Şimdi Ara

dvd kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldigim lg dvd writer ile guzel bir dvd filmini nero ile bire bir kopyalamak istedim ancak dvd yuzde 82 de okuma hatasi ile yazim islemi yarida kaliyor.... Acaba dvd uzerinde kopyalama yapmamı engelleyen birsey mi var yoksa dvd uzerinde cizik filan var da o yuzden mi okuma yapmiyor... bir turlu bu problemi cozemedimm.... Bire bir dvd kopyalama isinde nero dan cok daha iyi onerebileceginiz.... yani bu isin ustadi bu programdir diyebileceginiz program var mi acaba?????

• çizik olup olmadığını dvd nin üstüne bakarak yazsan buraya daha iyi olmazmı
  • orijinal cd yi kopyalayamazsin tabikide

intervideo dvd copy kullan...
  • yok zaten film dvd playerda bastan sona cok rahat izledim hic bir kesindi duraklama olmadan .... ciplak goz ile bakdıgım zamanda dvd nin uzerinde cizik de gorunmuyor.... acaba kopyalama yi engellemek icin birsey olsan yuzde 82 ye gelince mi keser yoksa bastan cd nin image ni hic almaz mi? onu merak ediyorum.... ayrica yuzde 82 de kalmasi dvd uzerine yazarken degil orjinal dvd yi okurken kaliyor.....
  • quote:

ayrica yuzde 82 de kalmasi dvd uzerine yazarken degil orjinal dvd yi okurken kaliyor.....

bu ne demek anlamadim...

ama sana sunu söyliyim; nero orijinal dvdleri kopyalamaz, orijinal cdleri kopyalamadigi gibi...

intervideo dvd copy i indir, areste war...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 hdd kopyalama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.