Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3haftadır araştırıp kurcaladıkdan sonra yazıcı, etiket(label kağıdı) vb vb aldım topladım

Tek sorunum var. Dms den aldığım etikete label yapamıyorum.

Tam oturmuyor ayarını nasıl yapacağız. Birkaç program buldum ama onlarda ya biraz sağ ya biraz aşşağı vb vb oluyor tam oturtamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 26 Eylül 2011; 23:20:36 >
  • DvD'ye resim basmayı sadece labelle mi yapabiliyoruz ?
  • DMS'nin sitesinde baskı düzgün çıksın diye program ayarı var ayrıca baskı şekli kısmında filan o labellerden birini seçtiğimiz yerde yukarı-aşağı-sağ-sol ayarları var(x -y koordinatı şeklinde) ben oradan DMS'den aldığım kağıtlara taşan kısımları düzeltmiştim.Nero ile bile kullanabiliyorsun DMS sitesindeki yamayı.x-y koordinatlarını ayarlayacaksın
    Nero Cover Design'da kağıt sdtoğu diye bir yer var oradan DMS'yi seçip X-Y koordinatlaırnı düzgün şekilde ayarlarsan oluyor.
  • Arkadaşlar bu DVD kapaklarını kesmek için ne tür bir kağıt kesme makinesi (giyotin) lazım ? Bu elle tutmalı aşağı indirip-kaldırmalı bıçaklı olanı aldım ben 100 TL civarında verip ancak o işimi görmedi. Geri iade ettim. Ne tarz bi alet lazım bana ?

Bilen varmı ? Maket bıçağı iş görmüyor çünkü günde 60-70 adet kesmem gerek...

Teşekkürler,
  • Cover görüntüleri niye siliniyor?

Dün buraya bi resim uploadlamıştım nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

Cover görüntüleri niye siliniyor?

böyle bir sey yapıldıysa hic yakısık almamıs
  • Arkadaşlar Maxipaket'in İş Bankası hesabına EFT yapacağım Halkbank'tan ancak İsim-soyisim seçeneğine ne yazılacağını bilen var mı?

veya

Blu ray Cover baskısını nerede yaptırabilirim İstanbul/Bahçelievler'deyim.Bilgisi olan bilgi verirse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

Cover görüntüleri niye siliniyor?

böyle bir sey yapıldıysa hic yakısık almamıs

Yöneticiler silmişse yıllar sonra mı akıllarına gelmiş Konu her nekadar eski heyecanından uzaklaşsada dolu dolu 100 sayfa geçti, güzel paylaşımlar oldu emeği geçenlere teşekkürler tekrar.
  • ilker yakında imzanda uçar küçültsene onları
  •  Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

one pice için böyle bişey düsünüyorum fakat 10 tanede yetmez gibi 500 + bölüme.Böyle tasarımlar için bi program var mı?
  • İyi gunler bana bu is icin cd cover yapabilen iyi bir yazici onerirmisiniz tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 30 tane Cover siparişi vermiştim ama 10 gün üzerine gönderdiler. Her seferinde bugün gönderiyoruz, yarın göndereceğiz dediler ve sonunda geldi. O kadar beklediğime gerçekten değdi. Yani güzel baskılar ulaştı elime. Bu sefer de DVD Kutusu yetmedi :D Şimdi siparişlerimi biriktiriyorum yine toplu olarak hem cover hem de dvd kutusu sipariş edeceğim....

Bu arada photoshop ile Amerikan Pastası BoxSet yaptım 7 cover onlar da baskıdan geldi çok güzel olmuşlar, ellerime sağlık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezzapcı Pasa

İyi gunler bana bu is icin cd cover yapabilen iyi bir yazici onerirmisiniz tesekkurler

+1
  • BREAKING BAD 33mm
     Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eugen -- 15 Ekim 2011; 13:50:48 >

• DEXTER 33mm

PRISON BREAK 33MM

FRINGE 33mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eugen -- 15 Ekim 2011; 13:51:28 >

• SAW 14mm

• quote:

Orijinalden alıntı: by_vEdmAn

Ben 30 tane Cover siparişi vermiştim ama 10 gün üzerine gönderdiler. Her seferinde bugün gönderiyoruz, yarın göndereceğiz dediler ve sonunda geldi. O kadar beklediğime gerçekten değdi. Yani güzel baskılar ulaştı elime. Bu sefer de DVD Kutusu yetmedi :D Şimdi siparişlerimi biriktiriyorum yine toplu olarak hem cover hem de dvd kutusu sipariş edeceğim....

Bu arada photoshop ile Amerikan Pastası BoxSet yaptım 7 cover onlar da baskıdan geldi çok güzel olmuşlar, ellerime sağlık :D

Maxipaket'ten mi yaptın alışverişi 5 gün oldu hala Sipariş Hazırlanıyor diyor

bu işi yapan baska bir yer biliyor musunuz veya bu baskı için ucuz ve çok toner tüketmeyen bir yazıcı tavsiyeniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 16 Ekim 2011; 20:34:08 >
  • JAMES BOND 33mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eugen -- 18 Ekim 2011; 1:32:02 >

• eugen gene döktürmye baslamıssın hepsi cok güzel
  • Teşekkür ederim NİKIL.Biraz zaman buldum uğraşayım dedim.

BAND OF BROTHERS 33mm

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.