Şimdi Ara

dvb-s yi tv de izleyebilirmiyiz?¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla forumdaki bütün başlıkları okudum ama sanırım çok önemli bi noktayı kaçırdım bu konularla hiç alakam olmadığı belli sanırım sorularda çok saçma olucak kafam oldukça karıştı :)
    bikaç sorum olucak yardımcı olursanız çok memnun olurum.

dvbs lerden sonra normal receiverlar pek anılmaz olmuş sizce hiç receiver almadan dvbsyimi tercih etmeliyim?
    dvbs aldim diyelim kanalları sadece pcdenmi izleyebiliriz ? yani ben tv izlemek için pc monitorunumu kullanicam? pcyi ekran kartından lcd ye bağlayabiliyorum ama ozamanda tv izlerken bilgisayar kullanamiycem :S bu dvbs kartini lcd tv ye bağlamanın yolu yokmudur yoksa tv içinde ek bi receiverda almak gereklimi? çok teşekkürler şimdiden.

• tv çıkışlı bir ekran kartın varsa olur.
  • DVI ya da S-Video çıkışı varsa izlersiniz. HDMI çıkışı varsa HD destekli bir LCD, DLP ya da Plazma TV'de izleyebilirsiniz. Bağımsız yayın olmaz tabi ki, DVB-S'teki yayının aynısı..DVI ya da S-Video çıkışı varsa izlersiniz. HDMI çıkışı varsa HD destekli bir LCD, DLP ya da Plazma TV'de izleyebilirsiniz. Bağımsız yayın olmaz tabi ki, DVB-S'teki yayının aynısı..
  • çok saol hocam. dvi de var s-video da var . ama ben lcd tvde izlemek istiyorum yani dvb-s gereksiz bana bi next 2000 cis aliyim en iyisi
  • Next 2000 serisinden bir cihaz al, USB olan var Super Plus sanırım..
  • valla çok saol kural dışı sanırım ama iyi kart paylaşımlı bi receiver tavsiye edermsn bnm için fiyat uçuk olmasın dreambox kdr
  • Kart paylaşımı olan cihazlar Dreambox gibi pahalı zaten genelde, daha ucuzları vardır tabi ama benim şu anda pek bir bilgim yok fiyatlarda..

Next'ten varsa next-urla'ya PM at, o bilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.