Şimdi Ara

DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
6
Favori
43.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki hocam tşk ler o bölüme de bakarım mutlak.

ama bu registr kaydı temizleme konusunda etraflıca ugraşmam gerekiyor ,bunu biraz araştırayım.

registr kaydı bilgisayarın işletim sistemini ilgilendiren c içinde halledilmesi diger disk bölümlerine karıştırılmaması gerekiyor , bu konuda hemfikirmiyiz.

yoksa pc nin bütününde mi genel temizlik yapılması gerekiyor.eger öyleyse hatam bunu yanlış algılamak. çünkü c nın dışında diger bölümlerde dvb ile ilgili başka bi sürüme ait setup vb benzeri dosyalar mevcut ve eger öyleyse kurulumda halen key görmesi normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

peki hocam tşk ler o bölüme de bakarım mutlak.

ama bu registr kaydı temizleme konusunda etraflıca ugraşmam gerekiyor ,bunu biraz araştırayım.

registr kaydı bilgisayarın işletim sistemini ilgilendiren c içinde halledilmesi diger disk bölümlerine karıştırılmaması gerekiyor , bu konuda hemfikirmiyiz.

yoksa pc nin bütününde mi genel temizlik yapılması gerekiyor.eger öyleyse hatam bunu yanlış algılamak. çünkü c nın dışında diger bölümlerde dvb ile ilgili başka bi sürüme ait setup vb benzeri dosyalar mevcut ve eger öyleyse kurulumda halen key görmesi normaldir.

DVBViewer'i işletim sistemi üzerinde disk'in hangi bölümüne kurduysanız, registry temizliği yaparken de, temizleyeceğiniz adres yolları, aynı disk üzerinde olmak zorundadır. Daha kısa ifade ile; Windows'u C:\ ye kurduysanız, temizliği registry'nin C:\ yi adresleyene bölümlerinde yapmalısınız.

Bunların dışında PC'de depo olarak kullandığınız disk bölümleri var ise ; örneğin D:\ dizininde herhangi bir işletim sistemi çalışmadan, sadece dosyalarınızı depoluyorsanız, DVBViewer'e ait D:\'den çıkacak registry kayıtlarını da temizleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun teşkil etmez. ( İşletim sisteminin kurulmadığı Depo disk olması koşuluyla ! )

Bu durumdaki depo'lara ait registry kayıtlarını silseniz bile, D:\ üzerinden C:\ ye kurulum ve benzeri başlattığınız işlemler nedeniyle, tıkladığınız her bir işlemin kaydı registry tarafından tutulur. Silseniz bile, bir sonraki kuruluö işlemlerinde, tekrar kayıt defterinde yer alır.

Bu detaylıca açıklamaları yapmamın nedeni; birden fazla işletim sistemi çalıştırılan PC'lerde olabilmektedir.

Kolay gelsin.

• tşk ler hocam bu bilgiler parelelinde registry temizligini bir kez daha elden geçireyim. regisrty dışında cccleaner + trojansetup programlarıyla da destekliyorum , umarım bu sefer key buldurmadan kurabilirim.
  • keytool 2 şeklinde hallettim neyseki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 5 Eylül 2013; 23:50:18 >
  • dvbviewer 5.1 full sürümünde ev ağı üzerinde (kablosuz)laptop, android tablet vss. kanalları tam özgürlük anlamında izletebiliyormuyuz acaba. kanal degiştirme vs .

dvbviewerin menüsünde böyle bir özelllik görünmüyor. ek yazılımlarla bu kolayca yapılabilirmi ?

ancak dvb 5.1 de recording diye bir menü var bu aktif edilip o kısma ip no vss bilgilerek girilip, aynı ağdaki diger laptop a dvb nin herhangi bir versiyonu kurulup ana bilgisayar izlemiyor(kapalı dvb) olsa bile laptop tan full bagımsız bi şekilde farklı tp lerden kanal degiştirme ve izleme mümkünmüdür? ort 8/10mbit lik bir ağ hızı yeterli gelirmi donmasız takılmasız bu iş olabilirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 7 Eylül 2013; 22:57:55 >
  • Merhaba

Daha önceki evimde aratınca tüm kanallar geliyordu.

Şu an 50 -60 channel çıkıyor.

Yarısı DOĞAN TV altında yarısıda Digital Platform altında çıkıyor.

İçlerinde işe yarar euro ve cnn var tek.

Diğeri doğan tv deki şifreli kanallar falan. İşin garip tarafı Fox ATV A Haber Kanal 7 gibi 5 6 kanal var onlar şifreli.

Anlayamadım ben merkezi sistemin çanaklardan mı kaynaklanıyor yoksa ayarlarımı yanlış yapıyorum.

TV tunerim
    Prof 7500 DVB S2

Kullandığım Program
    DVBviewer 5.1.0
    ProgDVB 6.96
  • Yahu arkadaşlar allah aşkına biri bana bu programın kanal yedeğinin nasıl alınacağını anlatsın
    son sürüm PRO versiyonunu kullanıyorum ve bir türlü beceremedim :(
  • ZoltaR Z kullanıcısına yanıt
    Channel menüsünden--->alt menü channel editör---->42E'yi seçin ve alttaki export butonuna tıklayın buradan örneğin "kanal listesi" ismini vererek .ini olarak bütün kanallar kaydolacaktır.Yine buradaki import butonuna tıklayarak kaydettiğiniz kanalları geri yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

Channel menüsünden--->alt menü channel editör---->42E'yi seçin ve alttaki export butonuna tıklayın buradan örneğin "kanal listesi" ismini vererek .ini olarak bütün kanallar kaydolacaktır.Yine buradaki import butonuna tıklayarak kaydettiğiniz kanalları geri yükleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim, peki favori listesi yaptıklarımızı nasıl yedekliyoruz, anladığım kadarıylaa bu yöntem tüm kanallar içinmiş yani denediğimde favori listem gelmedi.
  • ZoltaR Z kullanıcısına yanıt
    Channel editör içinde "EditFav" diye buton var sanırım oradan halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brev

Channel editör içinde "EditFav" diye buton var sanırım oradan halledebilirsiniz.

malesef yemedi bu, yani fav edit geliyor ama save ettiğimizde tık yok.
    çok güzel bi program ama işte bu favori listeyi çözememek kötü :S
  • Bunu öğrenmiş bulunuyorum sizinlede paylaşmak istedim
    Bilgi iyidir.

Favori listemiz C:\ProgramData\CMUV\DVBViewer\favourites.xml olarak kayıt oluyomuş.
  • Arkadaşlar merhaba sigma digital DVB s2 kartim var. Bir turlu biss İD girişi yapamadim lütfen yardimci olurmusunuz. DVB viewer kullanicisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba sigma digital DVB s2 kartim var. Bir turlu biss İD girişi yapamadim lütfen yardimci olurmusunuz. DVB viewer kullanicisiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi

arkadaslar h264 video cozucude cyber lınk cıkmıyor

ayrıca bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım

http://forum.donanimhaber.com/m_94633650/tm.htm
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    hoam dvbviewer 5.1 pro kullanıyorum. Türksat taramasında bir çok kanalı bulamıyor. Show, Kanal d, TV8 falan gibi.

Anten ayarı ve lnb ayarı tamam, uyducu yeni ayarları, içerideki tv ye bağlı uydu alıcımda 300e yakın kanal buluyor.

Bunda otomatik aramada 100 falan anca..

Kanal D ve CNNtürk'ün PID ayarlarını diğer uydu alıcımdan bakıp dvbviewer'da değiştirdim.. bu kanalları izleyebiliyorum artık.

Daha önce bu kanalları açmaya çalıştığımda sinyal kalitesi 0 gösteriyordu şimdi sorun yok.

ama show tv ve tv8 de bu PID yöntemi işe yaramadı, sorun nedir sizce?

otomatik taramada neden bulamıyor? ne yapmak lazım?
  • Dvbdream hariç hiç bir program kartımı görmüyor,neden?
  • Haydiii kanallar gitti!

Napcazz şimdiii?
  • Hmm hazır kanal listesi yüklenmemiş .. :( Akşam ben yüklerim artık
  • Kanal listesini yükleyebilecek olan varsa sevinirim. Transeditle tarama yapamadım tüm listeyi. yada program konusunda yardımcı olabılecek varsa güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.