Şimdi Ara

DVB-T Karti analog anten kanal bulmuyor...Lütfen Yardim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce Terratec Usb XXS DVB-T tv karti aldim...

Paketten , usb seklinde tv karti , kablolar , bi tane anten ve bildigimiz tv anteninin ucu cikti..

Simdi problem su ;

Tv karti calisiyor.Tanittim falan .. her evde olan bildigimiz tv ( kablo seklindeki ) antenine taktigimda hicbir kanal bulmuyor.

Paketten cikan sivri antenle calistirdigimdada 2 tane kanal cikiyor sadece.. 24 kanal olmasi gerekiyor..

Sizce yanlis kartimi aldim ben ? istedigim digital yayin falan degil .. 24 kanal var catidaki antende.. ve onlari izlemek istiyorum ..

Bu karta özel bir anten kablosumu almam gerekiyor ?

Lütfen yardim .. cok acil ..

tesekkürler..

• Kullandığın kart dijital karasal yayın kartı. Şu anda deneme yayını mevcut.

Zannedersem TRT kanalları var sadece( buda sadece İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerde).Kanal olmaması normal tarattığında.

Bildiğimiz kanalların eklenmesi için en az 2 yıllık bir süreye ihtiyaç var.Normal analog anteni taktığında kanal bulamaman gayet normal.

Çünkü o anteni dijital tv kartıyla kullanamazsın.

O antenle kullanmak istersen analog tv kartı alman lazım.

Kısacası malesef kanal olmaması antenle alakalı bir durum değil yani karasal yayında 2-3 kanaldan başka kanal yok.

Keşke almadan önce sorsaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 7 Nisan 2008; 16:00:53 >

• dostum dijital karasal yayın yapan kanal sayısı zaten 3 tane mi ne 2 sini bulmuş bence yine iyi :) yukarıda mesajda anlatmış arkadaş zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

dostum dijital karasal yayın yapan kanal sayısı zaten 3 tane mi ne 2 sini bulmuş bence yine iyi :) yukarıda mesajda anlatmış arkadaş zaten...

Anlatmışta normal tv kanallarını bulamamasının sebebi antenden mi değil mi diye sormuş.
  • şu da var eğer bulduğun dijital karasal yayınlarsa sanırım kartın analog yayınları alma özelliği de var... normal bir antenle analog yayın ayarı ile daha çok kanal izleyebilirsin
  • @ishtare
    hocam "şu da var eğer bulduğun dijital karasal yayınlarsa sanırım kartın analog yayınları alma özelliği de var... normal bir antenle analog yayın ayarı ile daha çok kanal izleyebilirsin"
    bole demişsin bide bunun nasıl yapıldıgını anlatırsan cok sevineceğim ben ankarada olmama ragmen bi tane bile kanal bulamadım bi yardım yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydu mu,kablolu tv mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.