Şimdi Ara

DVD ACİL YARDIM(araştırma sürüyor)::::::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar bana bir yardımcı olur musunuz,önce konuyu bir anlatayım bende dvd yazmak için bir program var önce dvd ye çeviriyor sonrada hareketli ön izleme yapıyorsun ama nedense takıldım kaldım bu konuda.işin özü şu:The Filmmachine ile bir güzel dvd yaptım ama iş hareketli kare izleme programına gelince bööle bir uyarı aldım(uyarı alttadır) DVDAuthorGUI_0.997 ı kurulduktan sonra ve de çalıştırınca resim altta acaba bir eksik mi vardır nedir codeclerini falan yükledim herşey tamam gibi geliyor ama bir de siz bakın...::::::

birde bu iş çok uzun sürüyor yaklaşık 8 saat falan bu normal mi filmin boyu 300 mb falan...bunu daha kısa sürede yapabilecek tek bir program yok mu...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 9 Nisan 2005, 11:24:47 >

• "8 saat falan bu normal mi filmin boyu 300 mb falan..." cok uzun bir süre kardeş.. burdada ne yazıyo valla bilmiyroum en ii si piyasa program dolu git baska program yükle
  • ne yaptığını değil de ne yapmak istediğini bi güzel yaz olmazsa başka program tavsiye edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: synthkey

ne yaptığını değil de ne yapmak istediğini bi güzel yaz olmazsa başka program tavsiye edelim

Şimdi arkadaşım bak sana açıklayayım,eğer ne yapmak istediğimi anlamak istiyor ya da biliyorum diyorsan o zaman bu kullandığım programların ne işe yaradığını zaaten anlamış olurdun,yinede ilgine teşekkür ederim.Ben burada dalga geçmiyorum geçiyor olsaydım zaaten gereksiz mesajlar bölümüne çoktan yazardım.Bu arada bana güzelce yaz beni bilenler bilir ben böyle yazabiliyorum anlayanlar anlar umurumda değil eleştiriye açığım ama sert değil kusura bakma .Bu topicte profesyonel dvd yazımından bahs ediyorum.Kısaca takıldığım bir yer var onu izah ettim resimli olarak.Dvd film izlediysen orada en başında setup falan yazar birde sahne seçimi olur,işte bende bu sahne seçimlerini yapan dvdauthorgui programını açmakta sorun yaşadım .Dolayısı ile audio ts ve video ts dosyasında iso hazırlama konseptine ulaşamadım.Dolaylı olarak ta dvdauthorguiden moiton menu hazırlayamadım.Bu dataları da hazırlayamayınca da otomatik olarak ham veri denilen (no authoring) edilmemiş bir yapıta sahibim.Sanırım ne demek istediğimi Profesyonel bir dildeki anlatımımı anlamışsındır.
    teşekkür ederim:..

• quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Şimdi arkadaşlar bana bir yardımcı olur musunuz,önce konuyu bir anlatayım bende dvd yazmak için bir program var önce dvd ye çeviriyor sonrada hareketli ön izleme yapıyorsun ama nedense takıldım kaldım bu konuda.işin özü şu:The Filmmachine ile bir güzel dvd yaptım ama iş hareketli kare izleme programına gelince bööle bir uyarı aldım(uyarı alttadır) DVDAuthorGUI_0.997 ı kurulduktan sonra ve de çalıştırınca resim altta acaba bir eksik mi vardır nedir codeclerini falan yükledim herşey tamam gibi geliyor ama bir de siz bakın...::::::

birde bu iş çok uzun sürüyor yaklaşık 8 saat falan bu normal mi filmin boyu 300 mb falan...bunu daha kısa sürede yapabilecek tek bir program yok mu...?

abi DVDAuthorGUI programının comdlg32x dosyası yok dio.sen programı bastan kur eger setup dosyasında hata yoksa düzgün bi şekılde kurarsın buyuk ihtimal

• quote:

Orjinalden alıntı: mcse2k3

quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Şimdi arkadaşlar bana bir yardımcı olur musunuz,önce konuyu bir anlatayım bende dvd yazmak için bir program var önce dvd ye çeviriyor sonrada hareketli ön izleme yapıyorsun ama nedense takıldım kaldım bu konuda.işin özü şu:The Filmmachine ile bir güzel dvd yaptım ama iş hareketli kare izleme programına gelince bööle bir uyarı aldım(uyarı alttadır) DVDAuthorGUI_0.997 ı kurulduktan sonra ve de çalıştırınca resim altta acaba bir eksik mi vardır nedir codeclerini falan yükledim herşey tamam gibi geliyor ama bir de siz bakın...::::::

abi DVDAuthorGUI programının comdlg32x dosyası yok dio.sen programı bastan kur eger setup dosyasında hata yoksa düzgün bi şekılde kurarsın buyuk ihtimal

belki 5 defa yükledim sildim ama yinede aynı hatayı veriyor sitesinden indirdim yine aynı hatayı verdi...
    sanırım başla bir sorun var.kafayı yiicem yaa valla

• sana bu durumu çözelim ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: synthkey

sana bu durumu çözelim ok

bekliyorum dostum sağ ol...?
  • up
  • DVDAuthorGUI şunu yükleyip test edecek yok mu
    tarattırın google de ve yükleyin bir boş dosyaya kurun ve pembe cd yi çalıştırın bakalım aynı uyarıyı verecek mi...?
  • ya uplamaktan bıktım valla bu işten anlayan yok mu hakkatten ..ciddi soru dedik kimse aldırmadı illa geyik mi olsun..arkadaşlar indirmenizi istediğim programlar allah rızası için kurun ve deneyin ne olur yaa amma yalvardım :::
    1:The Filmmachine 1.3
    2:Dvdauthorgui bu program üstteki olmadan çalışmaz...
    3:codec olarak da huffyuv
    bunları kurun sonra silersiniz...dvdauthorgui yi bir çalıştırın bakalım aynı hatayı mı verecek tek istediğim bu.
    not:bu programları yahoo arama motorundan bulabilirsiniz...fazla büyük de değil yahu 15 dakikanızı almaz deneyin lütfen...banada çalışıp çalışmadığı konusunda yazın yoksa hırs yapıp en sonunda öörenicem iyice ama zaaten fazla kastım artık gözlerim karınca oldu...teşekkür ederim...
  • indiriyorum deneyeceğim senin için
  • Eğer olmaz ve canın sıkılırsa "Ulead DVD WorkShop 2" programını denersin.
  • Araştırmalarım vede çalışmalarım sürüyor.Dvd authoring profesyonel yazılımlar:
    my dvd plus 4.0:www.mydvd.com
    dvd-lab 1.1:www.mediamachance.com
    dvd power tools:www.ulead.de
    encore 1.0:www.adobe.de
    vegas+dvd:www.sonicfoundry.com (şu an bunu yüklüyorum en pahallısı buymuş pahallıdır vardır hikmeti.700 euro

• beyler bende tek dosya olarak 1.8GB AC35.1 Divx film var altyazisida icinde yani ayri bir dosya degil tek dosyada hepsi bunu nasil 2.8GB di gecmemek kaydiyla DVD yapabilirim cunku otomatik yapan proglar 4.35GB yapiyorlar ben ayarlarinida yapabilecegim bir prog istiyorum
  • arkadaşlar bundan üç gün önce arabadan bir korg karma ve x5 d klavyelerimi çaldılar bu nedenle acil klavyeye ihtiyacım var. triton le 76 veya 61 tuş olabilir.yardımcı olursanız çok sevinirim
  • "birde bu iş çok uzun sürüyor yaklaşık 8 saat falan bu normal mi filmin boyu 300 mb falan...bunu daha kısa sürede yapabilecek tek bir program yok mu...? "

arkadas1n sorunu tam anlayamad1m ama çok uzun suruyor d1ye sormus ona cwp werim bari..dogrudur uzun surer convert pc yi en cok yoran islemlerden biridir..mesela bi dvd yi divx yapmak bile 5-6 saat aliyor..bu sure islemci hizina göre v.s degisebilir ama senin 8 saat de çok anormal bi süre diil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.