Şimdi Ara

DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
6
Favori
43.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CMUV dosyasını bulup kanal dosyasını atıyorum bir değişme yok.Sabah 1 saatte taradıgım tüm transporter gitmiş dahası.Kayıt etmemiş program
    5.5 sürümünü kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 1 Eylül 2015; 21:39:17 >
  • Wiever de sorun var bu yüzden dvbdream deyim.
  • Arkadaşlar güncel dvbviewer sürümü ve prof 7300 s2 kart var. TRT biss key girdi, bunu çözmek mümkün müdür?
    Bi de TRT 4K şifre girmemiş ama i7 işlemcim %90 larda yük altına giriyor, HEVC hızlandırma olmadığı için izlemeyemiyoruz donuyor sürekli. Klite mega codec var, normal Gom playerda falan h265 filmleri sorunsuz izleyebiliyorum. ama dvb viewerda trt4k kasıyor.
  • arkadaşlar elinde güncel azerspace 1,astra 19,hotbird,digitgurk ve turksat hazır kanallistesi olan varsa ekleyebilirmi öncelikle azertspace1 uydusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

arkadaşlar elinde güncel azerspace 1,astra 19,hotbird,digitgurk ve turksat hazır kanallistesi olan varsa ekleyebilirmi öncelikle azertspace1 uydusu..

geç oldu biraz hocam geçen aykı kanal listesi ve dw.
    Normal olarak dvb viewer kurun,daha sonra rardaki cmuv dosyasını program data içindeki cmuv dosyası ile değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

arkadaşlar elinde güncel azerspace 1,astra 19,hotbird,digitgurk ve turksat hazır kanallistesi olan varsa ekleyebilirmi öncelikle azertspace1 uydusu..

geç oldu biraz hocam geçen aykı kanal listesi ve dw.
    Normal olarak dvb viewer kurun,daha sonra rardaki cmuv dosyasını program data içindeki cmuv dosyası ile değiştirin.

hangi rardaki dosya..:)
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    kusura bakma hocam dalgınlıkla linki vermeyi unutmusum
    buyrun :http://www.mediafire.com/file/6k417g6luo7b3q5/EYLUL+2016+DVB+WIEVER.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Ekim 2016; 19:33:41 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ilginize..
  • İlaçlı dvbwiever varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    dvb - king e bak orada var, bulamazsan benim kullandığımı atarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 10 Ekim 2016; 23:06:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki lisanslı program ,bazen bilinmeyen bir sorun çalışmayı durdurdu hatası verip kapanıyor..bu neden olabilirki..?
  • bu transedit ile hotbird uydusunu taratıyorum yaklkaık 2550 kanal buldu diyor bende,bende bulunan kanalları export ile kaydediyorum sonra dvbviewer parogramını açıp içeri alıyorum .ini dosyasını ama bakıyorum kanal sayısına toplam 1697 adet acaba bulduğu diğer kanallar neydi kaydetmedimi yoksa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 19 Temmuz 2017; 0:8:50 >
  • çok teşkkrler ..kaç saattir şu uydu ayarlarını yapmaya uğraşıyorum ya.. nihayet sayende çözdüm galiba..AA AB BA lanet olası bu nasıl bi sistem :)) umarım bi sorun çıkmadan kanlları bulur .kaç saattir bunu çözmeye uğraşıyordum ..arama yapıyor sanki ama bakalım kanal çıkmazsa uğraş dur yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikitap -- 5 Mart 2019; 3:59:5 >
  • Arkadaşlar 8 li diseqc ayarları nasıl oluyor bendeki uydular hellesat 3,astra 4,Turksat 5,Hotbird 6 diseqc girişlerinde kanal aramada diseqc giriş ayarlarında sadece 4 lü ayar gördüm diğerlerini anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.