Şimdi Ara

Dvd Okuyucusu Nereye Gitti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncesinde windows 7 32 bit işletim sistemi kullanıyordum. Sonra birgün windows 8 enterprise 32bit yükledim. Fakat ilk kurduğum andan itibaren Dvd okuyucusu bilgisayarımda hiç gözükmedi - hiç DVD-CD çalıştıramadım. (Deamon Tools sorunsuz çalışıyor) Driver yüklemek istedim fakat PC'min DVD okuyucusunda sadece "SUper Write Master" yada "Speed Plus" gibi şeyler yazıyor ve bunlar için Driver bulamadım. Ne yapabilirim? Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Dvd okuyucumun modelini nasıl öğrenirim? Driverı nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3A1R2P -- 25 Temmuz 2013; 22:33:41 >

• -GÜNCEL-
  • Everest Ultimate indir o donanımını gösterir Dvd Dahil.
  • Sağol hemen indiriyorum
  • drıver yuklemene gerek yok ısletım sıstemı otomatık gorur bıos ayarlarından bak kapanmıs olabılır kablolarını kontrol et
  • Kablolardan kaynaklanabileceğini sanmıyorum kasayı format attığımdan beri açmak değil taşımadım bile. Biosdan kendi kendine kapanabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3A1R2P

Kablolardan kaynaklanabileceğini sanmıyorum kasayı format attığımdan beri açmak değil taşımadım bile. Biosdan kendi kendine kapanabilirmi?

Bilgisayar konusuna güven olmaz Bios a girip ayarlarları resetleyip yeniden başlatabilirsin.
  • Tamam bir deniyim
  • En iyisi ben yarın sabah gözüyle yapayim yinede çok sağol
  • quote:

En iyisi ben yarın sabah gözüyle yapayim yinede çok sağol

Banada olmuştu kasadan bi dvd soketini çıkarıp takın düzelebiliyo bazen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheThroner

quote:

En iyisi ben yarın sabah gözüyle yapayim yinede çok sağol

Banada olmuştu kasadan bi dvd soketini çıkarıp takın düzelebiliyo bazen öyle.

• Çıkartıp taktım düzelmedi
  • Everest'den optik sürücülere baktım hiçbirşey yok ama içini açıp kontrol ettiğimde bağlıydı optik sürücü bozuldu desem neden windows 8 yüklerken bozulsun Ama kesin o bozuldu Fikri olan?
  • -GÜNCEL-
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheThroner

Bilgisayar konusuna güven olmaz Bios a girip ayarlarları resetleyip yeniden başlatabilirsin.

Aynı sorun bende de vardı Bios'u sıfırlayınca düzeldi sağolun :)
  • Biosu resetlemek derken kast ettiğiniz ne? bios pilini çıkartıp takmak mı
  • quote:

Biosu resetlemek derken kast ettiğiniz ne? bios pilini çıkartıp takmak mı

Biosu ac,karistir biraz" load default setting" gibi birsey vardir. Onu yap,kaydet cik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler hemen yapıyorum
  • Load setup defaults vardı onu yaptım kaydettim bilgisayarı açtım ama olmadı :( ama biraz daha kurcalarsam olacak gibi yinede tavsiyelerinize hala ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3A1R2P -- 29 Temmuz 2013; 12:04:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.