you tube dan indirdiğim videoları avi ,dvix, mpeg dosyalarına dönüştürüp usb atıyorum.fakat bir türlü dvd playerda oynatamıyorum. ya görüntüde donma oluyor, ya ses bozuk çıkıyor, yada hiç bir şekilde görüntü ve çıkmıyor. sorun 37 ekrandadır diye video kalitesini düşürdüm ama sorun hep aynı.dvd televizyona scart kablo ile bağlı acaba sorun ondamıdır? dvd player (hometech 108 dvd-dvix player) mpeg4, dvix,mp4 formatlarını destekliyor. ama hiçbir türlü dönüştürdüğüm formatları oynatmıyor. en az bir haftadır uğrasıyorum ama bir türlü çözüm bulamadım. ayrıca denemediğim video dönüştürücü programı kalmadı. hepsinde de hemen hemen aynı sorunlar. yardımcı olursanız sevinirim..
Öncelikle sorununuz kullandığınız video çevirme programından(hiç bir şekilde görüntü ve çıkmıyor yazdığınız için) ve yüksek ihtimal ile kullanmakta olduğunuz sahte kingston ve vs usb hafıza kartındandır(donma olduğunnu söylediğiniz için).Mutlaka hızlı bir -gerçek usb 2.0 desteği tam olan bir hafıza kartı -diski yada herhangi bir usb 3.0 desteği olan usb disk kullanmanız lazım.hd tune programın veya benzeri program ile usd diskin okuma-yazma hızını öğrenebilirsiniz siz usb beden takılmadan video izlemek istiyorsanız okuma hızı yüksek disk kullanmalısınız.Bu arada görüntünün kötü gelmesi normal indirdiğiniz videoların çözünürlüğü 720*526 dan çok küçük 320*240 civarındadır.Çevirme işlemi yaparken çözünürlüğü 720*526(altan ve üsten siyah serit olur) yada 640*480(ekranın tamamını kaplar) şeklinde ayarlarsanız bir miktar daha görüntüde iyileşme sağlayabilirsiniz tabi bunları 37 ekranda izleyiçeğinizi hesaba katarak yazıyorum. Kullandığınız dvd oyatıcı ortalama üstü bir dvd oynatıcı.Usb be den mpeg 2,divx izleyebilirsiniz tam dvd kalitesi olmaz tabi.Öncelikle mpeg4 desteğini tam olarak düzgün bir dvd oynatıcı hiç görmedim .You tube ve benzeri sitelerden indirdiğiniz videoları dvd de usbeden veya dvd üzerinden izlemek istiyorsanız.http://www.freemake.com/free_video_converter/ bu siteden ücretsiz video cevirme programını indirip kullana bilirsiniz.Çok hızlı kullanışlı ve legaldir!!!umarım sorununuz çözülür.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. yazdıklarınızı uygulayacam inşallah faydası olur :)