlerinizi olduğu gibi kabul edip onlarla barışık yaşayın, bu cihazların bir notebbok olduğunu unutmayın ve elinizden geldiği kadar titiz kullanın.
Şiştt ekrem sen takılırmıydın buralara imzadaki linkten tanıdım öyle uzaktan üstü kapalı yorum yapacağına yardımcı olsana millete buarada benim izimden gelirseniz daha hızlı servis hizmeti verirsiniz ona göre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme