Şimdi Ara

DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
6
Favori
43.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben şimdi Skystar S2 tv kartı aldım. Biraz uğraştıktan sonra kendisini kurdum. TransEdit ile kanal araması yapıyorum.http://www.truydu.net/dvb-player/dvbviewer/dvbviewer-pro-kanal-listesi-ayarlarmak/ şuradaki kurulumu baz alarak kurulumu yaptım fakat çok az kanal buldu. Nedendir acaba? Düzeltme imkanım var mı? Bir de kaç tane uydum olduğunu bilmiyorum apartmandan Diseqc'yi simple yaptığımdan dolayı mı olmadı ki çözemedim bir türlü. HD kanalların da hiç birini bulamadı.Yardımcı olusranız sevinirim.
  • Aparmanlar genelde Diseqc ile birde çok çanak anten kullanırlar ve siz Diseqc ayarı yapmazsanız ilk sıraya tanımlanan çanak hangisi ise sadece onu kullanabilirsiniz. Bu sıralamayı yönetimden öğrenmeniz gerek. Misal 1 Eutelsat 2 Turksat 3 Hotbird gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Düzenleme...

hocam merhaba;

Bende TechniSat DVB-PC TV Star PCI kartı mevcut, uydu sinyali gayet iyi fakat ben DVBViewer programı sadece Mehtap Tv frekansından görüntü alabiliyorum. Diger kanallarda sinyal yok, sorun nedir?
  • Güncel hazır kanal listesi olan var mı?...Kingofsat programını denedim , buluyor ama kanal düzenleyiciye kopyalamıyor...
  • arkadaşlar bi tv kartı önerebilirmisiniz acaba bu işlerden hiç anlamıyorum çok çıkışlı lnb alıcam birde linkdeki olucak sanırım. istediğim mümkünse çoklu çanak destekli hd yayınları izleyecebileceğim varsa kaydedebileceğim orta seviye bi tv kartı arıyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=157193&Productid=evhiremdortlu
  • win 7 64 bit
    - dvbviewer 4.5.0 pro

merkezi sistem (42/13) tek kablo iniyor daireye, transedit ile sorunsuz uyduları taratıp kaydedip programa atıyorum , 42 kanallarını izleyip listeden 13 kanallarına kolayca geçiş yaparken 13 den 42 kanalarına zap yaptıgımda açılmıyolar. taki 42 kanallarından birisine tıklayıp programı kapatıp açtıgımda geçiş yapabiliyorum. bu döngüyü kırabilmek için transedit üzerinden yapılacak kaydedilecek bi ayar yok. diasek none olsada ayrı ayrı 42/13 leri taratıp kaydedip listeye ekleyebiliyorum. tarama- kanal bulmada sıkıntı yok.
    dvbviewer içinde de pozisyon/ option seçimleri yapacak kaydedecek bir menü göremedim.kanal tarama yapılan yerde diasek ayar var ama kaydet diye bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

win 7 64 bit
    - dvbviewer 4.5.0 pro

merkezi sistem (42/13) tek kablo iniyor daireye, transedit ile sorunsuz uyduları taratıp kaydedip programa atıyorum , 42 kanallarını izleyip listeden 13 kanallarına kolayca geçiş yaparken 13 den 42 kanalarına zap yaptıgımda açılmıyolar. taki 42 kanallarından birisine tıklayıp programı kapatıp açtıgımda geçiş yapabiliyorum. bu döngüyü kırabilmek için transedit üzerinden yapılacak kaydedilecek bi ayar yok. diasek none olsada ayrı ayrı 42/13 leri taratıp kaydedip listeye ekleyebiliyorum. tarama- kanal bulmada sıkıntı yok.
    dvbviewer içinde de pozisyon/ option seçimleri yapacak kaydedecek bir menü göremedim.kanal tarama yapılan yerde diasek ayar var ama kaydet diye bişey yok.

DVBViewer 'de, üstte duran menü listesinden; Channel > Channel Scan > girelim.

Ortada, TÜRKSAT için ; Pos A / Opt A

Hotbird için ; Pos B / Opt A

seçip tarama yapınız. Bu seçim ve taramalardan sonra, DVBViewer diseqc seçimlerini yapmış olacaktır.

Transedit uygulaması, DVBViewer'in çalışma dizini altında olması koşuluyla ;

Transedit 'te sol tarafta, ortada duran uyduların listesi üzerine gelip uyduyu seçtikten sonra, hemen altında, Diseqc bölümünde, TÜRKSAT için ; Pos A / Opt A ve Hotbird için ; Pos B / Opt A seçimlerini yaptıktan sonra, sol altta duran "Apply" ile diseqc ayarlarımızı kaydedebiliriz.

Uygulamalar bu şekildedir.

Eğer bu ayarları yapmanıza rağmen, iki uydu arasında geçiş yaparken bahsettiğiniz sorun devam ediyorsa, aynı kablonun ucuna herhangi bir uydu cihazını bağlayıp, TÜRKSAT / Hotbird geçişlerinde sorun var mı? gözlemleyiniz. Uydu cihazında da sorun görmeniz halinde, merkezi sistemde kurulu multisviç santralın size inen çıkışının arızalı olduğunu düşünebilirsiniz

Kolay gelsin.

• serkan bey tşkler. tarama işini dediginiz gibi yaptıgımda sonuç olumlu. tşk ler.yani transedit (dvb içinde tabiki) diasek e göre tarama yaptııgmda sorun çıkmadı, daha önce merkezi sistem oldugu için none bıraksam da 42/13 ü otomatikman taradıgı için sorunsuz , ordan yanılgıya düştüm sanırım.
  • dvbviewer da son sürümlerden birini yüklersem başım agrırmı, tavsiye edermisiniz. avantaj olarak sundugu bi yenilik varmı acaba?
  • quote:

dvbviewer da son sürümlerden birini yüklersem başım agrırmı, tavsiye edermisiniz. avantaj olarak sundugu bi yenilik varmı acaba?

Aynı bölümden Transedit 4.0'ı bulup kullanabilirsiniz.

Codec paketi olarakta, Lav Filters'i kullanabilirsiniz. Ses ve PC'de çalışan tüm uygulamalar için, tüm codec ihtiyaçlarını Lav Filters tek başına sorunsuz karşılamaktadır.

Lav Filters'i kurmadan önce, kurduğunuz codec'ler var ise, tek tek kaldırınız. Ayrıca powerDVD gibi yapısında codec barındıran uygulamalar var ise, onları da kaldırınız.

Bu işlemlerden sonra; Ccleaner ile PC'de Cleaner ve Kayıt defteri temizliği yapınız.
  • nerdeyse tüm dvb programlarını kullandım DVBviewer neden seviliyor anlamadım.
    ergonomisi,tasarımı,çalışması.. bence en ideali dvbdream
  • quote:

dvbviewer da son sürümlerden birini yüklersem başım agrırmı, tavsiye edermisiniz. avantaj olarak sundugu bi yenilik varmı acaba?

Geneli ilgilendiren sorularınızı özelden göndermeyiniz lütfen !

Dosyayı indirdiyseniz, içindeki talimatları tam olarak uygulayınız, DVBViewer'i kuracaksınız.

Registry temizliğini talimatta açıkladığım şekliyle uygulayınız.

Kolay gelsin.
  • Tutar
  • kurulumda aşagıda ekteki hatayı veriyor 3. denemem de de.
    key tool exe install locked şeklinde.
     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi

• kurulumda aşagıda ekteki hatayı veriyor 3. denemem de de.
    key tool exe install locked şeklinde.

regedit kayıtlarında c içinde dvb ile alakalı olmayan şeyleride açıyor, yani ben onların hepsini silmeye kalkarsam pc de birçok oyun vss çalışmayacak. misal masaüstündeki yeni kurulum dosyasının içindeki keyi buluyor veya e deki yedeklerdeki dvb ile ilgili bazı dosyaları buluyor fln.

c içinde olanları bulup siliyorum zaten.
     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi

• Dosyayı indirdiğiniz link'te geniş anlatımlı talimatı uygulayınız, çalışacaktır.
  • tüm talimatları yeniden gözden geçiyorum ama malesef kurulum hep aynı şekilde gerçekleşiyor. programı torrent üzerinden deneyecegim bu seferde.

kurulum aşamasında registrasyon bölümü diye birşey gelmiyor ki keyler girilebilsin.

"Kurulum ruhsatı isteyen pencere açıldığında, önce key klasöründen........" işte böyle bir bölüm gelmiyor. dogrudan aşamaları geçiyor, en son anda ise blokluyor.

oysa 4.5.0 versiyonda böyle bir sıkıntı olmuyor.
  • quote:

tüm talimatları yeniden gözden geçiyorum ama malesef kurulum hep aynı şekilde gerçekleşiyor. programı torrent üzerinden deneyecegim bu seferde.

kurulum aşamasında registrasyon bölümü diye birşey gelmiyor ki keyler girilebilsin.

"Kurulum ruhsatı isteyen pencere açıldığında, önce key klasöründen........" işte böyle bir bölüm gelmiyor. dogrudan aşamaları geçiyor, en son anda ise blokluyor.

oysa 4.5.0 versiyonda böyle bir sıkıntı olmuyor.

Kurulumda böyle bir pencere açılmıyorsa, arayüz kurulurken, PC'nizde eski kurulumlara ait kayıt buluyor demektir.

Bu durumda kurulumdan önceki, gerekli temizlikleri yapmamışsınız demektir.

PC'niz kurulum kaydına rastlamamış olsaydı bu maddenin gereğini yapabilecektiniz.

"Kurulum ruhsatı isteyen pencere açıldığında, önce key klasöründen "6FF000134D41A853.dvbvkey" dosyasını seçiniz."

• team viewer yoluyla regedit problemine birlikte bakmamız mümkünmüdür, gün içinde?
  • quote:

team viewer yoluyla regedit problemine birlikte bakmamız mümkünmüdür, gün içinde?

O tür uygulamaları kullanmıyorum. Yurtdışında yaşadığım için, işlerimin arasında fırsat buldukça kısa kısa zaman aralıklarında foruma katılıp, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Verdiğim link'teki uygulama talimatı yeterince açık ifade edildi. Sadece orada yazılı olanları uygularsanız, registry kayıtlarınız ve diğer programlarınız zarar görmez.

Ama konuya link verdiğim başlıktan devam edebilirseniz, team benzeri bağlantılar ile yardımcı olabilecek arkadaşlar bulabilmeniz olasıdır.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Eylül 2013; 11:59:32 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.