1- dvd kopyalamak için hangi programı öneririsiniz? 2- kopya korumalı cd'leri nasıl kopyalayabilirim? 3- dvd kopyala konusunda dikkat etmem gereken noktalar var mı?
şimdiden teşekkürker
bende hemen bi soru ekleyeyim. bölge kiti farkı sorun yasatırmı?
forumda dvd işiyle uğraşan yok herhalde [bye]
andante ben nero ile kopyalıyorum Ps2 oyunları için zaten indireceğim belli siteler var yani pek kasmıyorum...
normal nero çekiyor mu? yoksa dvd ile ilgili bi sürümümü var?
Slm, InterVideo DvdCopy 2 --- dvd kopyalama prog u AnyDvd ----------------- dvd region free + protection kırma prog u Bu programlar ishini gorecektir... hatta bence bashka program arama chunku, dvd.box.sk deki bi review da Intervideo nun programını en kaliteli program olarak belirledi sıkıshtırma konusunda... Bildigin gibi shu andaki cogu dvd 6-7 GB ciwarı ..dogal olarak butun dvd copy prog ları filmleri ilk once sahip oldukları sıkıshtırma teknolojileriyle bir dvd ye sıgacak boyuta indiriyolar.. InterVideo DvdCopy 2 nin output u en kaliteli hatta neredeyse orijinalinden ayrılamıyacak kadar iyi oluyor..!!
Pratik te InterVideo DvdCopy 2 hich bir film dvd sini copy protection yuzunden kopyalamadıgı ichin AnyDvd prog una da ihtiyacın olucak... kolay gele........
bence filmi sıkıştırma kaliteden ödün verme menüleri at sadece bilmi ve işine yarayacak olan alt yazı ses ikilisini al oda yaklaşık 4.3-4.7GB gibi bişey yapıyo zaten. DVDFAB işini görür. yazmak için nero 6.0... yeterli.
ben nero da çekiyor die biliyorum
nero'nun performansından çok memnun kaldım. anydvd'de çok faydalı bi programmış. tevsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
DVD Shrink tavsiye ediyorum kopya koruma falan vızzzz gelisrsss
gollum gollum...
Slm synthkey.. Bende ilk bir kach dvd yi<font color='blue'>"Dvd Shrink"</font id='blue'> prog uyla hdd ye kopyalamıshtım... Kullanımı gayet kolay, ama herhalde freeware bi yazılım oldugu ichin ?? sıkıshtırma teknolojisi chok kalitesizmish..!!
Daha once de yazdıgım gibi <font color='red'>dvd.box.sk </font id='red'>adresindeki bi yazıda, bi kach tane Dvd kopyalama prog larının kalitelerini karshılashtıran test war, we burda birinciligi <font color='blue'>"InterVideo DvdCopy 2"</font id='blue'> programı alıyor, sonunculugu ise <font color='blue'>"Dvd Shrink"</font id='blue'>. Bende bunun uzerine kazaa dan Intervideo yu indirip kullanmaya bashladım gayet guzel.. Sadece kullanan we kullanmayı dushunenler ichin bilgi olsun diye yazdım, kolay gele.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme