Şimdi Ara

DVD CAMERA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony handcam dvd 105e modeline sahibim cektigim görüntüleri birtürlü cd ye aktaramamıştım nero8 ile dvd vcd olarak artık cd ye aktarabiliyorum ancak bir sorunum var . öncelikle şöyle anlatayım ,camera cekimlerini mini dvd si üzerine VİDEO ve VR modunda atıyor video modu TS_VİDEO ,VR modu ise VR_MOVİE OLARAK ATIYOR VR modunda daha sonra bütüün kareler üzerinde kesme silme düzeltme yapıldıgından bunu tercih ediyorum bu nero8 ile bu modda dahi olsa artık atabiliyorum cd ye ancak bu nero8 elimde degilken nero 6 vardı onla bu VR modunda atamıyordum o zaman cektigim görüntüleri bende direk kalıp olarak dvd cd sine attım tabi kalıp olarak attıgımdan dvd playerlarda açamıyordum bilgisayarda açabiliyordum şimdi bu dvd deki kalıbı dvd veya vcd playerlarda açmak için ne yapmam gereklidir nero8 de denedim olmuyor ben mi yapamadım yardımcı olusanız sevinirim???????????

• sorunu avs vıdeo converter ile çözdüm ama şimdi bunu ücretsiz download ettimde süresi geldimi kapannacak kapanmaması için ne yapabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.