Şimdi Ara

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.999
Cevap
28
Favori
440.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boras06

arkadaslar supernatural ve lost ıcın sırtı genıs cover lazım 12 dvd lık kutulardan var.elınde olan varsa paylasabılır mı

evet supernatural coveri paylaşabilirseniz 12lik dvd için sevinirim.
  • elinde dexter 5. sezon yüksek çözünürlüklü cover'ı olan var mı ?

istek olursa 4. sezon yüksek çözünürlüklü olanını paylaşabilirim.
  • Arkadaşlar Selamlar,

Cover ları edindiğiniz bir site var mı yani?bastırmak için yolladığınız yerler değil cdcover.cc gibi;

Blu Ray coverlar olan yerler DVD ler biraz daha çoğaldıktan sonra bastıracağım biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Arkadaşlar Selamlar,

Cover ları edindiğiniz bir site var mı yani?bastırmak için yolladığınız yerler değil cdcover.cc gibi;

Blu Ray coverlar olan yerler DVD ler biraz daha çoğaldıktan sonra bastıracağım biraz...

google'dan ben mesela filmin ismini yazıp sonuna cover falan ekliyorum bazen güzel yerler çıkıyor.
    yoksa freecover.net var ama çok kötü çözünürlükte veriyor beleş üyeler için.
  • arkadaşlar bir şey sormak istiyorum..undercover xp programında 2 tane çıktı aldım. ikiside siyah beyaz çıktı.ayarlarına baktım ama göremedim.bu sorunu nasıl halledebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jawseren -- 2 Eylül 2011; 17:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Arkadaşlar Selamlar,

covertr.com buraya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelofiori

quote:

Orijinalden alıntı: boras06

arkadaslar supernatural ve lost ıcın sırtı genıs cover lazım 12 dvd lık kutulardan var.elınde olan varsa paylasabılır mı

evet supernatural coveri paylaşabilirseniz 12lik dvd için sevinirim.

http://www.covertr.com/showthread.php?t=3714
  • Öncelikle yeniyim hiçbişi bilmiyorum.Bilmemek ayıp değil ya öğrenmeye geldik
    Sayfalardan karışık karışık okudum biraz ama anlamadım pek

Şöyle dvdye resim basma ve alttaki gibi kağıta basmayı hangi tür yazıcılar yapabilir
    Siz ne kullanıyorsunuz

Dvd-BluRay film-dizi cover tasarım ve basım

• beyler lütfen yardım edin 33 mm ve 27 mm lik template ler var mı elinizde çok acil ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

beyler lütfen yardım edin 33 mm ve 27 mm lik template ler var mı elinizde çok acil ihtiyacım var

şu an upload yapamayacağım ama boyutlarını veriyim ps den ayarla

x'li..( mm).............: genişlik (arka+sırt+ön) x yükseklik

300 dpi

#########
    ###DVD###
    #########

1-2...( 7mm).............: 3150 (1535+ 80+1535) x 2175
    1-2-4.(14mm).............: 3240 (1535+170+1535) x 2175
    4-6-8.(27mm).............: 3370 (1535+300+1535) x 2175
    10....(33mm).............: 3460 (1535+390+1535) x 2175
    12....(38mm).............: 3520 (1535+450+1535) x 2175
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

beyler lütfen yardım edin 33 mm ve 27 mm lik template ler var mı elinizde çok acil ihtiyacım var

şu an upload yapamayacağım ama boyutlarını veriyim ps den ayarla

x'li..( mm).............: genişlik (arka+sırt+ön) x yükseklik

300 dpi

#########
    ###DVD###
    #########

1-2...( 7mm).............: 3150 (1535+ 80+1535) x 2175
    1-2-4.(14mm).............: 3240 (1535+170+1535) x 2175
    4-6-8.(27mm).............: 3370 (1535+300+1535) x 2175
    10....(33mm).............: 3460 (1535+390+1535) x 2175
    12....(38mm).............: 3520 (1535+450+1535) x 2175

abi lütfen upload eder misin ps'den gerçekten ayarlayamıyorum.ilk mesajda falan da vardı bu ölçüler ama gerçekten yapamıyorum.sabahtan beri her yeri aradım çok fenayım şuan.lütfen upload eder misin

• 27 mm için
    http://www.mediafire.com/?a3fpb0manzmjtoj

33 mm ile uğraşmadığımdan elimde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

hocam tasarımları hangi program ile yapıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim...
  • Merhaba ben de bir süredir forumunuzu bilhassa cover konusunu takip ediyorum ve sanırım bende de cover merakı başladı.

işte bu da ilk cover denemem, Pardus 2011 coverı ve inanın çok fazla eleştiriye ihtiyacım var :)
  • avatarın cd coverını göndermeniz mümkünmü acaba
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbzn1967

avatarın cd coverını göndermeniz mümkünmü acaba
    teşekkürler

http://www.cdcovers.cc/search/all/avatar
    buradan cover lara ulaşabilirsin.
  • Arkadaşlar bana 3 boyutlu kapak hazırlayabileceğim bir program gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz bu arada size katkım olsunhttp://www.freecovers.net/ bu sitede yok yok ama premium üye olursanız kapakları orjinal indiriyorsunuz free üyelere kapak görüntüleri biraz kalitesi düşük geliyor birde sınızsız üyelik 22 evro cıvarı sınırsız üyeliğim mevcut isteyen arkadaşlara cover konusunda yardımcı olmaya çalışırım....
  • kapaklar için herkese teşekkürler
    malum site dışında kapak basan var mı?Malum site label basmayı bırakınca ortada kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_Warrior

Arkadaşlar bana 3 boyutlu kapak hazırlayabileceğim bir program gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz bu arada size katkım olsunhttp://www.freecovers.net/ bu sitede yok yok ama premium üye olursanız kapakları orjinal indiriyorsunuz free üyelere kapak görüntüleri biraz kalitesi düşük geliyor birde sınızsız üyelik 22 evro cıvarı sınırsız üyeliğim mevcut isteyen arkadaşlara cover konusunda yardımcı olmaya çalışırım....

Hocam sanırım coverların 3 boyutlu örnek görüntülerini almak için program arıyorsunuz.. Bunun için en uygun program imandix tir kendi internet sitesinden indirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: _CcAaNn_

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_Warrior

Arkadaşlar bana 3 boyutlu kapak hazırlayabileceğim bir program gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz bu arada size katkım olsunhttp://www.freecovers.net/ bu sitede yok yok ama premium üye olursanız kapakları orjinal indiriyorsunuz free üyelere kapak görüntüleri biraz kalitesi düşük geliyor birde sınızsız üyelik 22 evro cıvarı sınırsız üyeliğim mevcut isteyen arkadaşlara cover konusunda yardımcı olmaya çalışırım....

Hocam sanırım coverların 3 boyutlu örnek görüntülerini almak için program arıyorsunuz.. Bunun için en uygun program imandix tir kendi internet sitesinden indirebilirsiniz

Evet öyle bir program arıyorum bunu bir deniyeyim teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.