arkadaşlar ben orjinal olmayan 11 DVDyi bilgisayarıma kopyaladım.bunları tekrar nasıl boş DVDlere kopyalayabilirm. direk dosyaları kopyalamayı denedim ama dvd playır herhangibi tepki vermedi.ve neroyla yazmaya başla dediğimde dvd-video yarattan yapın gibi bir uyarı geliyor.öyle denedim oda olmadı hep takılıp kalıyor.
arkadaşlar bu çok lazım inanın 15 dvd harcamışımdır kopyalamayı başarmak için.
özetlemek gerekirse. ben arkadaştan orjinal olmayan bir kaç dvd film aldım ve dvdleri olduğu gibi bilgisayara kaydettim.şimdi boş dvdlere yazmak istiyorum
orijinal olmayan dvd leri bilgisayara kopyaladıysan onları yazmanda sorun olmaz sorun dvd writer da ya da boş dvd ler de olabilir.
saygılar....
sorun yok dvdye kaydediyo ve bilgisayardan izleniyor.fakat dvd player onu algılayamıyor sanırım dvd video gibi algılamıyor zaten bilgdekileri boş dvdye çekerken neroda dvdvideo yarattan yap diyo.ama oda takılıyo.neyse bugün dvdcloneyi deneyeceğim gitti okadar dvd bitane daha gider
Bu arada neroda dvd vidyo yarat dedikten sonra sana VIDEO_TS ve AUDIO_TS klasörleri oluşturur sen elindeki dvd nin DOSYALARINI yani klasör biçiminde değil dosyalaraını video ts klasörününün içine atacaksın. Bunları yapamadan mı takılıyo nero?