Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

quote:

Orijinalden alıntı: arşivci_06

kargo bugün gönderildi bakalım sonuç nasıl olacak, yarın kargo gelince baskılar hakkında bilgi veririrm burdan.

Demek verdiler kargoya ya bende burda yapmaktan başka seçenek yok galiba burdaki adam 4 TL dedi kapak başına bu işlerden anlamadığı belli.Bende ok kib by dedim

hocam sen hangi şehirdesin ankaradaysan çok yer bastıracagın.

4 tl ne yav naapmış o öyle baya bir uçmuş

bastıracağın yere ben devamlı kapak bastırıyom de burda bastırıyım dersen biraz daha indiriyo. birazda toplu olursa daha iyi olur.

@byaydin

hocam kartona bastır diyosunda onun altından kalkılmaz valla bir de karton dediğin kağıt kutuya koyulunca kağıdın büküldüğü yerler beyazlıyor kalın olduğu için. Word le filan boşuna uğraşıyorsunuz bence ozalitçiye zaten boyutlarını verirsen onlar hepsininin boyutunu hemen ayarlıyor toplu olarak bazı ozalitçiler zaten biliyor dvd boyutlarını ve hemen basıyorlar . bence böyle uğraşmak gereksiz.

bir de o coverların boyutu eğer ozalitçide bastırılacaksa küçük ama evde basacaksanız yeterli.

coverxp programında her kutuya göre baskı yapıyo biraz araştırırsanız ya da denerseniz her kutuya göre var.

• quote:

quote:

quote:

kargo bugün gönderildi bakalım sonuç nasıl olacak, yarın kargo gelince baskılar hakkında bilgi veririrm burdan.

Demek verdiler kargoya ya bende burda yapmaktan başka seçenek yok galiba burdaki adam 4 TL dedi kapak başına bu işlerden anlamadığı belli.Bende ok kib by dedim

hocam sen hangi şehirdesin ankaradaysan çok yer bastıracagın.

4 tl ne yav naapmış o öyle baya bir uçmuş

bastıracağın yere ben devamlı kapak bastırıyom de burda bastırıyım dersen biraz daha indiriyo. birazda toplu olursa daha iyi olur.

@byaydin

hocam kartona bastır diyosunda onun altından kalkılmaz valla bir de karton dediğin kağıt kutuya koyulunca kağıdın büküldüğü yerler beyazlıyor kalın olduğu için. Word le filan boşuna uğraşıyorsunuz bence ozalitçiye zaten boyutlarını verirsen onlar hepsininin boyutunu hemen ayarlıyor toplu olarak bazı ozalitçiler zaten biliyor dvd boyutlarını ve hemen basıyorlar . bence böyle uğraşmak gereksiz.

bir de o coverların boyutu eğer ozalitçide bastırılacaksa küçük ama evde basacaksanız yeterli.

coverxp programında her kutuya göre baskı yapıyo biraz araştırırsanız ya da denerseniz her kutuya göre var.

Denizli hocam adamla 6 tanesi 4 liraya anlaştım yani tanesi 50 kuruşa denk geliyor sticker da 50 kuruş sadece kutu kaldı onuda nereden alacağımı bilmiyorum.

• @hsnsvbnymr

Siyah almak yerine bir kutuya 20 kuruş fazla verip şeffaf almanı öneririm. Siyahlar hem kalitesiz hem fena kokuyorlar.
    cd.com.tr üzerinden alabilirsin ama toplu satıyorlar sanırım. gittigidiyor da satanlar da var
  • Fenerbahçe, buyur 3240*2175 çözünürlüklü American History X:

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

@hsnsvbnymr

Siyah almak yerine bir kutuya 20 kuruş fazla verip şeffaf almanı öneririm. Siyahlar hem kalitesiz hem fena kokuyorlar.
    cd.com.tr üzerinden alabilirsin ama toplu satıyorlar sanırım. gittigidiyor da satanlar da var

Yok hocam hayatta siyah almayı düşünmüyorum zaten.
  • Beyler cover basım işlemini internette yada izmirde nereden yapabiliri ?
  • @arsivci_06

Ozalitçilerin başı sürekli meşgul oluyor benim dedigim şekilde çırağına bile verebiliyor o görevi ve fazla beklemeden alabiliyorum baskılarımı..
    Kartona bastırmış oldugum 3200 vcdlik arşivim 7 sene hiçbirşey olmadan beyazlamadan,soyulmadan öylecene durdu...
    sen sürekli kagıdını kutusundan çıkartıp durusan ona hiçbirşey dayanmaz zaten...
    bu sene başı vcd arşivimi başka arkadaşlarıma dağıttım ve onlarda tertemiz durmakta..
    karton evet biraz pahalı dvd kapagın tanesi yerine göre 75krş / 1.25 tl ye kadar geliyor...
    Neyse ben sadece fikir vermek istemiştim..Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan*

Beyler cover basım işlemini internette yada izmirde nereden yapabiliri ?

maxipaket.com ama kullanan kimse önermez çok ilgisizler.
  • bugun sabah kargo geldi koli filan yok sadece kapaklarin oldugu bir poset zarf var kargocuya sordum baska kutu filan var mi diye yok dedi. saka gibi bu maxipaket, bende bir sinir direk canli destege baglandim sansima biri cikti soyledim durumu kutularla bos dvdleri yollamamissiniz diye bakti siparis numarasindan evet yollamamisiz dedi piskin piskin bugun yolluyalim dedi eksikleri.sonra ben ne dediysem cevap gelmedi.

ya bende sans yok ya da bu firma artik isin iyice suyunu cikartti daha onceki siparislerimde hic boyle bir sey olmamisti gec geliyodu ama tam geliyodu.

baskilarin kalitesine gelirsek eskisi kadar iyi degil baskilar idare eder ama bazilarinin rengi cok soluk ben onermem burda bastirmanizi .ben artik burdan ne baski yaptiririm ne de en ufak bir sey siparis ederim.

Eger sizde boyle ilgisiz, sorumsuz, isini iyi yapmayan bir firmadan alisveris yapmak istiyorsaniz sakin derim hic bulasmayin bence.

yazim hatalari icin kusura bakmayin cepten yaziyorum.

• quote:

bugun sabah kargo geldi koli filan yok sadece kapaklarin oldugu bir poset zarf var kargocuya sordum baska kutu filan var mi diye yok dedi. saka gibi bu maxipaket, bende bir sinir direk canli destege baglandim sansima biri cikti soyledim durumu kutularla bos dvdleri yollamamissiniz diye bakti siparis numarasindan evet yollamamisiz dedi piskin piskin bugun yolluyalim dedi eksikleri.sonra ben ne dediysem cevap gelmedi.

ya bende sans yok ya da bu firma artik isin iyice suyunu cikartti daha onceki siparislerimde hic boyle bir sey olmamisti gec geliyodu ama tam geliyodu.

baskilarin kalitesine gelirsek eskisi kadar iyi degil baskilar idare eder ama bazilarinin rengi cok soluk ben onermem burda bastirmanizi .ben artik burdan ne baski yaptiririm ne de en ufak bir sey siparis ederim.

Eger sizde boyle ilgisiz, sorumsuz, isini iyi yapmayan bir firmadan alisveris yapmak istiyorsaniz sakin derim hic bulasmayin bence.

Herkes zaten işini doğru düzgün yapsa hiçbir sıkıntı kalmayacak.size hak vermemek mümkün değil.

• quote:

bugun sabah kargo geldi koli filan yok sadece kapaklarin oldugu bir poset zarf var kargocuya sordum baska kutu filan var mi diye yok dedi. saka gibi bu maxipaket, bende bir sinir direk canli destege baglandim sansima biri cikti soyledim durumu kutularla bos dvdleri yollamamissiniz diye bakti siparis numarasindan evet yollamamisiz dedi piskin piskin bugun yolluyalim dedi eksikleri.sonra ben ne dediysem cevap gelmedi.

Demek öyle allahın cezaları.Hocam sağolasın geçmiş olsun sana yok bende vazgeçtim burda kapak resmi + sticker 1 liraya anlaştım hiç çekemem maxipaket falan filan.Hocam zahmet olmazsa coverların resmini koyar mısın ?

• quote:

quote:

Demek öyle allahın cezaları.Hocam sağolasın geçmiş olsun sana yok bende vazgeçtim burda kapak resmi + sticker 1 liraya anlaştım hiç çekemem maxipaket falan filan.Hocam zahmet olmazsa coverların resmini koyar mısın ?

saolasin hocam resimleri de aksam koyarim.

• quote:

quote:

quote:

saolasin hocam resimleri de aksam koyarim.

Eyvallah hocam

• bluray izlemekte ayrı bir zevk yaa
  • scarface ve titanic coverların renkleri çok soluk eğer büyültüp bakarsanız bariz belli .

scarface de aşağılarında daha fazla ateş kısmında ve kapagın tamamında solukluk var

titanic te yüz kısımlarında ve kapağın heryeri soluk

bu kapakta da çizik çizik şeklinde renk solmaları var yine büyültürseniz çok belli oluyo özellikle siyah renklerde

bu kapakta da yine çizik çizik renk solmaları var.

bu kapakta da surat kısmında renk solmaları var.

Bunları sadece örnek olsun diye koydum, yani sadece bu kapaklarda yok bu sorunlar çoğunda var yanlış anlaşılmasın.

Bir de belki birileri çıkıp ''kardeşim senin resimlerin kalitesiz ondan soluk çıkmış'' diyebilir ama resimler kesinlikle kalitesiz değil hepsi yüksek kalitede.

• Bana da kargo ulaştı maxipaketten. Arkadaşın da dediği gibi cover lar çok mat. Sanki 72 dpi de basılmış. Kenarlarını da kesik değildi ben kestim. Yazıcı çıktısı gibi geldi bana.

Ama labeller i çok güzel basmışlar. Ne matlık ne parlaklık var. Label basımı da görünmüyor ama şimdi sitede.
  • @Arşivci_06

Eyvallah hocam evet matlık bariz belli yok ben kesin vazgeçtim.Sanada zahmet oldu allah razı olsun.

@xhromex

Evet bende farkettim stickerı kaldırmışlar.
  • quote:

@Arşivci_06

Eyvallah hocam evet matlık bariz belli yok ben kesin vazgeçtim.Sanada zahmet oldu allah razı olsun.

@xhromex

ne zahmeti yav ben sadece siparis verecekleri bilgilendirme amaciyla koydum, yararli olmustur insallah.

ben derim ki burdan kesinlikle kapak bastirmayin.

Ayrica eksik yolladiklari siparisimden hic haber yok hayirlisi bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@Arşivci_06

@xhromex

ne zahmeti yav ben sadece siparis verecekleri bilgilendirme amaciyla koydum, yararli olmustur insallah.

ben derim ki burdan kesinlikle kapak bastirmayin.

Ayrica eksik yolladiklari siparisimden hic haber yok hayirlisi bakalim.

Sağol hocam.Kesinlikle yararı oldu hayatta alışveriş yapmam ayrıca inşallah olumlu sonuçlanır senin diğer sipariş.
  • arkadaslar supernatural ve lost ıcın sırtı genıs cover lazım 12 dvd lık kutulardan var.elınde olan varsa paylasabılır mı
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.