Şimdi Ara

DVB-T2 (digital karasal yayın) DESTEKLEYEN TV LERİ BURAYA YAZALIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
13
Favori
92.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük ihtimalle RTÜK bu cihazların ücretsiz dağıtımı için bir çalışma yapacak. yayıncı kuruluşların promosyon olarak cihaz dağıtımı da gündemde.
  • bu yayınlar kesinlikle ücretsiz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenukal

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Bu karasal Hd yayının ücretli olma gibi bir durumu olabilir mi yoksa kesin ücretsiz mı?

Galiba her hane ilk başta 50 TL alınacak diye biliyorum. 50 TL den sonra başka bir ücret alınmayacak sanırım.

@serdengecdi48 kardeşim o TV destekliyor merak etme.

inşallah lg destekteki hayır deyince yüreğim hopladı.belkide dvb-t2 den haberi yoktur..2 yıl sonra desteleyip desteklemediği çıkar nasılsa..destekliyorsa nasıl anlıcaz boşuna cihaz parası vermeyelim..gerçi bu konu çok yeni ama..
  • 1 Kasım'da Ankara ile start alıyor

1 ANKARA 1 Kasım 2013
    2 BURSA 1 Aralık 2013
    3 ISTANBUL 8 Aralık 2013
    4 ADANA 15 Aralık 2013
    5 YALOVA 22 Aralık 2013
    6 KOCAELI 3 Ocak 2014
    7 SAKARYA 8 Ocak 2014
    8 IZMIR 13 Ocak 2014

hangi il ne zaman geçecek tam liste
    http://www.rtuk.org.tr/upload/File/%284%29DVBT2%20.pdf
  • philips pfl 6907 de dvb-t2 var mıdır bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartagnan83

philips pfl 6907 de dvb-t2 var mıdır bilgisi olan var mı acaba?

Yok
  • quote:

PFL7000 ve PFL8000 de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammerakgun

quote:

PFL7000 ve PFL8000 de var

onlarda da yok. yurtdışında satılan sonu T ile biten bazı modellerde var. Buradakilerde yok. hatta 2013 model 7008 de falan da yok. 9xx7 lerde var. onlar da dahili uydu alıcısız modeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 17 Nisan 2013; 17:35:04 >
  • Bende Samsung 40B650 Model tv var hemen açıp özelliklerine baktım ama özeliklerinde sadece DVB-C TUNER ve DVB-T görünüyor fakat DVB-T2 yok ben şimdi Karasal yayınları izleyemeyecekmiyim yada izleye bilmem için ne yapmam gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqsijen

Bende Samsung 40B650 Model tv var hemen açıp özelliklerine baktım ama özeliklerinde sadece DVB-C TUNER ve DVB-T görünüyor fakat DVB-T2 yok ben şimdi Karasal yayınları izleyemeyecekmiyim yada izleye bilmem için ne yapmam gerekecek?

SETTOP BOX
  • TV desteklemiyorsa alinacak cihazlarin bir de ayri kumandasi olacak degil mi? receiver'daki gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splater

TV desteklemiyorsa alinacak cihazlarin bir de ayri kumandasi olacak degil mi? receiver'daki gibi.

cevap???
    bende aynı seyi soracaktım şimdi bende lm 660 s var sitede ortak merkezi anten kullanıyorum bunun için ayrı bir aparat alıp tv nin usb girişinemi takıp izleyecegiz acaba???
  • Neden ayrı bir kumanda olsun anlamadım. Şuan modulde bağlandığı gibi bağlanıcaksa Tvler bence kumandaya gerek olmayacaktır. Çok saçma geldi ama bilemiyorum.
  • Televizyonunuzda DVB-T2 tuner yoksa
    http://www.next.com.tr/K33,karasal-terrestrial.htm
    bunun gibi cihaz gerekiyor. O zaman ayrı uydu alıcısı gibi kumandası falan olacak.

Televizyonunuzda DVB-T2 varsa normal kanal değiştirir gibi değiştireceksiniz. normal anten gibi tv üstü anten gerekebilir.
  • Evet ben de bu haber için gelmiştim birçok şeyi açıklamışlar. Halen kanallar geçecek falan diyor... Çok geç kalınmış bir teknoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenukal

Neden ayrı bir kumanda olsun anlamadım. Şuan modulde bağlandığı gibi bağlanıcaksa Tvler bence kumandaya gerek olmayacaktır. Çok saçma geldi ama bilemiyorum.

dvb-t/t2 usb stick ya da receiverlari google'dan arattirinca, uzaktan kumanda ile satildiklarini gordum simdi. TV'de gomulu tuner yoksa kumanda olacak bu durumda. Ya da belki tv'nin kendi kumandasi universal kumandalar gibi uyumlu da olabilir.
  • Ben de diyorum Tv ler neden bu kadar ucuzladı diye.

Ülkemiz resmen tv çöplüğüne döncek

Yolları aski, tedaş, telefon, internetçiler ayrı ayrı kazdığı gibi tv leri de madem DVB-T2 düşünüyorlarsa ona uygun üretim ve ithalata izin vermeleri gerekmezmiy di ?

Bir de merak eidyorum 1000 lerce kanaldan 33 kanala düşüyoruz kazancımız ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 18 Nisan 2013; 17:03:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etimonster

Ben de diyorum Tv ler neden bu kadar ucuzladı diye.

Ülkemiz resmen tv çöplüğüne döncek

Yolları aski, tedaş, telefon, internetçiler ayrı ayrı kazdığı gibi tv leri de madem DVB-T2 düşünüyorlarsa ona uygun üretim ve ithalata izin vermeleri gerekmezmiy di ?

Bir de merak eidyorum 1000 lerce kanaldan 33 kanala düşüyoruz kazancımız ne olacak ?

33 tane en cok seyrettiğin kanal olacak ve ücretsiz olacak.sonucta simdi herhangi bir dijital platforma aylık 12tl den aşağı vermiyoruz,12tl cebe kalacak.ayrica arabada otobüste HD yayın olacak ki bence cok önemli bir avantaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.