valla forumdaki bütün başlıkları okudum ama sanırım çok önemli bi noktayı kaçırdım bu konularla hiç alakam olmadığı belli sanırım sorularda çok saçma olucak kafam oldukça karıştı :) bikaç sorum olucak yardımcı olursanız çok memnun olurum.
dvbs lerden sonra normal receiverlar pek anılmaz olmuş sizce hiç receiver almadan dvbsyimi tercih etmeliyim? dvbs aldim diyelim kanalları sadece pcdenmi izleyebiliriz ? yani ben tv izlemek için pc monitorunumu kullanicam? pcyi ekran kartından lcd ye bağlayabiliyorum ama ozamanda tv izlerken bilgisayar kullanamiycem :S bu dvbs kartini lcd tv ye bağlamanın yolu yokmudur yoksa tv içinde ek bi receiverda almak gereklimi? çok teşekkürler şimdiden.
tv çıkışlı bir ekran kartın varsa olur.
DVI ya da S-Video çıkışı varsa izlersiniz. HDMI çıkışı varsa HD destekli bir LCD, DLP ya da Plazma TV'de izleyebilirsiniz. Bağımsız yayın olmaz tabi ki, DVB-S'teki yayının aynısı..DVI ya da S-Video çıkışı varsa izlersiniz. HDMI çıkışı varsa HD destekli bir LCD, DLP ya da Plazma TV'de izleyebilirsiniz. Bağımsız yayın olmaz tabi ki, DVB-S'teki yayının aynısı..
çok saol hocam. dvi de var s-video da var . ama ben lcd tvde izlemek istiyorum yani dvb-s gereksiz bana bi next 2000 cis aliyim en iyisi
Next 2000 serisinden bir cihaz al, USB olan var Super Plus sanırım..
valla çok saol kural dışı sanırım ama iyi kart paylaşımlı bi receiver tavsiye edermsn bnm için fiyat uçuk olmasın dreambox kdr
Kart paylaşımı olan cihazlar Dreambox gibi pahalı zaten genelde, daha ucuzları vardır tabi ama benim şu anda pek bir bilgim yok fiyatlarda..